احضار شدن حسن عباسی به دادسرا به دلیل توییت جنجالی اش درباره اعتراضات

احضار شدن حسن عباسی به دادسرا به دلیل توییت جنجالی اش درباره اعتراضات

حسن عباسی، نظریه‌ پرداز جنجالی اصولگرا به دلیل توییت حاشیه ساز جدید خود به دادسرا احضار شد.

حسن عباسی، رئیس اندیشکده یقین که با اظهارنظرهای جنجالی اش شناخته می شود و به ویژه در ماه های اخیر به دلیل صحبت های اهانت آمیز خود درباره ی فوتبالیست ها مورد انتقاد قرار گرفته بود، روز گذشته در توییتی بار دیگر به فوتبالیست های ایرانی تاخت.

عباسی چند ماه قبل گفته بود فوتبالیست ها اگر دین داشتند فوتبالیست نمی‌ شدند و آن ها لیاقت شهید شدن ندارند و لمپن و بی خاصیت هستند.

او این بار در توییتر خود سلبریتی های فوتبال و سینما را مسئول ناآرامی های اخیر کشور دانست و آن ها را «ملعون» و «عوامل صهیونیستی» خطاب کرد.

این توییت واکنش های منفی زیادی را به دنبال داشت، تا جایی که خبرگزاری های دولتی و اصولگرا نیز در مطالبی به انتقاد شدید از وی پرداختند و چنین اظهارنظرهای حاشیه سازی درباره ی فوتبالیست ها را در آستانه ی جام جهانی نادرست دانستند.

با بالا گرفتن انتقادات، عباسی توییت جنجالی خود را پاک کرد. اما در توییت دیگری با اشاره به واکنش برخی سلبریتی ها به حوادث اخیر کشور، تأکید کرد به نظر او پرداختن به این موضوع ارتباطی با جام جهانی ندارد.

وریا غفوری، بازیکن مشهور فوتبال در یک استوری اینستاگرامی، واکنش تندی به توییت عباسی نشان داد.

وحید ایمانی، از مجریان صدا و سیما هم در توییتی به شدت از حسن عباسی انتقاد کرد.

خبرگزاری تسنیم امروز اعلام کرد حسن عباسی بعد از انتشار توییت حاشیه سازش برای پاسخگویی به مقام قضایی به دادستانی احضار شده است.

این خبرگزاری همچنین روز گذشته با انتقاد شدید از حسن عباسی، درباره ی توییت خبرساز او نوشته بود:

یک حساب کاربری در توئیتر که با نام «‌‌‏حساب رسمی حسن عباسی، رئیس اندیشکده یقین» فعالیت می‌کند، در توئیتی به فوتبالیست‌ها اهانت کرده و همین موضوع حاشیه‌هایی را پدید آورده است.

با توجه به تعداد دنبال‌کنندگان و وضعیت صفحه حسن عباسی، احتمال اینکه این صفحه به حسن عباسی وابسته باشد زیاد است؛ لذا در صورتی که این توئیت حاشیه‌ساز از او نیست باید این موضوع را تکذیب کند و در غیر این‌صورت کمترین کار لازم، عذرخواهی بابت این توئیت است.

حسن عباسی که در گذشته هم اظهارات توهین‌آمیزش علیه کلّیت فوتبالیست‌های کشور حاشیه‌ساز شده بود، تنها چند روز مانده به بازی حساس ایران و انگلستان و در شرایطی که تیم ملی احتیاج به آرامش روانی دارد چنین حاشیه‌ساز شده است.

در یک ماه گذشته هجمه سنگینی از سوی دشمنان و شبکه‌های فارسی‌زبان معاند صورت گرفت تا تیم ملی ایران از جام جهانی حذف شود اما نه‌تنها این اقدام صورت نگرفت بلکه خبرنگاران شبکه سعودی اینترنشنال از ورود به قطر منع شدند.

شبکه سلطنتی بی‌بی‌سی نیز از اعزام خبرنگار امتناع کرد و در برابر تیم ملی ایران سیاست بایکوت و تخریب را در پیش گرفتند.

حالا یک حساب توئیتری با نام حسن عباسی به‌عنوان یار کمکی شبکه‌های معاند وارد میدان شده است، انتظار می‌رود در صورتی که این صفحه مربوط به حسن عباسی است، مسئولان در برابر این اظهارات غیراخلاقی و حاشیه‌ساز وی تصمیم قاطع بگیرند.

خبرگزاری ایسنا هم در انتقاد از حسن عباسی نوشت:

همین تیرماه امسال بود که ویدئوهایی از حسن عباسی با تیترهای تند علیه فوتبالیست ها منتشر شد. مثلا «فوتبالیست ها اگر دین داشتند فوتبالیست نمی‌شدند» یا مثلا «فوتبالیست ها شهید نمی شوند و لمپن و بی خاصیت هستند.» همین حرف‌ها کافی بود تا آتشی به جان ورزشکاران بیافتند و یکی یکی پاسخ این حرف‌ها را بدهند. حتی چهره های فوتبالی که همیشه به نجابت و اخلاق‌مداری شناخته می‌شدند کاسه صبرشان لبریز شد و پاسخ‌های تندی به این سخنران سیاسی دادند. در این بین حتی محمد انصاری که گرایشات مذهبی و سیاسی او زبان‌زد است یک نامه در نقد حسن عباسی منتشر کرد و در بخشی از آن نوشت: « ‌نه شما و نه هیچکس دیگری حق ندارد در مورد قشر خاصی از مردم ، بصورت کلی و عمومی ، بدون در دست داشتن ادلّه محکمه پسند و منطقی ، حکم کلی صادر کرده ، دیگران را پرخور معرفی کند ! آنان را غرغرو و ثروت‌ اندوز بنامد! آنانرا فاقد لیاقت و در جبهه غیر مصلحین اجتماعی بپندارد ! و حتی بخود اجازه دهد که در مورد حریم خصوصی و خانوادگی افراد نیز نظریه پردازی کند!»

البته این آخرین تقابل حسن عباسی با جامعه ورزشی نبود و مهرماه امسال و در روزهایی که جامعه شاهد شروع اعترضات بود؛ بازهم او در اظهاراتی جدید به جان فوتبالیست ها افتاد و گفت: «سبک زندگی آن‌ها (فوتبالیست ها) سبک زندگی آمریکایی است؛ لذت، شهوت و پول. چرا به فوتبالیست‌ها ۱۵۰ برابر حقوق کف جامعه حقوق می‌دهید که هار شوند؟»

برای بررسی علل اعتراضات و بروز خشم و شکاف اجتماعی نیاز نیست همیشه به دنبال نظریه های سراسر سیاسی بگردیم. کافی است همین ماشین های تولید خشم را رصد کنیم تا ببینیم چطور می توانند با یک جمله و اظهارنظر نسنجیده بنزینی بر آتش و خشم اعتراضات باشند. حتی بسیاری از خود می‌پرسند چرا چهره ای نظیر حسن عباسی دارای مصونیت هستند و هرآنچه بخواهند می‌گویند و جماعتی را به صفات ناشایسته خطاب می‌کنند بدون آنکه نگران مواخظه و احضار باشند. اگر امروز اغتشاشات امنیت ملی را هدف گرفته و جان جوانان معترض و جوانان مدافع امنیت بر زمین ریخته می‌شود؛ مگر نه اینکه همین اظهارات هم به نوعی اقدام علیه امنیت ملی و تشدید خشونت هاست؟

اگر شاخص انقلاب را در لابلای سخنان رهبری دنبال کنیم و اگر حسن عباسی خود را چهره‌ای انقلابی قلمداد می‌کند؛ چه سنخیتی میان نظرات رهبری و حسن عباسی وجود دارد؟

تیرماه سال ۹۷ وقتی رهبری می‌خواهد برای دولت از شجاعت و ابتکار و تلاش مثال بیاورد از تیم ملی فوتبال می‌گوید ولی تیرماه امسال حسن عباسی تیم ملی را لمپن و بی‌خاصیت معرفی می‌کند! مهرماه امسال رهبری جامعه ورزشی را جامعه ای سالم با عناصر مومن و باشرف معرفی میکند ولی از نگاه حسن عباسی اینها افرادی هستند که دنبال شهوت و لذت می‌گردند. حتی همین امروز رهبر انقلاب «امیدسوزی» را شاخص «ایران ستیزی» معرفی می‌کند اما فردی همچون عباسی با ادعای انقلابیگری فوتبالیست های کشور را عوامل صهیونیستی و متولی فتنه می خواند! در روزهایی که چشم امید ملت به تیم ملی ایران است تا در قطر حال یک ملت را خوب کند؛ اکانت توییتری منتسب به حسن عباسی آتش به جان تیم ملی می زند و آرامش را از اردوی تیم ملی می‌گیرد. این رفتارها بیش از آنکه شاخصه انقلابی گری باشد در راستای همان ایران ستیزی است که خبرنگاران بی بی سی و ایران ‌اینترنشنال دنبال میکنند.

وقتی چهره‌ای خارجی مانند کیروش تلاش می‌کند تیم ملی را از تمام حواشی دور نگه‌دارد و از تیم دو دسته اسکوچیچ یک تیم متحد بی حاشیه می‌سازد چرا چهره‌ای ایرانی بدون توجه به عواقب اظهاراتش تیم را تا مرز دو دستگی جلو می‌برد؟ این روزها ثابت شد تدبیر سیاسی و ایران‌دوستی کیروش از برخی تحلیلگران و مدعیان سیاسی کشور بیشتر است.

این روزها ایران‌ستیزها از هر ضربه ای برای تخریب تیم ملی و به هم زدن تمرکز بازیکنان استفاده میکنند. یک روز مدعی می‌شوند این تیم ملی نیست و روز دیگر خنده بازیکنان را بهانه تخریب می کنند. حتی وقتی خودشان هم در قطر حضور ندارند با کمک خبرنگاران خارجی سعی میکنند نشست های خبری تیم ملی را با سوالات سیاسی به حاشیه ببرند. چون خوب میدانند درخشش تیم ملی یعنی شادی یک ملت. ملتی که این روزها زخمی دشمنی ها و ناآرامی‌هاست؛ بیش از همیشه دنبال بهانه ای می گردد تا دوباره یک ملت شود. حالا کسی که خود را مدعی انقلاب می‌داند چطور بدون کم و کاست در مسیر دشمنان گام برمی‌دارد؟

دیجیاتو
بدون نظر

ورود