ماجرای تشویق اسرائیل در مسابقات فوتسال گناباد چه بود؟ + ویدئو

ماجرای تشویق اسرائیل در مسابقات فوتسال گناباد چه بود؟ + ویدئو

در روزهای گذشته ویدئوی بحث برانگیزی در شبکه های اجتماعی منتشر شد که نشان می داد در جریان برگزاری مسابقات فوتسال در شهر گناباد در استان خراسان رضوی گروهی از تماشاگران شعارهایی در حمایت از اسرائیل سر داده بودند. خبرگزاری تسنیم در گزارشی مدعی شده این شعارها صرفاً نوعی کل کل و یک شوخی قدیمی میان اهالی شهر گناباد بوده و ارتباطی به اسرائیل ندارد.

تسنیم در گزارش خود نوشته:

مسابقات جام رمضان شهرستان گناباد یکی از پرشورترین دوره‌های خود را گذراند که در شب فینال این مسابقات بیش از ۳ هزار نفر آن را از نزدیک دیدن و تیم مورد علاقه خود را تشویق می‌کردند.

دیدار پایانی این دوره از مسابقات بین تیم های بیلند و استقلال شهر برگزار شد که در حین برگزاری این مسابقه شعار دورد بر اسرائیل توسط تماشاگران صورت گرفت و آن هم براساس یک کل کل اجتماعی که از دیرباز در این منطقه وجود داشته انجام شد.

ولی اصل ماجرای شعار مردم گناباد منطقه کوی شرقی یا همان قصبه شهر در صحبت های عامیانه مردم و به شوخی رواج یافته، اسرائیل نامیده می شود و این موضوع بیشتر یک شوخی و کل‌کل بین دو منطقه از شهرستان گناباد است و هیچ نکته‌ سیاسی‌، در این زمینه وجود ندارد جز اینکه هرچه وجود داشته براساس شوخی‌ها و کل کل طرفداران دو تیم در مسابقات بوده است.

پس از این اتفاق صفحه اینستاگرام رژیم صهیونیستی با ذوق‌زدگی این بخش از شعار دادن هواداران فوتسال را منتشر کرد و مدعی شد مردم به حمایت از صهیونیست‌ها برخاسته‌اند.

صادق خانشهری از اهالی قصبه شهر در گفت‌وگو با تسنیم درباره ریشه این شوخی جنجالی و حاشیه‌ساز اظهار داشت: از قدیم‌الایام یک سری افراد مغرض روی این منطقه از شهر نامی را به شوخی گذاشته شده و به قدری در محافل عمومی این حرف تکرار شده که به اصطلاحی رایج تبدیل شده است.

وی ادامه داد: این شوخی به محیط‌های ورزشی هم رسیده و به خاطر تقابلی که در عرصه فوتبال بین مردم وجود دارد،‌ برای حمایت از تیم خودش یا تضعیف تیم حریف این شعارها را داده‌اند.

این ساکن منطقه قصبه شهر گناباد تأکید کرد: این شعاری که داده شده هیچ ربطی به آن رژیم منفور اسرائیل و این یک شوخی بین مردم گناباد است.

علی گلریز یکی از حاضران در سالن برگزاری این مسابقه نیز در گفت‌وگو با تسنیم گفت: موقع سر دادن این شعار چون ما اصل داستان را می‌دانستیم برداشت سیاسی از آن نداشتیم چون می‌دانستیم از قدیم این شوخی رواج دارد و منظور تماشگران چه چیزی است.

وی ادامه داد: این شعار هیچ جنبه سیاسی و یا حمایت از اسرائیل را نداشته و مردم گناباد اسرائیل را یک رژیم کودک کش می‌دانند.

خانم طلایی از اهالی شهرستان گناباد نیز در گفت‌وگو با تسنیم اظهار کرد: این موضوع فیلم منتشر شده در فضای مجازی یک شوخی بوده و شاید از ۳۰ سال قبل هم این شوخی در بین مردم رواج داشته و در حال حاضر نیز مردم این شوخی را انجام می‌دهند.

مهویدی یکی دیگر از اهالی منطقه قصبه شهر نیز در گفت‌وگو با تسنیم اظهار داشت: اسرائیل از فیلم منتشر شده بازی فینال جام رمضان گناباد سوء استفاده کرده وگرنه همه می دانند اسرائیل یک غده سرطانی است.

وی ادامه داد: اسرائیل دشمن شماره یک اسلام است و تا روز آخری که عمر داریم ما دشمن اسرائیل خواهیم بود و آنها را یک رژیم غاصب می دانیم و این را در راهپیمایی روز قدس به نمایش گذاشته ایم.

به گزارش خبرگزاری تسنیم ، مردم ولایتمدار گناباد همیشه و در همه صحنه حضور چشمگیری داشته اند و با مشارکت ۹۲ درصدی در انتخابات ، پرشورترین حضور در حماسه هایی مانند ۹ دی و در راهپیمایی های ۲۲ بهمن نشان دادند که از رژیم کودکش اسرائیل بیزار هستند و اسرائیلی‌ها می‌توانند نظر واقعی مردم گناباد درباره این رژیم را در راهپیمایی روز قدس جست‌وجو کنند.

۳ نظر

ورود

  • xodesh اردیبهشت ۵, ۱۴۰۲

    روزیاتو از تو بعید خواننده هات رو احمق فرض کنی

  • عجب اردیبهشت ۵, ۱۴۰۲

    گناباد یه منطقه خیلی خاصه. دانشجو بودم ۲ تا دوس دختر گرفتم هردوتاشونم گنابادی بودن. به نوع عجیبی خیلی ازادن مردمش. …هم نبودن.
    بعد اینجا ایرانه. تو شمال که خودم بچه بومی یکی از مناطق گیلانم، مردم میگن بنیامین شمالیه.
    بعدم ما مسلمونیم. یعنی یهودیت و مسیحیت و پیامبرهاشون پیامبر الهی هست و حتما احترامشون باید نگهداشته بشه.
    بعد میرسیم به اسم اسراییل. اسراییل در واقع یک کلمه ی مقدس هست. خود اسراییل پیامبر الهی هست. حالا چون این اسم رو روی کشورشون گذاشتن، به معنی این نیست که ما توهین کنیم به اسراییل. کلمه ی رژیم صهیونیستی به همین دلیل ابداع شد. که به جای اسراییل به کار بره تا توهین به اسراییل پیامبر خدا نشه.
    حالا چرا صهیون؟ zion در واقع یه تپه یا دره مانند تو بیت المقدس هست. اونجا یهودیها و کنعانیان بچه ها و نوزادهاشونو قربانی میکردن. خداوند برای هدایت پیامبرها فرستاد. که فکر کنم اخرین رسم هم قربانی کردن اسماعیل بود که خداوند با ماجرای امتحان کردن ابراهیم ع و سپس فرستادن میشن راه درست رو نشون داد که به جای بچه ها و نوزادان بیگناه، میش قربانی کنن.

  • محمد حسین اردیبهشت ۶, ۱۴۰۲

    دوست عزیز من بچه اینجام، این قضیه خیلی خیلی قدیمی و مثل یه کل کل بچگونه است. خواهشا توی چیزی که ازش کوچکترین اطلاعی نداری نظر نده و اگر میتونی بیا از مردم خود گناباد بپرس ببین قضیه چیه