چرا اغلب مردم آسیای شرقی نیازی به استفاده از محصولات ضد عرق ندارند؟

چرا اغلب مردم آسیای شرقی نیازی به استفاده از محصولات ضد عرق ندارند؟

مردم آسیای شرقی به طور کلی فاقد فاکتور خونی اِر هاش منفی هستند، به همین دلیل بیمارستان ها در این کشورها این فاکتور خونی را برای انتقال خون نگه نمی دارند. بنابراین مسافران خارجی ای که اِر هاش منفی دارند در صورت نیاز به انتقال خون، در این کشورها به مشکل برخواهند خورد. اما این تنها تفاوت مردم آسیای شرقی با دیگر مردم دنیا نیست و یکی دیگر از ویژگی های خاص آن ها این است که برای خلاص شدن از بوی عرق معمولاً نیازی به استفاده از محصولات ضد عرق مانند مام ندارند. اما دلیل آن چیست؟

پای یک ژن بخصوص در میان است

هیچ کسی با زیربغل های بدبو متولد نمی شود، چون در واقع عرقی که بدن ما تولید می کند بی بو است و در ترکیب با باکتری های روی پوست است که بوی ناخوشایندی پیدا می کند. اما پژوهش تازه ی محققان دانشگاه بریستول ِ انگلیس نشان داده بدبو بودن یا نبودن زیربغل های یک شخص به بود و نبود یک ژن بخصوص به نام ABCC11 بستگی دارد.

دانشمندان قبلاً تصور می کردند این ژن تنها مسئولیت انسجام جرم گوش ها را برعهده دارد و باعث خشک یا مرطوب شدن آن می شود. در حقیقت، پژوهشگران پی بردند که ۸۰ تا ۹۵ درصد از مردم آسیای شرقی جرم گوش خشکی دارند، در حالی که جرم گوش آفریقایی ها و اروپایی ها مرطوب است. و جالب است که انسجام جرم گوش ها با بوی زیربغل هم مرتبط است.

در حقیقت، معلوم شده مردم آسیای شرقی فاقد ژن ABCC11 هستند. همین امر سبب شده آن ها جرم گوش خشکی داشته باشند. این امر در مورد عرق بدن مردم آسیای شرقی هم صدق می کند. آن ها عرق بی بویی دارند چون عرق آن ها فاقد ماده ای است که باکتری ها را جذب خود می کند. در حقیقت، بدن مردم آسیای شرقی این ماده را تولید نمی کند.

مردم اروپا و آفریقا اما به آن اندازه خوش شانس نبوده اند، چرا که کمتر از ۳ درصد از آن ها فاقد این ژن هستند و بقیه آن را دارند. به همین دلیل باکتری های روی پوست زیربغل شان از محیط مورد نیاز برای رشد آن ها برخوردار است و در نتیجه، عرق بدبویی پیدا می کنند.

بعضی مردم آسیای شرقی کماکان از محصولات ضد عرق استفاده می کنند

جالب است که عمده ی زنان آسیای شرقی کماکان از محصولات ضد عرق استفاده می کنند، حتی اگر بدن شان فاقد آن ژن بخصوص باشد. دانشمندان دلیل پیروی از روتین های بهداشتی غیرضرور را فشار جامعه می دانند، یعنی صرفاً با این استدلال که «دیگران این کار را انجام می دهند».

منبع: brightside
دیجیاتو
یک نظر

ورود

  • Links Rápidos بهمن ۲۸, ۱۴۰۲

    Your positivity is like a charm, turning ordinary moments into extraordinary memories. Thank you for the magic!