جورجو آرمانی، طراح لباس مشهور ایتالیایی و صاحب برند آرمانی پیشتر در سال جاری تریبون قدرتمندی که در اختیار دارد را به جنبش کاهش تولیدات صنعت مد و فشن اختصاص داده و در مقاله ای خواستار اقدام در خصوص تولید بیش از اندازه ی پوشاک و عدم توازنی شده بود که میان وضعیت آب و هوایی کره زمین و تجارت مد و فشن وجود دارد.
حالا آرمانی در مصاحبه ی جدیدی درباره ی تلاش های خود در این زمینه صحبت کرده و خواستار آن شده تا صنعت مد آگاهی بخشی بیشتری از منظر اجتماعی و زیست محیطی داشته باشد.
آرمانی که تصمیم گرفت مجموعه ی تابستان برند آرمانی را تا ابتدای ماه سپتامبر در فروشگاه های آن نگه دارد، می گوید واکنش مشتریان در اروپا، آمریکا و همچنین آسیا به این اقدام آرمانی بسیار مثبت بوده است. به گفته ی آرمانی او نامه ها و پیام های زیادی با بازخورد مثبت دریافت کرده است و مدیران فروشگاه های آرمانی هم این موضوع را تأیید کرده اند.
آرمانی در پاسخ به این سؤال که برای مجموعه های بعدی خود چه تصمیماتی در خصوص کاهش تولیدات مد و فشن و کاهش زباله دارد گفته اقدامات اصلی شرکت آرمانی کاهش در تمامی خطوط تولید، ادغام پیش مجموعه ها و فشن شوهای برند و ارتباط دادن مجموعه های لباس آقایان و خانم ها در فشن شوها است. او تحقیق درباره ی پارچه های بادوام را هم از موضوعات مورد توجه برند آرمانی عنوان کرده است.
او می گوید همین طرز فکر سبب شد او در دوران همه گیری کرونا مراکز تولید لباس برند آرمانی را تغییر کاربری دهد یا از طریق اهدای پول به خیریه های محلی حمایت خود را ابراز کند. به گفته ی آرمانی او ترجیح داد امسال به جای ارسال هدایای گران قیمت از سوی برند آرمانی، غذای گرم به دست افراد نیازمند برساند.
جورجو آرمانی همچنین می گوید در این رویکرد به سلبریتی ها و مراسم های فرش قرمز هم توجه دارد. به گفته ی او، هیچ یک از تولیدات برند آرمانی نباید تنها یک بار پوشیده شوند تا همه ی مهارت ها و منابعی که صرف آن ها شده به هدر نرود. آرمانی می گوید از پوشیدن چندین و چند باره ی لباس های برند خود استقبال می کند.
به اعتقاد او مجموع این اقدامات می تواند ارزش از دست رفته ی کار و زحمت طراحان لباس را احیا کند. به این ترتیب، کار طراحان لباس به جای چیزی کم ارزش تبدیل به چیزی ملموس و اخلاقی می شود.
او همچنین در پاسخ به این سؤال که چه نمره ای به عملکرد کلی صنعت مد و فشن در خصوص کاهش تولیدات فشن و اصلاح چرخه های تولید می دهد، گفت علیرغم آنکه در دوره ای نیت و مقصود درستی در این زمینه وجود داشت اما بخشی از این سیستم وسوسه شد به جای اول خود بازگردد.
او می گوید به طور کلی چرخه ی حضور مجموعه های لباس در فروشگاه ها افزایش یافته اما این کافی نیست و تغییر باید از طراحی و تولید آغاز شود. به عقیده ی آرمانی، باید تفکر غیرمسئولانه کنار گذاشته شود و آگاهی بخشی بیشتری از منظر اجتماعی و زیست محیطی صورت گیرد.
بدون نظر