آلکس رینولدز (Alex Reynolds) گردشگر بیست و اندی ساله عاشق سفر و پست نویسی در اینستاگرام است. او یکی از توریسم بلاگر های تازه کار است که توانسته حدود ۶۰ هزار دنبال کننده جذب کند و روایت های جالبی از سفرهایش به نقاط مختلف جهان در اختیار دنبال کننده هایش ارائه می دهد.
یکی از خوبی های جهانگردی با توریسم بلاگرها این است که دنیا را از زاویه افرادی می بینیم که نه متخصص گردشگری هستند نه تاریخدان حرفه ای هستند و نه سیاستمدار هستند. آن ها روایت گر آن چه هست بوده و به همین خاطر، داستان هایشان همیشه جذاب است. تصاویرشان مستند است و روایت گر آن چه هست!
توریسم بلاگرها، از قدرت هشتگ ها به خوبی استفاده می کنند تا شانس دیده شدن تصاویرشان بیشتر شود. لایک بیشتر، یعنی بیننده بیشتر و هر چه بیننده بیشتر شود، درخواست ها از آن ها برای بازدید از نقاط مختلف کره زمین افزایش می یابد. خانم رینولدز، بزرگ شده آمریکا است. خانواده اش، نیمه فیلیپینی و نیمه انگلیسی هستند.
او در یک خانواده چند ملیتی و در کشور چند فرهنگ و زبان، بزرگ شده است و جای تعجب ندارد که او عاشق فرهنگ ها و زبان ها بوده وجهانگردی را برای پیدا کردن واقعیت های دنیا، در دستور کار قرار داده است. شما را از عربستان تا هلند می برد. سایت او گمشده با هدف یا lostwithpuropose.com است.
تیک آبی اینستاگرام برای این بانوی کوله پشتی گرد که تنها سفر می کند، نشان می دهد که رسانه ها نیز با او زیاد مصاحبه کردند. قریب به ۱۲۰۰ صفحه را خانم رینولدز دنبال کرده که نشان دهنده اهمیت اینستاگرام و اینستاگردی برای این توریسم بلاگر جوان دارد.
- حتما ببینید: دیدار با برترین فشنبلاگرهای جهان
توریسم بلاگرها و فشن بلاگر ها مثل فود بلاگرها، واقعیت های دنیای کسب و کار مجازی هستند که بسیاری از مزون ها و آژانس های گردشگری و رستوران ها، با آن وارد مذاکره می شوند تا از ظرفیت های تبلیغاتی و بازاریابی آن ها استفاده کنند. قدرت هشتگ ها و دیجیتال مارکتینیگ در شبکه های اجتماعی را باید کسب و کارهای ایرانی جدی بگیرند. جهانگردی به روایت هشتگ ها، دیدنی ها و شنیدنی های بسیار دارد.
- حتما ببینید: گزارشی از ۳۰ وبلاگ برتر دنیای گردشگری
خودم خیلیا رو دنبال میکنم . اینای که میرن مسافرت وعکس میزارن واقعا مطالب مفیدی یاد ادم میدن. بهتر از لایوهای بدن نمایی این دخترای کشوره . سه کشور عربستان عمان و پاکستان و جدیدا اسیای میانه شدیدا بین توریستا داره محبوب میشه. و جای سواله ما چیکار میکنیم؟
عزیز اینجا هرکی میاد میگیرن و از کشورش درخواست پول میکنن
ریسکش بالاس
عربستان هر ساله داره برای توریست ها تمهیدات جدید میبینه تا راحت تر باشن
برخلاف انتظار ایران واقعا برای بخش اعظمی از توریست ها جذابیتی نداره چون درصد نسبتا کمی از توریست ها با هدف دیدن مکان های تاریخی سفر می کنند و بیشتر توریست ها با هدف تفریح سفر می کنند. از نظر تفریحات مورد نظر توریست ها ایران به دلیل قوانین محدودیت زیادی داره پس این گروه خود به خود حذف میشن. حالا فرض کنید یه توریست بخواد این مسائل رو تحمل کنه و به ایران بیاد، زیرساخت وجود داره برای مسائلی مانند هتل ؟ می تونه از کارت اعتباریش استفاده کنه ؟ مردم رفتار درست رو می دونن با توریست ؟ به همین دلایل انتظار ورود توریست رو نباید داشت به کشور.