۸ اشتباهی که شما را از پیدا کردن نیمه گمشده خود باز می دارد

۸ اشتباهی که شما را از پیدا کردن نیمه گمشده خود باز می دارد

تحقیقات نشان داده آدم ها آنقدری که خود تصور می کنند در انتخاب شریک عاطفی برای خود سختگیر نیستند. نه تنها اینگونه است، بلکه بسیاری از افراد رابطه ای را ادامه می دهند که مدت ها قبل باید به پایان می رسید. بیشتر افراد پیدا کردن کسی که مطابق معیارهایشان باشد را دشوار می دانند. این مشکل قابل درک است و ما می خواهیم در این مورد به شما کمک کنیم.

در ادامه از مشکلاتی خواهیم گفت که شما را از پیدا کردن عشق زندگی تان بازمی دارد.

۱- سعی می کنید کس دیگری باشید

آدم ها بیشتر اوقات در مواجهه با شریک عاطفی شان از خود بیخود می شوند و وانمود به علاقه به چیزهایی می کنند که در واقع جایی در میان علائق شان ندارد. برای داشتن یک رابطه عاطفی موفق باید خودتان را به طور کامل بپذیرید و این موضوع را به اطرافیان خود هم نشان دهید. از کسی که هستید خجالت نکشید و سعی نکنید علائق و عادات طرف مقابل تان را تقلید کنید. با این حال، برای این منظور باید اول نگاه دقیقی به خود بیاندازید و ببینید واقعاً که هستید و در زندگی به دنبال چه هستید.

۲- استانداردهایتان خیلی پایین یا خیلی بالا است

اینکه در موضوع انتخاب شریک عاطفی استانداردهایی برای خود داشته باشید نه تنها ایرادی ندارد بلکه ضروری هم هست اما گاهی ممکن است استانداردهایتان خیلی پایین یا خیلی بالا باشد. در حالت اول، بر سر چیزی کوتاه می آیید که در آینده باعث ناراحتی تان خواهد شد. شاید حالا احساس درماندگی داشته باشید و بخواهید فوراً یک شریک عاطفی برای خودتان پیدا کنید، اما این شیوه محتوم به شکست است. در حالت دوم، استانداردهایتان آنقدر بالا است که تقریباً هیچکسی به پای آن ها نمی رسد.

به همین دلیل احتمالاً به دنبال فرد کامل و بی عیب و نقصی هستید و باید بدانید که چنین شخصی وجود ندارد. شما باید به دنبال کسی متناسب با نیازهایتان باشید.

۳- از وارد شدن به رابطه و آشنایی با آدم های جدید می ترسید

انتظار نداشته باشید در اولین آشنایی، عشق زندگی تان را پیدا کنید. پیدا کردن شریک عاطفی نیاز به تلاش دارد و شما باید تا جایی که می توانید به جستجو ادامه دهید تا متوجه شوید که دقیقاً چه خواسته هایی دارید. از آشنایی با افراد جدید با آغوش باز استقبال کنید؛ با این کار متوجه خواهید شد که چه چیزهایی اذیت تان می کند و واقعاً به دنبال چه هستید. حتی اگر گاهی پس زده شدید، درس هایی خواهید گرفت که برای آینده ی شما بسیار مهم اند.

۴- از بیان احساسات خود می ترسید

با کسی رابطه ای معمولی دارید و پس از مدتی متوجه شده اید که خواسته ی بیشتری از این رابطه دارید. ایرادی ندارد طرف مقابل تان را از احساس خود باخبر کنید؛ شاید او هم همین احساس را به شما داشته باشد. حتی اگر اینطور نباشد هم دست کم به جای اینکه با پنهان کردن احساس تان خودتان را شکنجه دهید، تلاش خودتان را کرده اید. اگر چنین اتفاقی افتاد، بدانید که قسمت این بوده، بنابراین دلسرد نشوید و به جای آن، به سراغ ماجراجویی بعدی بروید.

۵- به اطرافیان تان بی توجهید

گاهی کسانی از حلقه ی نزدیکان مان هستند که همه ی حواس شان به ما است اما ما متوجه نمی شویم که در دل آن ها چی می گذرد. شاید لازم باشد نگاه دقیق تری به دوستان و همکاران تان بیاندازید و ببینید که چه کسی هست که همیشه در کنارتان بوده، در حالی که شما برای او اینگونه نبوده اید. شاید یک دوست معمولی برایش نباشید و او به شما احساس داشته باشد. ما نمی گوییم که باید حتماً با او وارد رابطه شوید، اما با دقت بیشتری به او نگاه کنید و سعی کنید از زاویه ی دیگری او را ببینید.

۶- علائق مشترک ندارید

داشتن علائق کاملاً یکسان با شریک عاطفی خود شاید غیرممکن باشد، اما وجود چند علاقه ی مشترک حتماً تأثیر مثبتی دارد. مثلاً اگر شریک عاطفی تان دوست دارد دائم در خانه باشد و شما دوست دارید که کل روز را بیرون باشید، این مسأله ممکن است مشکل ساز شود. شما باید چند تایی علاقه ی مشترک داشته باشید تا بتوانید با یکدیگر وقت بگذرانید. این امر امکان نزدیک شدن تان به یکدیگر، نه تنها در ابتدای رابطه، بلکه سال ها بعد، زمانی که شاید با یکدیگر تشکیل خانواده دادید را فراهم می کند.

۷- به شما احترام نمی گذارد و قدرتان را نمی داند

شریک عاطفی تان باید به شما، زندگی و انتخاب هایتان احترام بگذارد. این امری ضروری است. او نباید با شما تحقیرآمیز صحبت کند یا شغل تان را مسخره کند یا تصمیمات تان را احمقانه توصیف کند. این نوع رفتار، آزارگرانه و کنترل گرانه است و اثری از احترام در آن نیست. به همین دلیل هم هست که باید شریک عاطفی ای پیدا کنید که به اهداف شما علاقمند باشد و در هر چیزی که تصمیم به دنبال کردن آن گرفتید، حامی تان باشد.

۸- خودتان را دوست ندارید

این احتمالاً مهم ترین قدم است، چون اگر خودتان را دوست نداشته باشید، نمی توانید انتظار داشته باشید کس دیگری شما را دوست داشته باشد. برای این منظور، نقاط قوت و ضعف خود را ببینید و به این فکر کنید که چطور می توانید خود را ارتقا دهید. همه ی آدم ها در کنار محسنات شان، ضعف هایی هم دارند و به طور قطع نباید تنها روی آن ها تمرکز کنید. اگر این کار را کنید، شریک عاطفی تان این موضوع را حس خواهد کرد و شما نمی توانید انتظار داشته باشید رفتار محترمانه ای با شما داشته باشد.

منبع: brightside
مطالب مرتبط
۲ نظر

ورود

  • چه جالب فروردین ۱۱, ۱۴۰۲

    پس بگو چرا مجردم. ولی یه بار با یکی دوست شدم ۲ هفته رفتیم بیرون دیدم بهم نمیخوریم قطع رابطه کردم. دختره هر هفته منو میکشوند نهج البلاغه و تند راه میرفت. بهش نمیرسیدم. هی غر میزد. کفش پیاده رویش چند میلیون تومن قیمتش بود. یعنی درامد ۱ ماه من.

    • آها فروردین ۱۱, ۱۴۰۲

      داداش دهنت سرویس