رپ خوانی محمدرضا حیاتی در تلویزیون و اعترافش به ندیدن اخبار صدا و سیما! + ویدئو

رپ خوانی محمدرضا حیاتی در تلویزیون و اعترافش به ندیدن اخبار صدا و سیما! + ویدئو

محمدرضا حیاتی، مجری سابق صدا و سیما که به دنبال اظهار نظر جنجالی اش درباره ی یکی از خوانندگان ایرانی مقیم آمریکا از بخش های خبری صدا و سیما کنار گذاشته شد، شب گذشته مهمان جدیدترین قسمت از برنامه تلویزیونی «برمودا» بود، برنامه ی جدید کامران نجف زاده، خبرنگار مشهور صدا و سیما که این بار در کسوت مجری به تلویزیون بازگشته است.

محمدرضا حیاتی از زمان برکنار شدنش از صدا و سیما در سال ۱۳۹۹، تنها یک بار در اواخر اسفند ۱۴۰۰ به عنوان مهمان در یک ویژه برنامه ی نوروزی که از شبکه پنج سیما پخش می شد، حضور یافته بود و حالا این بار نیز به عنوان مهمان در برنامه ی تلویزیونی جدید کامران نجف زاده شرکت کرده است.

در بخشی از این برنامه وقتی نجف زاده از حیاتی پرسید که آیا هنوز هم اخبار صدا و سیما را تماشا می کند یا خیر، این گوینده ی سابق، در برابر دوربین صدا و سیما اذعان کرد که دیگر اخبار تلویزیون را نگاه نمی کند.

او در ادامه گفت: «سیستم اطلاع‌رسانی در دنیا عوض شده و مردم قبل از اخبار از گوشی‌های همراه از اخبار مطلع هستند.»

یکی دیگر از بخش های جالب این گفتگو رپ خوانی محمدرضا حیاتی بود.

ماجرای اخراج محمدرضا حیاتی از صدا و سیما

محمدرضا حیاتی در خرداد سال ۹۹ در یک برنامه ی اینترنتی گفتگو محور شرکت کرد. در بخشی از این برنامه مجری نظر حیاتی را درباره ی ماجرای دعوای محسن چاوشی با همسر ابراهیم حامدی معروف به ابی، یکی از خوانندگان ایرانی مقیم آمریکا جویا شد. حیاتی در پاسخ به ابی اظهار ارادت کرد. این صحبت های محمدرضا حیاتی جنجال آفرین شد و وی با انتشار ویدئویی در فضای مجازی اظهار کرد از موضوع دعوای این دو خواننده اطلاعی نداشته و صرفاً علاقمندی خود را مطرح کرده است.

این گوینده ی باسابقه ی تلویزیون اندکی بعد در همان خرداد ۹۹ در مصاحبه ای اعلام کرد اظهار نظرش درباره ی ابی باعث قطع همکاری او با صدا و سیما شد. او گفت از طرف مدیران صدا و سیما با وی تماس گرفتند و گفتند دیگر به تلویزیون نیاید. حیاتی خاطر نشان کرد ۵ سالی بود بازنشسته شده بود اما همکاری اش را با بخش خبر صدا و سیما ادامه می داد.

رپ خوانی محدرضا حیاتی

پس از این اتفاق، محمدرضا حیاتی فعالیت خود را در فضای مجازی با حضور در برنامه های اینترنتی و ویدئوهای تبلیغاتی ادامه داد. این فعالیت ها البته گهگاه انتقاد کاربران فضای مجازی از حیاتی را به دنبال داشته و آن ها برخی از این همکاری ها را به دور از شأن وی دانستند.

محمدرضا حیاتی در مدت دوری اش از صدا و سیما بارها در مصاحبه های خود از برکناری از این سازمان گلایه کرده است.

او بهمن ۹۹ در لایو اینستاگرامی مشترکش با داریوش فرضیایی (عمو پورنگ) گفت: «من توقع نداشتم وقتی بازنشسته شدم با من به طرز ویژه ای برخورد شود اما طبعا کسی که علاقه‌مند به رسانه است اگر زمانی هم قرار است کنار رود باید مقداری محترمانه تر برود.»

حیاتی همچنین در مصاحبه ی دیگری در بهمن ۱۴۰۰ با بیان اینکه هنوز هم نفهمیده است که دلیل ممنوعیت فعالیتش در صداوسیما چیست، تاکید کرد: «کار اهالی فرهنگ و هنر و رسانه بازنشستگی نمی‌شناسد و این قشر تا وقتی توان دارند و مردم دوستشان دارند، می‌توانند کار کنند.»

او درباره‌ی وعده‌ی پیمان جبلی، رییس صداوسیما مبنی بر باز بودن درهای تلویزیون به روی سرمایه‌هایش، در پاسخ به این سؤال که آیا با او در این ارتباط صحبتی شده است، تصریح کرد: «خیر، در این زمینه با من صحبتی نشده است. تلویزیون خانه ماست. من بخش اعظم عمرم را در تلویزیون و در جام‌جم گذرانده‌ام. اصلا این واژه ممنوع کردن فعالیت درست نیست؛ البته ممنوع کردن من که یکی از عجیب‌ترین ممنوع کردن‌هاست که نمی‌دانم دلیلش چه بود و هیچ‌وقت هم هیچکس به من نگفت که علت ممنوع‌الفعالیت شدن من چیست.»

حیاتی افزود: «جالب است در دیدارهایی که با برخی از معاونان صداوسیما داشتم می‌گفتند خیر شما ممنوعیتی ندارید، اما در عمل وقتی برنامه‌ای پیشنهاد می‌شد جلوی کار ما را می‌گرفتند.»

این گوینده خبر در پاسخ به این پرسش که اگر شرایط حضورش در تلویزیون فراهم شود، تمایلی به بازگشت دارد یا خیر، پاسخ داد: «من خودم نباید پیش‌قدم شوم، آن‌ها باید پیش‌قدم شوند و اگر بخواهند باید تماس بگیرند که من به تلویزیون برگردم. نه تنها من بلکه هر پیشکسوت و هر هنرمند قدیمی، تلویزیون خانه‌اش است و حق دارد برود به خانه‌اش سر بزند.»

او تاکید کرد: «درست است که از لحاظ ضوابط کار اداری بازنشسته شده‌ایم، اما کار مجری، هنرمند، خواننده، آهنگساز و به طور کلی هر فردی که در عرصه فرهنگ و هنر و رسانه است، بازنشستگی نمی‌شناسد. تا موقعی که توانایی دارد و تا وقتی مردم دوستش داشته باشند و بخواهند برنامه داشته باشد، هنرمند می‌تواند کار خودش را ادامه دهد. مگر اینکه ناتوان شود یا مردم او را نپذیرند و علاقه‌ای به کارش نداشته باشند. یک نقاش تا وقتی دستش نمی‌لرزد نقاشی می‌کند، یک موزیسین تا وقتی توان دارد آهنگسازی می‌کند، یک بازیگر هم تا آخر عمرش در نقش‌های متفاوت بازی می‌کند. اینکه بخواهند کسی را از کار هنری محروم کنند، حتی حرفش هم خنده‌دار است.»

دیجیاتو
بدون نظر

ورود