صندوق واسطه گری مالی یکم که با نماد «دارا یکم» در بورس عرضه شده است، از صندوق های قابل معامله است که به نامETF شناخته می شود. ۲ ماه پیش برای اولین بار، صندوق قابل معامله دارا یکم با کد ملی به متقاضیان از طریق شبکه بانکی کشور عرضه شد.
حتی نیازی به کد بورس هم برای خرید این صندوق نبود. امروز پس از گذشت حدود ۲ ماه، خریداران این صندوق، بیش از ۲ میلیون تومان سود کرده اند. حداکثر سقف خرید این صندوق برای هر کد ملی، ۲۰ میلیون ریال بود. افرادی که دو میلیون تومان خریداری کردند، اکنون بالای ۲ میلیون تومان سود کرده اند.
صندوق دارا یکم، کلکسیونی از سهام بانکی خوب است و برای افرادی که این صندوق را دارند، سهامداری تا پایان سال ۱۳۹۹ را توصیه می کنیم. با توجه به افزایش شاخص کل در ماه های آینده و احتمال رکورد زنی های مجدد بورس در سال تورمی و کرونایی ۹۹، به نظر می رسد که سهام بانکی این صندوق نیز مجددا با رشد مواجه شود.
منتظر صندوق های بعدی در ماه های آتی باشید که احتمالا صندوقی از بهترین های پترو-پالایشی خواهد بود. احتمالا صندوق دارا یکم از اواسط تیر ماه ۹۹ از طریق سامانه معاملات آنلاین کارگزاری ها، قابل معامله شود. آینده دارا یکم را میتوان تا پایان سال ۹۹ روی ۵ میلیون تومان سود خالص مشاهده کرد. پس حتما سهامداری کنید.
آیا نگهداری صندوق دارا یکم به نفع سرمایهگذاران است⁉️
این صندوق، اولین صندوق سرمایهگذاری دولتی است که پس از پذیرهنویسی در ماه گذشته، خرید و فروش واحدهای آن به هفته آینده موکول شد. باتوجه به بازدهی ۱۲۰ درصدی صندوق واسطهگری مالی یکم، دور از انتظار نیست که پس از فرآیند کشف قیمت، بسیاری از دارندگان آن، واحدهای سرمایهگذاری خود را به فروش رسانند.
آیا فروش واحدهای صندوق واسطهگری مالی یکم تصمیم مناسبی است؟
سبد سرمایهگذاری این صندوق متشکل از سهمهای ارزشمندی همچون بانک تجارت، صادرات، ملت و بیمههای البرز و اتکایی امین است. خالص ارزش دارایی این صندوق از زمان بازگشایی تا به امروز ۱۲۰ درصد افزایش داشته که در این بین بانکهای تجارت با ۱۵۰ درصد رشد، صادرات (وبصادر) با ۱۴۰ درصد رشد و ملت با ۱۳۰ درصد رشد بیشترین بازدهی را داشتهاند.
بیشتر رشد ارزش دارایی این صندوق به علت رد سهمهای گروه بانکی است. باتوجه به رشد یک سال اخیر گروه بانکی، این گروه یکی از صنایع پر بازده بورسی بوده که عوامل بنیادی همچون پیگیری اصلاح ترازنامه بانکها از سوی بانک مرکزی، خروج بانکها از بنگاهداری و کاهش سود سپرده، امکان سرمایهگذاری بانکها در اوراق اخزا با نرخ ۱۵ درصد میتوانند تضمین کننده ادامه مسیر صعودی سهمهای این گروه باشند.
باتوجه به عوامل گفته شده و چشم انداز صعودی بازار سرمایه، به نظر میرسد نگهداری واحدهای صندوق سرمایهگذاری دولتی دارا یکم در میان مدت سود بیشتری را نصیب دارندگان واحدهای این صندوق کند.
عکس زیر، بازدهی سهام صندوق دارا یکم را تا ۲۱ خرداد ۹۹ نشان می دهد. چون سهام بانکی در این صندوق، ارزان تر از قیمت روز عرضه شد. مثلا ویصادر در ۱۳ اردیبهشت ۹۹ روی تابلو معاملاتی بورس، ۱۴۲ تومان بود که ۱۰۷ تومان عرضه شد.
- حتما بخوانید: همه چیز درباره صندوق دارا یکم
با تشکر از آقای زمانی عزیز
لطفا اون قضیه واریز سود مجامع فقط از طریق سجام رو پوشش بدین ببینیم چی شد .
فعلا که خبری نیست
جناب زمانی خسته نباشید.ما دو ماه پیش خرید کردیم از طریق کارگذاری ولی پولشو بلوکه کرده و فعلا هم خبری نیست.با این حساب یعنی ما سهام دارا یکم داریم یا خیر؟؟ ممنونم
بپرسید از کارگزاری که خریداری شده یا خیر
با سلام منظورتون از میان مدت حدودا شش ماه است یا بیشتر ؟
همان حدود