کره شمالی جیره غذایی سربازان این کشور را برای اولین بار در ۲۳ سال گذشته کاهش داد

کره شمالی جیره غذایی سربازان این کشور را برای اولین بار در ۲۳ سال گذشته کاهش داد

به ادعای کره جنوبی، بحران غذایی شدید در کره شمالی روز به روز در حال بدتر شده است و رسانه های این کشور مدعی هستند که پیونگ یانگ برای اولین بار در ۲۳ سال گذشته جیره غذایی سربازان ارتش این کشور را کاهش داده است. جیره غذایی سربازان کره شمالی از ۶۲۰ گرم به ازای هر سرباز به ۵۸۰ گرم کاهش یافته است که نشان از وخامت کمبود غذا در این کشور دارد، بسیاری بدتر از آن چیزی که تصور می شد.

کاهش جیره غذایی سربازان در کره شمالی بعد از 23 سال

این اولین بار از سال ۲۰۰۰ است که کره شمالی جیره غذایی یکی از گروه های دارای اولویت خود را کاهش می دهد، علیرغم اینکه ارتش مهم ترین نقش را در تلاش کیم جونگ اون برای توسعه زرادخانه هسته ای این کشور داشته است. وزارت اتحاد کره جنوبی گفته است که شرایط غذایی در کره شمالی بدتر شده است، وزارتی که مسئول سیاستگذاری در زمینه مسائل مرتبط با همسایه شمالی و دیالوگ بین دو کشور است. رسانه های دولتی کره شمالی از یک نشست اضطراری حزب حاکم برای بررسی کشاورزی در این کشور خبر دادند که می تواند به دلیل همین مشکلات غذایی باشد.

گردنبند عجیب همسر رهبر کره شمالی به شکل موشک بالستیک قاره پیما در رژه بزرگ نظامی

کاهش جیره غذایی سربازان در کره شمالی بعد از 23 سال

حزب کارگران کره شمالی خواستار جلسه کمیته مرکزی حزب در اواخر فوریه به منظور «وظیفه مهم و اضطراری ایجاد استراتژی مناسب برای توسعه کشاورزی» شده است. کره شمالی همواره به خاطر آزمایش های هسته ای و موشکی متعددش مورد انتقاد قرار گرفته است، در شرایطی که مردم این کشور در دهه های اخیر با کمبود شدید مواد غذایی مواجه بوده اند. گروه ناظر ۳۸ North در ماه گذشته اعلام کرد که «در دسترس بودن غذا در کره شمالی به احتمال فراوان به زیر حداقل مورد نیاز انسان» رسیده است، در شرایطی که ناامنی غذایی در بدترین شرایط بعد از قحطی های دهه ۱۹۹۰ در این کشور قرار دارد.

کاهش جیره غذایی سربازان در کره شمالی بعد از 23 سال

کاهش جیره غذایی سربازان در کره شمالی بعد از 23 سال

در آوریل ۲۰۲۱، رهبر کره شمالی شخصاً به مشکل کمبود مواد غذایی در کشورش اشاره کرده و آن را با شرایط قحطی مرگبار مقایسه کرد، دورانی که در بین سال های ۱۹۹۴ تا ۱۹۹۸ بیش از سه میلیون نفر در کره شمالی به دلیل قحطی جانشان را از دست دادند. این دوره از قحطی و گرسنگی به دنبال فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی و توقف صادرات مواد غذایی از این کشور به کره شمالی رخ داد. کره شمالی که ۲۵ میلیون جمعیت دارد، بعد از بستن مرزهایش در جریان شیوع کرونا تقریباً ارتباطش را به طور کامل با جهان بیرون قطع کرد، کشوری که پیش تر به خاطر تحریم های شدید بین المللی به خاطر برنامه هسته ای و موشکی اش در انزوای تقریباً مطلق قرار گرفته بود.

دختر یوتیوبر ۱۱ ساله اهل کره شمالی که بخشی از ترفند پروپاگاندایی جدید کیم است + ویدیو

مطالب دیگر از همین نویسنده
مشاهده بیشتر
دیجیاتو
بدون نظر

ورود