جزییات عرضه اولیه شرکت رایان هم افزا در ۲۴ تیر ۹۹

جزییات عرضه اولیه شرکت رایان هم افزا در ۲۴ تیر ۹۹

عرضه اولیه شرکت رایان هم افزا (رافزا) به عنوان یکی دیگر از عرضه اولیه های تابستان ۹۹، سه شنبه ۲۴ تیر ۹۹ انجام می شود. این برای نخستین بار است که عرضه اولیه ای، روز سه شنبه ثبت سفارش دارد. به نظر می رسد در سال ۹۹، شاهد ۲ عرضه اولیه در آخر هفته ها باشیم که اتفاق مبارکی است. زمان عرضه اولیه رایان هم افزا ، قیمت عرضه اولیه رایان هم افزا  ، نقدینگی مورد نیاز برای شرکت در عرضه اولیه رافزا و هم چنین آینده قیمتی رافزا و نکاتی که باید بدانید در این گفتار روزیاتو ارائه شده است.

طبق اطلاعیه فرابورس ایران که ۲۱ تیر ۹۹ منتشر شد، شرکت رایان هم افزا (سهامی عام) با نماد رافزا ، در بازار دوم فرابورس ایران پذیرش شده است و ثبت سفارش عرضه اولیه رافزا ، روز ۳ شنبه ۲۴ تیر ۹۹ انجام می شود. شما می توانید از روز سه شنبه، نسبت به ثبت سفارش خرید عرضه اولیه رافزا اقدام کرده و در یکی دیگر از عرضه اولیه های پر سود سال ۱۳۹۹ شرکت کنید.

عرضه اولیه رافزا احتمالا در سومین هفته تیر ماه ۹۹، رکورد مشارکت ایرانیان در عرضه اولیه ها را خواهد شکست و می تواند نوید حضور شرکت های نرم افزاری و استارت آپ های بزرگ ایران در بورس رویایی ۹۹ باشد.

عرضه اولیه رافزا
آگهی عرضه اولیه شرکت رایان هم افزار با نماد رافزا

شرکت رایان هم افزا از شرکت های فعال حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات ایران است که طراحی و مدیریت سامانه معاملات آنلاین برخی از کارگزاری های بورس را بر عهده دارد. این شرکت، ۲۰۰ میلیون قطعه سهم است که ۱۵ درصد سهام رایان هم افزا معادل ۳۰ میلیون سهم، در عرضه اولیه مشارکت دارد.

اگر مثل عرضه اولیه لیزینگ پارسیان (ولپارس)، ۴.۵ میلیون کد در عرضه اولیه رافزا شرکت کند، به هر کد حقیقی و حقوقی، ۷ سهم نهایت تعلق خواهد گرفت. بنابراین عرضه اولیه رافزا ، مثل عرضه اولیه سیتا یا عرضه اولیه شستا یا عرضه اولیه پتروشیمی نوری، عرضه اولیه جذاب و پر سودی نیست.

حداکثر تعداد سهام قابل خریداری توسط هر شخص حقیقی یا حقوقی در زمان عرضه اولیه رافزا  ، ۲۰ سهم است. شما می توانید از ساعت ۱۳ تا ساعت ۱۷ روز ۳ شنبه ۲۴ تیر ۹۹ نسبت به ثبت سفارش در عرضه اولیه رافزا از طریق سامانه معاملاتی کارگزاری ها، اقدام کنید. روز چهارشنبه ۲۵ تیر ۹۹، سهام اختصاص یافته به شما در پرتفو شما درج می شود.

شروع معاملات عرضه اولیه رافزا از شنبه ۲۸ تیر ۹۹ است. کف قیمت عرضه اولیه رافزا ، ۲۴۵۰ ریال و سقف قیمت عرضه اولیه رافزا نیز ۲۵۰۰۰ ریال اعلام شده است. لذا اگر به هر کد، حداکثر ۶ سهم تعلق بگیرد، شما بایستی سقف قیمت عرضه اولیه رافزا را انتخاب کنید که در نهایت نقدینگی مورد نیاز برای شرکت در عرضه اولیه رافزا مبلغ ۱۵۰ هزار ریال است.

البته به شرط مشارکت ۴.۵ میلیون کد. اگر کمتر شرکت کنند، نهایت ۲۰۰ هزار ریال نقدینگی نیاز دارید. عرضه اولیه رافزا به روش بوک بیلدینگ انجام می شود و شرکت تامین سرمایه لوتوس پارسیان متعهد به خرید سهام در روز عرضه اولیه رافزا است.

از روز شنبه ۲۸ تیر ۹۹ که نخستین روز معاملاتی رافزا در بازار دوم فرابورس است، احتمالا صف خرید میلیونی برای رافزا تشکیل شود. اولین قیمتی که روی تابلو رافزا شکل میگیرد، ۲۵۷۲ تومان است و احتمالا تا ۲۰ درصد و ۵۰ درصد قیمت ، رافزا صعودی خواهد بود.

یعنی رافزا تا رسیدن به قیمت ۴۰۰۰ تومان، کار سختی در مرداد ۹۹ پیش رو ندارد. از طرفی، با توجه به حرکت شاخص کل بورس ایران به شکست مقاومت ۲ میلیون واحدی در مرداد و شهریور ۹۹، پیش بینی می شود که رافزا بالای ۴۵۰۰ تومان در شهریور ۹۹ باشد.

عرضه اولیه رافزا
تصویر تابلو معاملاتی عرضه اولیه رایان هم افزا (رافزا)

فعلا اطلاعات تکنیکالی برای بررسی روند منحنی قیمت رافزا در دسترس نیست و باید نیمه دوم سال ۹۹ به دنبال بررسی افت و خیزها و مقاومت و حمایت های رافزا باشیم. رافزار مثل همه عرضه اولیه های سال ۹۹، فروشی نیست و باید حداقل ۱ سال سهامداری شود. رافزا ۱۰ هزار تومانی در تابستان سال ۱۴۰۰ شمسی، دور از انتظار نیست. تابلو معاملاتی رافزا در این لینک در دسترس است.

رافزا یکی از سهام گروه رایانه و فعالیت های وابسته به آن است که هم گروهی های عالی به رانفور و رتاپ و مرقام و آپ و سپ دارد. طبق اطلاعات تابلو، میزان EPS رافزا ۲۴۰۹ و میزان P/E نیز زیر ۱ درصد اعلام شده است. حجم مبنای رافزا، ۵۰ میلیون است که سبب کندی در رشد قیمت خواهد شد.

اطلاعات و صورت‌های مالی میاندوره‌ای دوره ۳ ماهه منتهی به ۱۳۹۹/۰۳/۳۱(حسابرسی نشده رافزا)

سال مالی منتهی به ۱۳۹۹/۱۲/۳۰ زمان انتشار ۱۳۹۹/۰۴/۱۸ ۱۲:۱۰:۰۰

✅ افزایش ۲۲۷ درصدی درآمدهای عملیاتی ۳ ماهه ۱۳۹۹ در مقایسه با دوره مشابه (از مبلغ ۱۰۶,۰۴۳ میلیون ریال به مبلغ ۳۴۶,۴۸۹ میلیون ریال رسیده است)
✅افزایش ۳۰۹ درصدی سود ناخالص ۳ ماهه ۱۳۹۹ در مقایسه با دوره مشابه (از مبلغ ۶۷,۵۲۰ میلیون ریال به مبلغ ۲۷۶,۴۶۵ میلیون ریال رسیده است)
✅افزایش ۳۵۴ درصدی سود عملیاتی ۳ ماهه ۱۳۹۹ در مقایسه با دوره مشابه(از مبلغ ۵۵۷۶۶ میلیون ریال به مبلغ ۲۵۳۳۵۵ میلیون ریال رسیده است)
✅افزایش ۴۸۲ درصدی سود خالص ۳ ماهه ۱۳۹۹ و تحقق سود ۱۲۴۸ ریالی به ازاء هر سهم (از مبلغ ۴۲۹۲۱ میلیون ریال به مبلغ ۲۴۹۶۸۵ میلیون ریال رسیده است)
✅ حاشیه سود (زیان) عملیاتی از ۵۲.۵۹% به ۷۳.۱۲% افزایش یافته است
✅ حاشیه سود (زیان) خالص از ۴۰.۴۸% به ۷۲.۰۶% افزایش یافته است

✅ افزایش ۲۹ درصدی دارائی ها
⏹ افزایش ۱۱۷ درصدی بدهی ها
⏹ افزایش ۲ درصدی حقوق مالکانه (از مبلغ ۴۸۸,۷۴۱ میلیون ریال به مبلغ ۴۹۸,۴۲۶ میلیون ریال رسیده است)
⏹ نسبت بدهی از ۲۳.۸۷% به ۳۹.۹۸% افزایش یافته است
⏹ نسبت جاری از ۳.۵۶ مرتبه به ۲.۰۸ مرتبه کاهش یافته است

سهامداران اصلی شرکت رایان هم افزا

  • شرکت تامین سرمایه نوین مالک ۳۳ درصد سهام رافزا
  • شرکت تامین سرمایه سپهر مالک ۲۹ درصد سهام رافزا
  • شرکت آدورامشاور مالک ۲۰ درصد سهام رافزا
  • شرکت کارگزاری تدبیرگران فردا صاحب ۱۷.۸ درصد سهام رافزا

شرکت تامین سرمایه نوین که سهامدار عمده رایان هم افزا است، مالک ۵ درصد شرکت اعتباری ثامن، ۲ درصد سهام بانک گردشگری، ۶.۳۸ درصد سهام بیمه نوین نیز هم هست. اطلاعات صورت های مالی و گزارش هیات مدیره به مجمع و فعالیت های حال و آینده رافزا را در کدال دنبال کنید.

سایت شرکت رایان هم افزا

طراحی و مدیریت سامانه معاملات بر خط سهام توسط شرکت رایان هم افزا انجام شده است. سایت شرکت رایان هم افزا در نشانی RAYANHAMAFZA.com در دسترس است تا با محصولات و خدمات و مدیران این شرکت آی تی بورسی جدید کشور آشنا شوید. شرکتی که انتقادات بسیاری به آن وارد شده است.

شرکت رایان هم افزا در سال ۱۳۸۴ توسط ترکیبی از شرکت های معتبر فعال در صنعت فناوری اطلاعات با حمایت و سرمایه گذاری فعالان بازار سرمایه با هدف ارایه‌ی اولین راهکار جامع و یکپارچه سیستم های نرم افزاری برخط (OnLine) تاسیس شد.

آدرس، تلفن و فکس شرکت رایان هم افزا

  • آدرس شرکت رایان هم افزا: خیابان مطهری، خیابان لارستان، کوی افتخاری شماره بیست و ششم
  • تلفن شرکت رایان هم افزا: ۰۲۱۴۲۸۸۳

شاخص کل بورس ایران احتمالا تا اسفند ۹۹ بالای ۳ میلیون واحد تثبیت شود. شمار دارندگان کد بورس در ایران ۶۰ میلیون نفر است و امیدواریم با رونق بازار سرمایه در اقتصاد ایران عصر ۱۴۰۰، شاهد به روز رسانی سیستم های معاملاتی و کاهش هنگ هسته معاملاتی و ارتقا فرهنگ سهامداری و تکریم ارباب رجوع توسط کارگزاری های بورس باشیم.

پس از عرضه اولیه رافزا باید منتظر عرضه اولیه زر ماکارون و ۵ استارت آپ کشور (دیجی کالا- کافه بازار-تپسی-فیلیمو و شیپور) و هم چنین عرضه اولیه نهادهای زیر مجموعه رهبری (شامل نیروگاه ها و هتل ها) و همچنین عرضه اولیه استقلال و پرسپولیس باشیم.

مطالب مرتبط
مطالب دیگر از همین نویسنده
مشاهده بیشتر
۱۵ نظر

ورود

  • هادی تیر ۲۲, ۱۳۹۹

    سلام آقای زمانی … ممنون از مطالب خوبتون … امکانش باشه توضیحاتی رو هم در مورد کگل بفرمایین … ممنون

  • امیرمحمد دهکردی تیر ۲۲, ۱۳۹۹

    اقای زمانی سلام مرسی مثل همیشه.به نظرتون عرضه اولیه ای هم ممکنه بیاد مثل شستا نقدینگی بالایی نیاز داشته باشه؟؟مرسی

    • علی زمانی تیر ۲۲, ۱۳۹۹

      سلام
      بله
      منتظر نیروگاه ها و پتروشیمی ارومیه هستیم. احتمالا دیجی کالا هم نقدینگی بالا بخواد
      البته همه چیز بستگی داره به ۲ چیز:
      ۱- تعداد شرکت کنندگان در عرضه اولیه که گویا بالای ۵ میلیون نفر داره میشه
      ۲-علاقه شرکت ها با واگذای درصدی از سهام و قیمت سقف عرضه اولیه ها

  • رضائیان تیر ۲۲, ۱۳۹۹

    سلام خسته نباشید عرصه اولیه هارو چندمدت نگه داریکنیم و بااینکه این عرضه اولیه خیلی سهم کمی داره شرکت کنم یاخیر به نظرم جالب نیست

    • علی زمانی تیر ۲۲, ۱۳۹۹

      درکلیه عرضه اولیه های سال ۹۹ شرکت کرده و حداقل یک سال سهامداری شود
      برای کلیه اعضا خانواده نیز کد بورس بگیرید تا سهمیه بیشتری به صورت خانوادگی داشته باشید

      • رضائیان تیر ۲۳, ۱۳۹۹

        ممنون ازاینکه وقت گذاشتید جواب دادید تشکر میکنم خدانگهدار.

  • علیرضا تیر ۲۳, ۱۳۹۹

    آقای زمانی درباره صندوق های دارا دوم و سوم خبر بگذارید آیا اصلا عرضه میشن یا نه ؟؟

  • خورشید تیر ۲۴, ۱۳۹۹

    سلام.برای گرفتن کد بورسی برای خانواده آیا سن خاصی تعیین شده؟؟

  • fateme تیر ۲۴, ۱۳۹۹

    باسلام میشه به این سوالم پاسخ بدین.سود۱۶درصدی اوراق بانک مسکن بعداز سه ماه برای هرورقه چقدرمیشه؟؟