کدام کشورها بزرگ ترین طلبکاران ایالات متحده هستند؟ [اینفوگرافیک]

کدام کشورها بزرگ ترین طلبکاران ایالات متحده هستند؟ [اینفوگرافیک]

امروز ۷.۳ تریلیون دلار از بدهی ملی ایالات متحده در اختیار سرمایه گذاران خارجی است. این بدهی ها به شکل اوراق بهادار خزانه داری، از نقدشونده ترین دارایی ها در سرتاسر جهان هستند. با توجه به ریسک نکول کم، بانک‌ های مرکزی از این دارایی ها برای ذخیره ارز بهره می‌برند و سرمایه گذاران خصوصی در دوران افزایش ناگهانی رغبت برای دارایی های ایمن نسبت به دارایی های پرخطر.

فراتر از این دلایل، سرمایه گذاران خارجی ممکن است اوراق خزانه را به عنوان ذخیره ارزش خریداری کنند. این بدهی ها اغلب به عنوان وثیقه در طی برخی معاملات تجاری بین المللی استفاده می‌شوند، یا کشورها می‌توانند از آنها برای کمک به مدیریت سیاست نرخ ارز استفاده کنند. به عنوان مثال، کشورها ممکن است برای محافظت از نرخ ارز خود در برابر سفته بازی، اوراق خزانه بخرند.

در اینفوگرافی فوق، دارندگان خارجی بدهی ملی ایالات متحده را با استفاده از داده های وزارت خزانه داری ایالات متحده نشان می‌دهیم. برای دیدن این اینفوگرافی با کیفیت بالاتر کلیک کنید.

کدام کشورها مالک بیشترین بدهی آمریکا هستند؟ [اینفوگرافیک]

رده بندی ۲۵ کشوری که بیشترین سرانه بدهی را در جهان دارند

برترین دارندگان خارجی بدهی ایالات متحده

ژاپن با ۱.۱ تریلیون دلار دارایی خزانه داری، بزرگترین دارنده خارجی بدهی ایالات متحده است. این کشور با کاهش بیش از ۲۵۰ میلیارد دلاری یا ۳۰ درصد از دارایی های خود در سال ۲۰۱۹ از چین پیشی گرفت.

این تخلیه اوراق قرضه توسط چین تنها راهی است که این کشور می‌تواند نرخ مبادله یوان را مدیریت کند. این به این دلیل است که اگر دلار بفروشد، می‌تواند یوان را با کاهش ارزش پول خریداری کند. در عین حال، چین صرفا از دلار برای مدیریت پول خود استفاده نمی‌کند، بلکه اکنون از سبدی از ارزها استفاده می‌کند.

در اینجا کشورهایی که بیشترین بدهی ایالات متحده را دارند آورده شده است:

کدام کشورها مالک بیشترین بدهی آمریکا هستند؟ [اینفوگرافیک]
کدام کشورها مالک بیشترین بدهی آمریکا هستند؟ [اینفوگرافیک]

کدام کشورها پایین ترین نرخ تورم را در جهان دارند؟ [اینفوگرافیک]

همانطور که جدول بالا نشان می‌دهد، بریتانیا با بیش از ۶۵۵ میلیارد دلار اوراق خزانه، در سومین رده قرار دارد. در سراسر اروپا، ۱۳ کشور دارنده قابل توجه این اوراق بهادار هستند که بالاترین میزان در هر منطقه است و پس از آن آسیا و اقیانوسیه با ۱۱ دارنده مختلف قرار دارند.

تعداد انگشت شماری از کشورهای کوچک نیز دارای مقدار شگفت انگیزی از بدهی های ایالات متحده هستند. جزایر کیمن با جمعیتی بالغ بر ۷۰۰۰۰ نفر، دارای حجم عظیمی از اوراق قرضه خزانه به میزان ۲۸۴ میلیارد دلار است. بیش از هر کشور دیگری در سرتاسر جهان، سرانه صندوق های تامینی در جزایر کیمن مستقر هستند.

در واقع، چهار کشور کوچک در اینفوگرافی بالا – جزایر کیمن، برمودا، باهاما، و لوکزامبورگ – جمعیتی بالغ بر ۱.۲ میلیون نفر دارند، اما دارای اوراق خزانه خیره کننده ۷۴۱ میلیارد دلاری هستند.

نرخ بهره و پویایی بازار خزانه

در سال ۲۰۲۲، تقاضای خارجی برای اوراق خزانه ۶ درصد کاهش یافت زیرا نرخ های بهره بالاتر و دلار ایالات متحده باعث شد که مالکیت این اوراق سود کمتری داشته باشد. این به این دلیل است که افزایش نرخ بهره بدهی های ایالات متحده باعث می‌شود ارزش فعلی پرداخت‌های درآمد آتی آنها کاهش یابد. در همین حال قیمت آنها نیز کاهش می‌یابد.

همانطور که نمودار زیر نشان می‌دهد، این کاهش تقاضا بیانگر تغییر شدیدی نسبت به سال‌های ۲۰۱۸-۲۰۲۰ است، زمانی که تقاضا با افزایش نرخ بهره در پایین‌ترین حد تاریخی خود افزایش یافت. روند مشابهی در دهه پس از بحران مالی ۰۹-۲۰۰۸ رخ داد، زمانی که بدهی دارایی های ایالات متحده عملا سه برابر شد و از ۲ به ۶ تریلیون دلار رسید.

کدام کشورها مالک بیشترین بدهی آمریکا هستند؟ [اینفوگرافیک]

پیش بینی تورم سال ۲۰۲۳ در کشورهای مختلف جهان و ایران + اینفوگرافیک

محرک این روند، خرید سریع اوراق خزانه توسط چین بود که از ۱۰۰ میلیارد دلار در سال ۲۰۰۲ به اوج خود یعنی ۱.۳ تریلیون دلار در سال ۲۰۱۳ رسید. با افزایش صادرات و تولید، این کشور یوان فروخت و دلار خرید تا به کاهش فشار نرخ ارز بر پول خود کمک کند.

جهش رو به جلو تا امروز و عدم قطعیت جهانی نرخ بهره – که به نوبه خود می‌تواند بر ارزش گذاری پول ملی و در نتیجه تقاضا برای اوراق خزانه تاثیر بگذارد – همچنان عاملی است که بر آینده دارایی های بدهی خارجی ایالات متحده تاثیر می‌گذارد.

مطالب دیگر از همین نویسنده
مشاهده بیشتر
دیجیاتو
۳۷ نظر

ورود

  • حاج محمود فروردین ۸, ۱۴۰۲

    افول و زوال امریکا قطعی است امسال آمریکا از هم فرومیپاشد و ما واشنگتن را تصرف خواهیم کرد

    • امیرمسعود فروردین ۹, ۱۴۰۲

      چقدر شماها چرت و پرت میگین؟؟کدوم تصرف؟کدوم افول؟فعلا که مردم تو فقر و فلاکت دست و پا میزنن

      • حاج محمود فروردین ۹, ۱۴۰۲

        چ میگویی ای غرب زده، اگر ناراضی هستی میتوانی به همان امریکا بروی و به اربابت خوش خدمتی کنی…

        • ایران فروردین ۹, ۱۴۰۲

          چرت نگو

        • Ali فروردین ۱۰, ۱۴۰۲

          مرز های وقاحت با این پیامت جا به جا شد. ….تو اون ….که تو رفتی.

        • . فروردین ۱۰, ۱۴۰۲

          چلغوز بی مخ آخه مردم ما پول رفتن به جایی رو دارن!؟
          یکم فکر کن بعد بیا نظر بده.
          اگر ساندیس می خوری بده ما هم بخوریم دهنمون خشک شد از بس تو ساندیس می خوری.

      • سلار فروردین ۹, ۱۴۰۲

        شماها حتا وسیله ندارید که چندصدهزار نفر سرباز رو تا آمریکا حمل کنه . چندتا کشتی هم کافی نیست بعد داری میگی کاخ سفید رو فتح کنی؟ چرندخان شماها تا لب آمریکا نمیتونزد برسید چه برسه فتحش

      • علی رضا فروردین ۱۰, ۱۴۰۲

        اوراق بهادار و بدهی بر پایه اون و نرخ بهره ی کمتر نشانه ی بزرگ بودن اقتصاد یک کشور است ، منتهی شما تصورت از بدهی یک چیز دیگه هست ، یه کم بیشتر مطالعه کن

    • Mahdi فروردین ۹, ۱۴۰۲

      لایک داری!
      خداییش با کامنت هایی که میذاری حال میکنم.

    • hasan فروردین ۹, ۱۴۰۲

      بچه بیا پایین

    • رضا فروردین ۹, ۱۴۰۲

      ساقیتو دوست دارم حاج محمود فعلا که اقتصاد ما فرو پاشیده فعلا که ما در حال نابودی هستیم اصلا آمریکا بد ما خوب اقتصاد مارو ندیدی حاج‌ محمود یا خودتو زدی به نفهمی یا ماهیانه به حسابت دلار واریز میکنن که این حرفا را بزنی ولی خدایی جنس که میگیری معلومه برداران ….مستقیم برات وارد میکنن

    • حمید فروردین ۱۰, ۱۴۰۲

      حاج محمود رحم کن بخدا ترامپ و بایدن زن و بچه دارن .اصلا خودم میارمشون جلو پات زانو بزنن با رو سری .فقط یه خورده آروم تر تصرف کن .خیلی تند رفتی بایدن ترسید . بایدن الان زیر پتو بغلم خوابیده با شیشه شیرش میگه حاج محمود خیلی ترسناکه میخاد کاخ سفیدمو حسینیه کنه

    • کوردستانیم فروردین ۱۰, ۱۴۰۲

      این زبون بسته توهمی چی میگه

    • هومن فروردین ۱۰, ۱۴۰۲

      به نظرم این جور پیاما سیستمیه تا ملت فکر کنن هر کی ضد غربه ایندوری اراجیف میگه

    • . فروردین ۱۰, ۱۴۰۲

      عمو جان درساتو خوندی که میای اینجا نظر میدی.
      آفرین عمو برو درساتو بخون.

    • غریب فروردین ۱۱, ۱۴۰۲

      زاااااارت

  • حاج حشمت فروردین ۸, ۱۴۰۲

    اقتصاد آمریکا تا چند سال دیگر از هم میپاشد
    غرب زدگان نمیتوانند امریکای در حال افول را نجات دهند

    • H فروردین ۸, ۱۴۰۲

      حاجی کی کاخ سفیدو حسینیه میکنین؟ اینو بگو!!! بخدا دلمون پر میکشه برا حسینیه کاخ سفید ????

    • سلام فروردین ۹, ۱۴۰۲

      ۱.داداش حداقل اسمتو درست عوض میکردی? ۲. خود ایران با این همه نداری و گدایی ۳ میلیارد دلار بدهی داره

    • سلار فروردین ۹, ۱۴۰۲

      کمونیست مرده . امام خمینی ۴۰ سال پیش‌بینی گفت .
      شما مزدوران شرق جون کندن اخرتونه

    • رضا فروردین ۱۰, ۱۴۰۲

      حاج حشمت دلار حرف اول تو دینا میزنه چی میگی واسه خودت نفهم واقعا نفهمی یا خودتو زدی بع نفهمی اصلا امریکا خیلی بده کلا بدترین کشور دنیاس اقتصاد شخمی مارو ندیدی نفهم که مساوی با مرگ این دیگه خیلی زوره که خودتو میزنی به نفهمی

    • . فروردین ۱۰, ۱۴۰۲

      فعلا جای آمریکا رو جهتش رو عوض کن و به سمت ایران ببر.

  • ؟؟؟؟ فروردین ۸, ۱۴۰۲

    جالبه همه این کشورها بجز چین یا متحد آمریکا هستند یا روابط عالی دارند
    البته معاملات تجاری و بازرگانی چین و آمریکا تریلیون ها دلار هست، که بنظر میرسه اگر هر کدام از این دو کشور دچار رکود اقتصادی بشن، طرف مقابل هم ممکنه دچار افت اقتصادی بشه
    واقعا دنیای اقتصاد و بازار و بانکداری در کشورهای ثروتمند و پیشرفته، چنان به هم وابسته ست که برای کشور منزوی و عقب افتاده یی مثل ایران( یعنی مسئولان بیسواد و فاسد ج.ا) که سهم قابل توجهی در این اقتصاد نداره، عجیب و غریب هست

    • معین فروردین ۹, ۱۴۰۲

      اقتصاد بین امریکا چین بین مصرف کننده و تولید کننده‌اس نه دولت ها که قضیه رو سیاسی میکنی ، در ضمن چین و امریکا تو لایه های اقتصادی تو بزرگترین جنگشون هستون

      • سلار فروردین ۹, ۱۴۰۲

        درست گفت که بیسوادین
        تولید کننده و مصرف کننده میشه همون درگیری روابط اقتصادی دیگه
        ابلح فضله هوش در جنگند اما سال ها طول میکشه بتونن از هم جدا بشن . هیچکدوم فعلا نمیتونه قید اقتصاد طرف مقابل رو بزنه . چین به تکنولوژی آمریکا نیاز داره چون بیسواد ومونتاژکاره و آمریکا به کارگر مفت چینی

      • H فروردین ۹, ۱۴۰۲

        الان کدوم مصرف کننده ست و کدوم تولید کننده؟
        به نظر من که هردو کشور تولید کننده و مصرف کننده هستند. ااما محصولات آمریکایی کیفیت بالاتری دارند
        این که در خیال خودمون به امید جنگ واقعی دو کشور در دنیای واقعی باشیم ، چون در رقابت اقتصادی هستند، ساده انگارانه ست. به این امید که مثلا آمریکا نابود بشه.
        در دنیای امروز اولویت قدرت اقتصادی ست و دولتها سعی میکنند با روابط سیاسی بازارهای بیشتری برای تولیدهای صنعتی خود پیدا کنند. رقابت چین و آمریکا هم به عنوان دو ابرقدرت در جهان بر همین مبناست. این چیزی ست که متاسفانه برای مسولان کشور ما هنوز نامفهوم هست. منظور دوستمون ؟ این بود که ظاهرا شما متوجه نشدید. موفق باشید

  • معین فروردین ۹, ۱۴۰۲

    امریکا: نوشتم رو شن

  • Eb فروردین ۱۰, ۱۴۰۲

    ب نظر امار اشتباهه مجموع این بدها ۸ ترلیارد نمیشه در صورتی امریکا ۳۰ تلریارد بدعی داره.

  • نمیدونم فروردین ۱۰, ۱۴۰۲

    چرا سایتهای داخلی ایران هی دارن در مورد آمریکا خبر میذارن؟
    هر چیز منفی از آمریکا پیدا میکنن سریع تمام سایتهای داخلی ایران چند روز در مورد اون صحبت میکنن.
    مثلا در مورد بدهی های آمریکا ، در مورد آمار جرم ، در مورد رفتار پلیس با یک نفر ، یا در مورد تعداد بی خانمانها یا هر چیز بد و منفی که هر کشوری توی دنیا داره سایتهای ما با یک اشتیاق شدیدی از بدی های آمریکا میگن.
    سوالی که برای من پیش میاد اینه که ، آیا توی روسیه و چین عزیز جرم و جنایت نیست؟
    توی چین و روسیه عزیز تر از جان آیا بدهی یا رفتار بد پلیس با مردم نیست؟
    توی کلی از کشورهای جهان اینهمه مشکلات و بدی وجود داره چرا سایتهای ما زوم کردن که توی آمریکا کوچکترین و بزرگترین مشکلات رو با سرعت تمام به شکل خبری پوشش بدن.
    طوری که من فکر میکنم آمریکا چقدر کشور بدبختیه چقدر بیچاره و عقب مونده ست ، چقدر مشکلات بزرگی داره و به زودی از بین میره ولی توی عمل و واقعیت می‌بینیم همه مردم جهان علاقه شدیدی دارن برن توی آمریکا زندگی کنن همون کشوری که ما هی ازش داریم آمار بد میدیدم به مردم ایران.
    پس اگه آمریکا اینقدر اوضاعش خرابه چرا همه دوست دارن برن اونجا چرا همه توی لاتاری شرکت میکنن چرا حتی اروپایی ها هم توی لاتاری آمریکا شرکت میکنن؟
    از اون طرف همش فکر میکنم پس روسیه و چین هیچ مشکلی ندارن؟
    یعنی اونجا بهشته؟
    پس چرا کسی دوست ندارم بره توی روسیه و چین زندگی کنه؟

    والا با اخبارهای داخلی همش این سوالا میاد توی ذهنم.
    شما جای من بیاید انصافی و خدایی فکر کنید غیر از اینه؟

  • نمیدونم فروردین ۱۰, ۱۴۰۲

    چرا سایتهای داخلی ایران هی دارن در مورد آمریکا خبر میذارن؟
    هر چیز منفی از آمریکا پیدا میکنن سریع تمام سایتهای داخلی ایران چند روز در مورد اون صحبت میکنن.
    مثلا در مورد بدهی های آمریکا ، در مورد آمار جرم ، در مورد رفتار پلیس با یک نفر ، یا در مورد تعداد بی خانمانها یا هر چیز بد و منفی که هر کشوری توی دنیا داره سایتهای ما با یک اشتیاق شدیدی از بدی های آمریکا میگن.
    سوالی که برای من پیش میاد اینه که ، آیا توی روسیه و چین عزیز جرم و جنایت نیست؟
    توی چین و روسیه عزیز تر از جان آیا بدهی یا رفتار بد پلیس با مردم نیست؟
    توی کلی از کشورهای جهان اینهمه مشکلات و بدی وجود داره چرا سایتهای ما زوم کردن که توی آمریکا کوچکترین و بزرگترین مشکلات رو با سرعت تمام به شکل خبری پوشش بدن.
    طوری که من فکر میکنم آمریکا چقدر کشور بدبختیه چقدر بیچاره و عقب مونده ست ، چقدر مشکلات بزرگی داره و به زودی از بین میره ولی توی عمل و واقعیت می‌بینیم همه مردم جهان علاقه شدیدی دارن برن توی آمریکا زندگی کنن همون کشوری که ما هی ازش داریم آمار بد میدیدم به مردم ایران.
    پس اگه آمریکا اینقدر اوضاعش خرابه چرا همه دوست دارن برن اونجا چرا همه توی لاتاری شرکت میکنن چرا حتی اروپایی ها هم توی لاتاری آمریکا شرکت میکنن؟
    از اون طرف همش فکر میکنم پس روسیه و چین هیچ مشکلی ندارن؟
    یعنی اونجا بهشته؟
    پس چرا کسی دوست ندارم بره توی روسیه و چین زندگی کنه؟

    والا با اخبارهای داخلی همش این سوالا میاد توی ذهنم.
    شما جای من بیاید انصافی و خدایی فکر کنید غیر از اینه که میگم.

  • مرادزاده فروردین ۱۰, ۱۴۰۲

    سلام
    در خبر فقط بدهی های خارجی رو گفته، الباقی بدهی به ملت و شرکت های داخلی خود آمریکاست.