آمارجیت سادا که به عنوان جوانترین قاتل سریالی جهان شناخته می شود در روستای موشاهار در بیهار هند به دنیا آمد. پدر و مادرش برای گذران زندگی به سختی تلاش می کردند و آمارجیت ۷ ساله بود که والدینش، صاحب یک دختر شدند. آمارجیت تا حدودی تنها بود اما از فعالیت هایی مانند بالا رفتن از درختان و پرسه زدن در منطقه لذت می برد.
آمارجیت سادا چه کرد؟
خاله او که در شهر، شغلی پیدا کرده بود، به ملاقات آنها رفت و فرزندش را پیش آنها گذاشت. پس از اینکه او به شهر رفت، مادر آمارجیت برای خرید غذا به بازار محلی رفته و آمارجیت را مسئول مراقبت از پسر خاله اش و خواهر کوچکترش کرد.
آمارجیت شروع به نیشگون گرفتن و سیلی زدن به نوزاد کرد و گریه کردن نوزاد به نظرش سرگرم کننده بود. به دلایلی، او دستانش را دور گلوی نوزاد فشار داد تا تنفس او متوقف شود. آمرجیت پس از کشتن پسر خاله اش، نوزاد را زیر علف دفن کرد و به خانه بازگشت.
مادرش وقتی بعداً فهمید که آمارجیت با نوزاد چه کرده است، شوکه شد. در حالی که پدرش او را به خاطر این عمل تنبیه بدنی کرد، پلیس را درگیر نکردند و برای خاله داستانی سرهم کردند.
قربانی دوم جوانترین قاتل سریالی جهان
قربانی بعدی آمارجیت خواهر ۸ ماهه اش بود که او را هنگامی که پدر و مادرش خواب بودند خفه کرد. به گفته عموی وی، برخی از اعضای خانواده از این جنایات مطلع بوده اند، اما آن را مسائل خانوادگی می دانستند.
سومین قتل آمارجیت سادا
این حوادث گزارش نشد تا اینکه آمارجیت در سال ۲۰۰۷ نوزاد سوم را کشت. آخرین قربانی او یک نوزاد دختر ۶ ماهه به نام کوشبو بود. مادر نوزاد که در همسایگی آنها زندگی می کرد به پلیس گفت که دخترش را که خواب بود در مدرسه ابتدایی گذاشته و هنگامی که برای بردن او بازگشته، او را پیدا نکرده است. چند ساعت بعد، آمارجیت اعتراف کرد که او را خفه کرده و با آجر به سرش زده است. سپس روستاییان را به جایی که او را دفن کرده بود هدایت کرد.
بر اساس گزارش ها، آمارجیت توسط پلیس برده شد و به قتل خواهرش و پسر خاله اش نیز اعتراف کرد. بازرس شاترودان کومار گفت که قتل ها به روشی مشابه انجام شده است.
هنگامی که آمارجیت در بازداشت بود، پلیس گفت آمارجیت مدام لبخند می زد، اما صحبت زیادی نمی کند. یک روانشناس در آن زمان گفت که این پسربچه اختلال شخصیت سادیستی دارد و از وارد کردن صدمه به دیگران لذت می برد.
جوانترین قاتل سریالی جهان الان کجاست؟
طبق قوانین هند، کودکان را نمی توان به زندان فرستاد. در عوض، آنها را می توان تا ۱۸ سالگی در خانه ای مخصوص کودکان نگهداری کرد.
پس از انجام آزمایشات روانپزشکی، تصور می شود که او از اختلال سلوک رنج می برد. گزارش شده است که این پسر در خانه ای در شهر مانگر نگهداری شده است.
ظاهرا او در سن ۱۶ سالگی آزاد شده و محل اختفای فعلی او مشخص نیست. آمارجیت تا سال ۲۰۲۳ حدود ۲۳ ساله خواهد شد و زندگی خود را با هویت جدیدی سپری می کند.
بدون نظر