از گیرنده‌های هولوگرافیک تا تحویل‌ چای با پهپاد؛ دفاتر کار در سال ۲۰۵۰ چگونه خواهند بود؟

از گیرنده‌های هولوگرافیک تا تحویل‌ چای با پهپاد؛ دفاتر کار در سال ۲۰۵۰ چگونه خواهند بود؟

بر اساس یافته‌های جدید، گیرنده‌های هولوگرافیک، ربات‌ها و پهپادهای تحویل‌دهنده چای ممکن است تنها ظرف ۳۰ سال آینده بخشی از الزامات دفاتر کار در سال ۲۰۵۰ شوند. کارمندان ممکن است به زودی از انجام وظایف پیش پا افتاده در دفتر کار در امان بمانند زیرا فناوری های آینده نگر در زندگی روزمره آنها بیشتر خواهد شد.

دفاتر کار در سال 2050

داخل دفاتر کار در سال ۲۰۵۰

۱. دیوارهای متحرک و مبلمان مدولار
۲. ساختمان های هوشمند
۳. آموزش VR همه جانبه
۴. گیرنده هولوگرام
۵. یخچال های دوار بیومتریک
۶. پهپادهای تحویل چای
۷. رنگ های نانو
۸. تخت خواب
۹. اتاق مدیتیشن VR
۱۰. پرستار بچه در محل
۱۱. دفتر طرح باز
۱۲. سیستم ورود اسکن صورت
۱۳. عینک AR
۱۴. گیاهان روی دیوارها
۱۵. مبلمان با تکنولوژی بالا
۱۶. تکنولوژی ضد حواس پرتی
۱۷. هوش مصنوعی و ربات ها
۱۸. جلسات مجازی هولوگرامی
۱۹. مچ بند سلامت و عملکرد

دفاتر کار در سال 2050

این یافته ها در بحبوحه ترس از اینکه هوش مصنوعی و سایر فناوری ها می توانند ظرف چند سال جایگزین ۲۰ درصد نیروی کار شوند، به دست آمده است. پلتفرم‌هایی مانند ChatGPT این نگرانی‌ها را بدتر کرده‌اند.

محققان اضافه می‌کنند که گرفتن موقعیت‌ها از انسان‌ها می‌تواند راه را برای یک هفته کاری چهار روزه هموار کند، زیرا انسان‌ها فقط برای کارهای پیچیده‌تر مورد نیاز هستند.

دفاتر کار در سال 2050

ربات‌ها و هوش مصنوعی می‌توانند وظایفی مانند ورود داده‌ها یا تحقیق را انجام دهند و کارمندان انسانی، برای فعالیت‌های معنی‌دارتری که نیاز به سطوح بالاتری از تفکر دارند، به کار گرفته شوند.
حتی می‌توانیم شاهد آن باشیم که انسان‌ها ربات‌ها را از راه دور کنترل می‌کنند و به آن‌ها اجازه می‌دهند بدون حضور واقعی در دفتر حضور فیزیکی داشته باشند.

کارشناسان پیشنهاد می‌کنند که عینک‌های AR نیز ممکن است نیاز کارگران را به حضور در دفتر بیشتر روزها کاهش دهند. می‌توانید صفحه‌های قابل لمسی را که در هوا ظاهر می‌شوند، ببینید و روی آنها کار کنید. این را می توان در خانه نیز استفاده کرد، جایی که می توانید همکاران خود را طوری ببینید که انگار در یک اتاق با هم هستید.

دفاتر کار در سال 2050

هدست های واقعیت مجازی (VR) می توانند به طور مشابه مورد استفاده قرار گیرند، با پتانسیل برای کارکنان جدید که در مورد سناریوهایی که ممکن است قبل از شروع کار با آنها مواجه شوند، آموزش ببینند.

گام‌هایی برای رسیدن به این چشم‌انداز برداشته شده‌اند و مارک زاکربرگ Metaverse را در سال ۲۰۲۱ راه‌اندازی کرد که قابلیت میزبانی فضاهای جلسات VR را دارد.

به گفته محققان، طراحی مجدد دیوارهای اداری ممکن است مکمل سبک های کاری جایگزین نیز باشد، زیرا پوشش آنها با رنگ های نانویی آینده نگر آنها را به صفحه نمایش تبدیل می کند.

دفاتر کار در سال 2050

اینها می‌توانند تلاش‌های آموزشی پشتیبانی شده توسط VR را افزایش دهند و به کارمندان اجازه می‌دهند فیلم‌های آموزشی را تماشا کنند، تقویم‌ها را نمایش دهند و با این صفحه‌ها بدون علامت‌گذاری دائمی دیوارهای دفتر تعامل داشته باشند.

البته استفاده از هدست‌ها فقط به کار محدود نمی‌شود، این هدست‌ها در فضاهای مدیتیشن جدید نیز به کار خواهند رفت تا به کارمندان کمک کنند. از VR می توان از آن برای ایجاد یک محیط آرامش بخش استفاده کرد که در آن کارکنان می توانند استرس را از بین ببرند.

گذشته از کمک به افراد در محل کار، پیش بینی می شود که دفاتر به لطف استفاده از فناوری، سبزتر و ایمن تر شوند.

دفاتر کار در سال 2050

در آینده، احتمالاً از سیستم‌های ورود اسکن چهره بدون لمس هم به دلایل امنیتی و هم به دلایل بهداشتی استفاده می‌شود، در حالی که حسگرها برای اطمینان از کافی بودن سطح دما، روشنایی و کیفیت هوا نیز استفاده خواهند شد.

مبلمان نیز احتمالاً از فناوری بالایی برخوردار شوند. می‌توانیم میزهای قهوه‌خوری با صفحه‌نمایش داخلی یا صندلی‌های طراحی شده با فناوری بیوفیدبک را ببینیم تا راحتی را برای کاربر به حداکثر برساند.

حال باید دید آیا در آینده انسان ها می توانند با فناوری هوش مصنوعی، ربات ها و سایر پیشرفت های در حال توسعه تعامل داشته باشند یا این مسیر بحران آفرین خواهد شد.

منبع: dailymail
بدون نظر

ورود