۲۰ حقیقت در مورد قومی از بربرها در شمال آفریقا که بسیار منحصربفرد هستند

۲۰ حقیقت در مورد قومی از بربرها در شمال آفریقا که بسیار منحصربفرد هستند

اگر نمی‌دانید وقتی کلمه «طوارق» را می‌شنوید به چیزی فکر کنید این مقاله دقیقا برای شماست. طوارق قومی صحرانشین بوده و امروزه در شمال آفریقا سکونت دارند. حال با هم می‌خواهیم نکات و واقعیت های بیشتری از طوارق را بدانیم. با ما همراه باشید.

۱- طوارق اقوام بزرگی از بربرها محسوب می‌شوند که کشوری مخصوص به خود ندارند. آن‌ها در سرزمین‌ها و کشورهای مختلفی مانند شمال و غرب آفریقا، مالی و الجزیره زندگی می‌کنند.

۲- طوارق باور دارند که مردمان بسیار شجاعی هستند و از هیچ مانعی نمی‌ترسند. شاید برایتان جالب باشد بدانید به همین دلیل است که فولکس‌واگن یک مدل ماشین به نام طوارق در کنار باقی ماشین‌های خود دارد.

۳- مردم طوارق براساس سنت‌های خود لباس‌های نیلی رنگ می‌پوشند. به طوارق افراد آبی رنگ گفته می‌شود.

طوارق

۴- در جوامع طوارق، به زنان احترام فوق‌العاده بالایی گذاشته می‌شود. آن‌ها گاو و خانه‌ها را به ارث می‌‎برند. آن‌ها حق طلاق داشته و می‌توانند شوهر سابق خود را به راحتی از خانه خود بیرون کنند. خیلی اوقات یک شتر تنها چیزی است که بعد از طلاق نصیب مرد می‌شود.

۵- والدین و فرزندان آن‌ها در چادری زندگی می‌کنند که به نام زن متاهلی که صاحب آن است نام گذاری شده است.

۶- در مورد این اجداد زنی که رسم و رسومات را به وجود آورده‌اند حرف و حدیث‌های بسیار زیادی وجود دارد. یکی از این زنان تاگرومات است که در کوه باگزان نبردهایی را انجام داد. گفته می‌‎شود دختران دوقلوی او حرفه شفابخشی با استفاده از گیاهان را پایه گذاری کرده‌اند.

طوارق

۷- دلیل اصلی این که زنان در جامعه طوارق بسیار مهم هستند این است که آن‌ها فکر می‌کنند زنان فرزندان ملکه تن هنان هستند. بر طبق افسانه‌ها او قبایل را متحد کرد و مادر قبیله طوارق شد.

۸- مردم طوارق مادرتباری هستند. مادرتباری نظام اجتماعی است که اصل و نسب و رابطه خویشاوندی از طریق مادر مشخص می‌شود نه پدر.

۹- مردم طوارق از آزادی و مزایای زیادی برخوردار هستند. برخلاف بسیاری از کشورهای مسلمان دیگر آن‌ها از برقع برای پوشاندن صورت خود استفاده نمی‌کنند.

طوارق

۱۰- زنان در صحرا کار نمی‌کنند و دام‌‌ها را به چرا نمی‎‌فرستند. آن‌ها فقط مسئول جمع‌آوری محصولات از مزارعشان هستند.

۱۱- مردان طوارق در تمام طول عمر شالی به سر خود انداخته و صورت خود را می‌پوشانند. این کار علاوه بر این که هویت آن‌ها را مشخص می‌کند باعث می‌شود تا باد و خاک صحرا صورتشان را خراب نکند.

۱۲- این واقعیت که آن‌ها صورت خود را می‌پوشانند اما چشمانشان را باز می‌گذارند یک معنی دارد: آن‌ها معتقدند این کار محافظت در برابر ارواح شرور است.

طوارق

۱۳- غذا خوردن مرد در مقابل زنی که با او نسبتی ندارد بسیار زشت محسوب می‌شود. آن‌ها حتی در برابر مادر همسر خود نیز نمی‌توانند چیزی بخورند.

۱۴- مردهای این قوم بیشتر به کار چوپانی می‌پردازند اما همیشه این کار امرار و معاش آن‌ها را تامین نمی‌کند. آن‌ها با همراهی کاروان‌ها، تجارت و ساخت وسائل برای توریست‌ها خرج زندگی خود را در می‌آورند.

۱۵- مردم طوارق باور دارند وقتی یک کودک به دنیا می‌آید هنوز ارتباط قوی‌ای با دنیای ارواح دارد. آن‌ها برای قطع این ارتباط یک هفته پس از تولد کودک، موهایش را تراشیده و یک نام مخفی به زبان خودشان به او می‌دهند.

طوارق

۱۶- مردم طوارق در شهرهای دیگر هم حاضر شده و با جوامع مدرن هم همکاری می‌کنند. جامعه آن‌ها جامعه‌ای سنتی و فئودالی است که اشراف، روحانیون و صنعتگران را تشکیل می‌دهد.

۱۷- طبقه اجتماعی در ازدواج مردمان این قوم بسیار مهم است. آن‌ها سعی می‌کنند با کسی ازدواج کنند که در طبقه اجتماعی خودشان باشد.

۱۸- مردان این قوم برای این که نظر زنی را به خود جلب کنند باید برای او شعر بنویسند و استعداد این کار را داشته باشند.

طوارق

۱۹- یکی از بزرگترین و مهمترین مراسمات افراد طوارق نوشیدن چای است. آن‌ها قوانین و آیین‌های مختلفی را برای این کار دارند. آن‌ها پس از هر وعده غذایی چای مصرف می‌کنند و آن نشانه وقت چرت زدن است.

۲۰- بسیار ناشایست است که کسی در خانه یکی از طوارق مهمان شود و حداقل یک لیوان چای را ننوشد. اگر شخصی مهمان خانه طوارق باشد و ۳ بار چای بنوشد، طوارق از میزبانی چنین شخصی بسیار خوش‌حال خواهند شد.

بیشتر بخوانید:

قبیله فولانی؛ قومی آفریقایی که خود را زیباترین مردمان دنیا می دانند

منبع: brightside
دیجیاتو
بدون نظر

ورود