۱۶ سال فرار مرد چینی از خانواده به خاطر اخراج شدن از دانشگاه

۱۶ سال فرار مرد چینی از خانواده به خاطر اخراج شدن از دانشگاه

یک مرد چینی که بعد از ناکامی در فارغ التحصیلی از دانشگاه، به مدت ۱۶ سال ناپدید شده بود، بالاخره به پیش خانواده ی خود بازگشت.

این مرد ۳۹ ساله که نام او وانگ عنوان شده، هفته ی گذشته در شهر شی‌آن ِ چین با خانواده ی خود دیدار کرد و گزارشی تصویری از این دیدار توسط یکی از رسانه های محلی چین تهیه شد.

در ویدئویی که از این دیدار در شبکه اجتماعی ویبو (توییتر ِ چین) منتشر شده، وانگ در حالی که اشک می ریزد زانو زده و از مادر خود که از سال ۲۰۰۵ تا آن وقت او را ندیده بود، عذرخواهی می کند.

وانگ در سال ۲۰۰۱ از شاگردان ممتاز دبیرستان خود بود. اما در سال ۲۰۰۵ ارتباط خود را با خانواده اش که در یک استان دیگر چین زندگی می کردند، به کلی قطع کرد. چرا که به خاطر آنکه به بازی های ویدئویی اعتیاد پیدا کرده و از دانشگاه اخراج شده بود، عمیقاً احساس شرمندگی می کرد و توان رویارویی با والدینش را نداشت.

دانشگاه چانگ‌آن که وانگ در آن تحصیل می کرد، یکی از دانشگاه های برتر چین است.

وانگ ۱۶ سال از خانواده ی خود دور بود. او در شهر شی‌آن با انجام شغل های موقتی گذران زندگی می کرد که لازم نبود برای آن ها خود را به طور رسمی به دولت محلی معرفی کند. اما بعد از آنکه برای تمدید کارت شناسایی خود به یکی از ادارات دولتی شهر شی‌آن رفت، بالاخره او را به خانواده اش رساندند. مقامات دولتی وقتی متوجه شدند نام وانگ در فهرست افراد گمشده قرار دارد، با خانواده ی او تماس گرفتند.

وانگ به یکی از شبکه های محلی چین گفته در طول مدتی که از خانواده اش دور بود با انجام کارهای پست و دون مایه هزینه ی خوراک و مسکن خود را تأمین می کرد اما از خجالت حاضر به بازگشت به پیش خانواده اش نبود.

این رفتار وانگ شاید افراطی به نظر رسد اما نظام آموزشی چین به اضطراب تحصیلی زیادی که به دانش آموزان و دانشجویان وارد می سازد، شهره است. شاید فشارهای مداوم به جوانان چینی برای کسب موفقیت های تحصیلی به هر قیمتی منجر به شکل گیری یک جنبش اعتراضی در میان آن ها و ایستادگی در برابر این شرایط مسابقه گونه شده باشد، اما والدین چینی کماکان فرزندان خود را مجبور می سازند برای برآورده کردن انتظارات آن ها بیشتر تلاش کنند.

نظام آموزشی چین نیز به خودی خود ترس از شکست تحصیلی را تشدید می سازد. در یک مورد، در سال ۲۰۱۸ دولت چین گرفتن امتحان مجدد از دانشجویانی که دو بار مردود شده باشند را ممنوع کرد تا دانشجویان دوره ی کارشناسی مجبور شوند همان بار نخست نمره ی قبولی را در امتحان کسب کنند.

پدر وانگ به شبکه محلی چین گفته طی ۱۶ سال گذشته او سالی دو بار به شهر شی‌آن سفر کرده بود تا به دنبال پسرش بگردد.

او در اینباره گفته: «هر بار که می آمدم یک هفته می ماندم. تمام خیابان های شی‌آن را پیاده طی کرده ام و به همه ی کافی نت های آن رفته ام. خیلی ناراحت بودیم که نتوانستیم پیدایش کنیم.»

مادر وانگ هم به رسانه ی محلی چین گفته او خود را برای بدترین اتفاق ممکن آماده کرده بود و سال ها فکر می کرد پسرش احتمالاً مرده است.

او در اینباره گفته: «مدت زیادی هیچ خبری از او نداشتیم و هر روز از فکر اینکه چه اتفاقی ممکن است برایش افتاده باشد ناراحت بودم. اما سرزنشش نمی کنم. خوشحالم که دوباره می بینمش.»

منبع: insider
مطالب مرتبط
مطالب دیگر از همین نویسنده
مشاهده بیشتر
دیجیاتو
بدون نظر

ورود