۴ رفتار مخرب و ویرانگری که باعث شکست یک رابطه عاشقانه می شوند

۴ رفتار مخرب و ویرانگری که باعث شکست یک رابطه عاشقانه می شوند

آیا می‌دانستید که چهار رفتار وجود دارد که اگر آنها را در رابطه خود انجام دهید، بیش از ۹۰ درصد به جدایی یا طلاق می رسید؟ این چهار رفتار به عنوان چهار سوارکار شناخته می شوند. اگر برخی یا همه این رفتارها به شکل قابل ملاحظه ای در رابطه ای وجود داشته باشند، ارتباط و دوستی در قلب یک ازدواج از بین می رود. این رفتارهای بد، با وجود سمی بودن، ممکن است در ابتدا بی اهمیت به نظر برسند.

انتقاد

چه رفتارهای بدی ازدواج را به خطر می اندازد؟انتقاد زمانی اتفاق می‌افتد که درباره افکار، احساسات، شخصیت، ظاهر و رفتار شریک زندگی‌تان قضاوت سختی داشته باشید. انتقاد به رابطه آسیب می زند زیرا قضاوت و عدم پذیرش را منتقل می کند. اگر احساس نمی‌کنید مورد قبول و علاقه شریک زندگی‌تان هستید، احساس راحتی در اشتراک‌گذاری با او نخواهید داشت و ارتباط عاطفی‌تان به سرعت خراب می‌شود. آیا شریک زندگی شما بیش از حد انتقاد می کند؟ اگر چنین است، از او بخواهید به شیوه ای مهربانانه و ملایم با شما تعامل داشته باشد.

تحقیر

چه رفتارهای بدی ازدواج را به خطر می اندازد؟تحقیر برای یک رابطه سم است. زمانی که از طریق کلمات یا حالات صورت خود می گوییم که شریک زندگی ما بی ارزش و نفرت انگیز است، با تحقیر رفتار می کنیم. تحقیر عامل شماره یک طلاق در شش سال اول ازدواج است. دوست داشتن یا احساس امنیت با کسی که مدام به شما می گوید چقدر ناقص و آسیب دیده هستید سخت است. به این موضوع توجه داشته باشید که رفتار تحقیرآمیز چقدر برای رابطه آسیب زننده است و اگر دچار آن هستید خود را وادار کنید تا با شفقت و احترام ارتباط برقرار کنید.

نادیده گرفتن

چه رفتارهای بدی ازدواج را به خطر می اندازد؟بی توجهی برای یک رابطه بسیار کشنده است، زیرا همه نیاز داریم احساس کنیم که شریک زندگی‌مان به ما گوش می‌دهد و به احساسات ما اهمیت می‌دهد. اگر شریک زندگی ما فقط از ما فاصله بگیرد، احساس نمی کنیم شنیده می شویم، احساس نمی کنیم درک می شویم، احساس اعتبار نمی کنیم و شروع به احساس بی مهری و قطع ارتباط می کنیم.

حالت دفاعی

چه رفتارهای بدی ازدواج را به خطر می اندازد؟اگر شریک زندگی‌تان دلیل آسیب‌دیدگی‌اش از کاری را که شما انجام داده‌اید به اشتراک می‌گذارد و شما برای توجیه آن استدلال می آورید، احتمالاً حالت تدافعی دارید. حالت تدافعی برای یک رابطه مشکل‌ساز است زیرا هر دو طرف باید احساس کنند که می‌توانند بر دیگری تأثیر بگذارند تا احساس امنیت کنند. ناتوانی در انجام این کار می تواند منجر به احساس ناتوانی در ارتباط و درنتیجه ارتباط کمتر با شریک زندگی شود.

اگر شما یا شریک زندگیتان حالت تدافعی دارید، سعی کنید خود را کنترل کنید. قبل از ابراز هر گونه توضیح یا استدلالی باید به حرف های طرف مقابل گوش داد و منظورش را درک کرد. وقتی این رفتارهای بد در یک رابطه متداول شود، دوستی و محبت ازدواج از بین می رود.

بیشتر بخوانید:

نشانه های عشق؛ از کجا بفهمیم کسی به ما علاقه دارد یا نه؟

۷ نشانه که همسرتان علاقه اش را به شما از دست داده و راهکارهایی برای بازگرداندن رابطه

منبع: The Sun
دیجیاتو
بدون نظر

ورود