۲۵۰ بیمارستان برتر در سال ۲۰۲۴؛ ۴ بیمارستان از ۵ بیمارستان برتر آمریکایی هستند

۲۵۰ بیمارستان برتر در سال ۲۰۲۴؛ ۴ بیمارستان از ۵ بیمارستان برتر آمریکایی هستند

سیستم مراقبت های بهداشتی آمریکا اغلب توسط بسیاری از افراد مورد انتقاد قرار می گیرد، اما بر اساس جدیدترین آمار منتشرشده در یک گزارش، این کشور رتبه اول را در زمینه مراقبت های بیمارستانی دارد.

این گزارش نشان داده که ۴ بیمارستان از ۵ بیمارستان برتر جهان و ۴۳ بیمارستان از ۲۵۰ بیمارستان برتر آمریکایی هستند. جایگاه بعدی متعلق به آلمان بوده که در رتبه دوم ۲۳ بیمارستان در فهرست بیمارستان‌های برتر دارد.

بریتانیا دارای ۱۱ بیمارستان در میان ۲۵۰ بیمارستان برتر بوده که ۶ بیمارستان در لندن واقع شده‌اند. بهترین بیمارستان بریتانیا بیمارستان سنت توماس و بعد از آن بیمارستان گای است.

آمریکا در مقایسه با کشورهای بزرگ و ثروتمند دیگر، بودجه بیشتری را به مراقبت های بهداشتی اختصاص می دهد. همچنین بیشترین آزمایش های بالینی را در سراسر جهان انجام داده و بالاترین نرخ درمان سرطان را دارد.

ایالات متحده همچنین به داروهای پیشرفته ای دسترسی دارد و بزرگترین تولیدکننده دارو در جهان است.

امتیاز هر بیمارستان، بر اساس یک نظرسنجی آنلاین از بیش از ۸۵ هزار متخصص پزشکی و داده‌هایی از نظرسنجی های بیماران در مورد رضایت آنها پس از ترک بیمارستان تعیین ‌شده است.

این رتبه‌بندی بر اساس ۴ منبع انجام شده است: نظرسنجی تجربه بیماران، معیارهای کیفیت بیمارستان (که در هر کشور متفاوت است)، داده های مربوط به اقدامات بهداشتی و ایمنی و داده های مربوط به تعداد بیماران به ازای هر پزشک و پرستار.

برترین بیمارستان در جهان، مایو کلینیک در ایالت مینه‌سوتا در آمریکا، اولین و بزرگ‌ترین بیمارستان یکپارچه و غیرانتفاعی در جهان است.

همچنین این بیمارستان در تمامی ۱۲ تخصص جراحی قلب، قلب، گوارش، جراحی مغز و اعصاب، مغز و اعصاب، زنان و زایمان، ریه، اورولوژی، غدد، ارتوپدی، انکولوژی و اطفال مورد بررسی قرار گرفته و رتبه‌بندی شده است.

در ماه نوامبر، مایو کلینیک برنامه های خود را برای احداث یک مجموعه جدید ۵ میلیارد دلاری در مرکز شهر روچستر اعلام کرد.

بهترین بیمارستان های جهان، پس از مایو کلینیک، کلینیک کلیولند در اوهایو و بیمارستان عمومی تورنتو در کانادا هستند.

این پژوهش که با همکاری هفته‌نامه نیوزویک و سایت تحلیل داده استاتیستا انجام شده، شامل داده‌های مربوط به ۲,۴۰۰ بیمارستان در ۳۰ کشور بوده است.

مایو کلینیک بیش از یک قرن پیش توسط دو برادر در مناطق روستایی میدوست تاسیس شده و به بهترین مقصد برای بیمارانی تبدیل شده که شرایط درمان آنها دشوار است.

به گفته جفری بولتون، مدیر ارشد اداری سابق این بیمارستان، آنچه که مایو کلینیک را از سایر بیمارستان‌ها متمایز می‌کند، این است که تخصص‌های مختلف در این بیمارستان بسیار یکپارچه هستند.

بیماران به کلینیک مایو می آیند و به پزشک مراجعه می کنند. اگر مشکل بزرگ‌تری وجود داشته باشد، بیمار در همان روز یا حتی در همان ساعت به متخصص بعدی ارجاع داده می‌شود.

به گفته لری جیمسون، معاون اجرایی سیستم بهداشت دانشگاه پنسیلوانیا، این ویژگی رضایت بیماران را جلب می کند.

کلینیک کلیولند نیز برای ششمین سال متوالی در رتبه دوم برترین بیمارستان های جهان قرار گرفته است.

کلینیک کلیولند نیز در تمامی ۱۲ تخصص رتبه‌بندی شده، در حالی که بیمارستان عمومی تورنتو در تخصص های انکولوژی، قلب و عروق، جراحی قلب، غدد، گوارش، ریه و اورولوژی رتبه‌بندی شده است.

کلینیک کلیولند نقش مهمی در بسیاری از پیشرفت‌های پزشکی، از جمله جراحی بای پس عروق کرونر و اولین پیوند صورت در ایالات متحده داشته است.

دکتر تام میهالیویچ، مدیر عامل و رئیس کلینیک کلیولند گفته است:

در کلینیک کلیولند، هدف ما این است که بهترین مکان برای دریافت مراقبت های بهداشتی و درمانی باشیم.

کادر ۸۱ هزار نفری ما در سراسر جهان نسبت به بیماران فداکار، دلسوز و متعهد هستند.

کلینیک کلیولند ابوظبی و فیرویو نیز در لیست ۲۵۰ بیمارستان برتر جهان قرار دارند.

به گفته بیمارستان عمومی تورنتو، این بیمارستان در زمینه مراقبت های قلبی و پیوند اعضا پیشرو است.

این مجموعه پرچمدار شبکه بهداشت دانشگاهی در کانادا و همچنین یک بیمارستان آموزشی برای دانشگاه تورنتو است.

بخش اورژانس این بیمارستان سالانه بیش از ۲۸ هزار نفر را درمان می کند. بیمارستان تورنتو عمل های پیوند قلب، ریه، کلیه، کبد، لوزالمعده و روده کوچک را برای بیمارانی که از سراسر کانادا معرفی شده‌اند، انجام می دهد.

این بیمارستان بزرگترین مرکز پیوند اعضا در آمریکای شمالی بوده که بیش از ۶۰۰ پیوند در سال انجام می دهد.

اولین پیوند ریه منفرد و دوگانه در جهان در سال‌های ۱۹۸۳ و ۱۹۸۶ و اولین عمل جایگزینی ریشه آئورت بدون دریچه در جهان در سال ۱۹۹۲ در این بیمارستان انجام شدند.

در سال ۲۰۱۵، جراحان اولین عمل پیوند عضو سه‌گانه (ریه، کبد و پانکراس) را در بیمارستان عمومی تورنتو انجام دادند.

منبع: dailymail
مطالب مرتبط
مطالب دیگر از همین نویسنده
مشاهده بیشتر
دیجیاتو
بدون نظر

ورود