۱۳۳ دلار هزینه یک پرس کباب و شنا در دریا برای گردشگران جدید ترکیه!

۱۳۳ دلار هزینه یک پرس کباب و شنا در دریا برای گردشگران جدید ترکیه!

گردشگران جدید ترکیه برای یک پرس کباب در این کشور باید ۵۳ دلار و برای شنا در بعضی مناطق آن باید ۸۰ دلار هزینه کنند.

گردشگری که از هزینه ی بالای خدمات در این کشور شوکه شده بود، تصویری از رسید سفارش خود در کافه ی ساحل شهر بدروم ترکیه را در شبکه های اجتماعی منتشر کرد که طبق آن او ۹ دلار برای یک لیوان قهوه ی سایز کوچک و ۲۷ دلار برای مقداری نان پیتا هزینه کرده بود.

در هتل ماکاکیزی که در همان حوالی واقع شده، دسترسی به ساحل گرچه رایگان است اما مسافران در صورت تمایل به شنا باید روزانه ۶۵ دلار برای این کار هزینه کنند.

احمد ارس، شهردار شهر بدروم از هزینه ی بالای خدمات گردشگری در این شهر دفاع کرده و گفته این مسأله به خاطر آن است که کسب و کارها تلاش دارند در روزهای شیوع کرونا دوام آورند و به کار خود ادامه دهند.

او گفته این شهر باید هر چه در جیب گردشگران وجود دارد را تا آخرین سکه بیرون بکشد.

او می گوید: «برایم مهم نیست اگر کسی بخواهد پول زیادی برای یک دونر کباب خرج کند. اگر بخواهند می توانند صد هزار لیر برایش پول دهند. اما اینجا جاهایی هم هست که دونر کبابش بیست لیر (حدود ۳ دلار) است.»

«کسب و کارها در اینجا تا همینجا هم به خاطر کووید-۱۹ لطمه ی زیادی دیده اند.»

«دخل و خرج شان باهم جور درنمی آید… البته معنی اش این نیست که باید پول بیشتری از مشتری هایشان بگیرند.»

چندی قبل نیز ترکیه اعلام کرد گرچه مرزهای این کشور به روی گردشگران برخی کشورها باز شده اما تردد آن ها در خیابان ها مشروط به رعایت برخی اصول بهداشتی از جمله استفاده از ماسک است. طبق اعلام دولت ترکیه، این کشور در مورد استفاده از ماسک کاملاً جدی است و تمامی گردشگران در شهرهای مختلف آن در صورت نزدن ماسک ۹۰۰ لیر معادل ۱۳۱ دلار جریمه خواهند شد.

کشور ترکیه که به دنبال محدودیت های مسافرتی مربوط به شیوع ویروس کرونا در سرتاسر دنیا، تمامی پروازهای بین المللی خود را از ۲۸ مارس (۹ فروردین ۹۹) به تعلیق درآورده بود، ماه گذشته پروازهای داخلی و خارجی خود را طی یک روند تدریجی از سرگرفت.

طبق اعلام مقامات ترکیه، برخلاف انتظار، از سرگیری پروازهای داخلی این کشور با استقبال زیادی همراه بوده و شرکت های هواپیمایی داخلی ترکیه با افزایش شدید تقاضا برای سفرهای هوایی رو به رو بوده اند.

به علاوه وزارت ترابری ترکیه ماه گذشته اعلام کرد این کشور برای از سرگیری پروازهای بین المللی خود با ۹۲ کشور دنیا پیش قدم شده و از ۱۰ ژوئن، چهارشنبه ۲۱ خرداد ۹۹ پروازهای بین المللی خود را به تدریج آغاز می کند.

در اواخر خرداد نیز مولود چاوش اوغلو، وزیر امور خارجه ی ترکیه در نشست خبری مشترک خود با محمد جواد ظریف، وزیر امور خارجه ایران اعلام کرد پروازهای میان ایران و ترکیه از ابتدای ماه اوت یعنی ۱۱ مرداد ۹۹ از سرگرفته خواهند شد.

منبع: mirror
۴ نظر

ورود

  • hosein تیر ۱۱, ۱۳۹۹

    خیانتی که با دادن ارز دولتی برا مسافرت چه کربلا چه مکه مدینه چه ترکیه چه امارات شد رو هیچکی فراموش نمیکنه.
    بعضی وقتا فکر میکنم شاید این باج بوده. اینطوری ارز خارج میشه میره تو جیب عراق ترکیه عربستان امارات.
    تقریبا ۴ میلیارد دلار راحت ارز رفت تو ترکیه خرج شد. عراق و عربستان امارات رو هنوز اماری نگفتن
    نوع پخش بیت المال بین مردم هم جالبه ها.
    کسی که پول داره بره ترکیه قشنگ ۳۰۰ دلار میگیره.
    کسی که پول داره گوشی سامسونگ ۱۰ میلیون تومنی بخره چون ارز برا تاجرها و واردات ۴۲۰۰ بود یا هست تقریبا نصف پول گوشی از جیب مردم و بیت المال میره. هرچی که وارد میشه با دلار دولتی وارد میشه.
    کلا به کسی دلار و پول میدن که پولدار باشه بتونه جنس بخره. بقیه که ندارن گور پدرشون خندیدن سهم میخوان.

    • amir تیر ۱۱, ۱۳۹۹

      خدا ارز ۴۲۰۰ رو بیامرزه.همون موقع هم مدت خیلی کمی برای سفر تفریحی به مردم داده شد(۳۰۰ دلار).واردات گوشی هم با ارز نیمایی انجام میشه نه ۴۲۰۰. پس از حق بیت المال زده نمیشه و برعکس حق طبیعی افراده که بتونن پولشونو جوری که دوست دارن خرج کنن.

    • رض تیر ۱۱, ۱۳۹۹

      باید به وضعمون گریه کرد ! زمانی ایران نگین خاورمیانه بود .
      کل جهان برای گردشکری در خاورمیانه ایران را انتخاب می کردند . چیزی که باعث میشد درآمد چند برابری نفت را داشته باشیم .
      الان وضعیتمون 🙁

  • آنتی رضا ستوده تیر ۱۲, ۱۳۹۹

    ترکیه کشور خیانتکاران…