نگاهی به کاهش نرخ زاد و ولد در پرجمعیت ترین کشورهای جهان از سال ۱۹۵۰ تا به امروز + نمودار

نگاهی به کاهش نرخ زاد و ولد در پرجمعیت ترین کشورهای جهان از سال ۱۹۵۰ تا به امروز + نمودار

نرخ زاد و ولد در شش کشور پرجمعیت جهان در حال کاهش است، هرچند با سرعت های متفاوت. نمودار زیر نرخ تولد سالانه به ازای هر ۱,۰۰۰ نفر در شش کشور بزرگ جهان را بر اساس جمعیت نشان می دهد.

کاهش جهانی نرخ باروری

نرخ باروری در بیشتر نقاط در حال کاهش است. بر اساس گزارش سازمان ملل متحد، در سال ۱۹۹۰، میانگین تعداد تولد به ازای هر زن در سطح جهان ۳.۲ بوده است. تا سال ۲۰۱۹، این میزان به ۲.۵ تولد به ازای هر زن کاهش یافته است. پیش بینی می شود تا سال ۲۰۵۰، این میزان به ۲.۲ تولد کاهش یابد.

نکته قابل توجه این است که سطح باروری ۲.۱ تولد به ازای هر زن برای جلوگیری از کاهش جمعیت ملی در بلندمدت (بدون احتساب مهاجرت) ضروری است.

نرخ زاد و ولد چین در سال های اخیر در میان کشورهایی که در اینجا بررسی شده اند، سریع ترین کاهش را داشته است. این کشور در سال ۲۰۲۱، ۷.۶ تولد سالانه به ازای هر ۱,۰۰۰ نفر را ثبت کرد، در حالی که این رقم در سال ۱۹۹۰، ۲۴.۴ و در سال ۱۹۵۰، ۴۱.۰ تولد بود.

این روند نشان می‌دهد که چین می‌تواند با چالش‌هایی مشابه با ژاپن مواجه شود که دارای جمعیت بزرگ و پیامدهای اقتصادی و اجتماعی قابل توجهی است.

ایالات متحده ۱۱.۱ تولد سالانه به ازای هر ۱,۰۰۰ نفر در سال ۲۰۲۱ ثبت کرده است، در مقایسه با ۱۶.۷ در سال ۱۹۹۰ و ۲۲.۸ در سال ۱۹۵۰. البته شایان ذکر است که ایالات متحده نیز بر خلاف برخی از کشورهای دیگر در اینجا، هر سال از طریق مهاجرت به جمعیت خود اضافه می کند.

نیجریه با بالاترین نرخ زاد و ولد در فهرست ما، ۳۷.۱ تولد سالانه به ازای هر ۱,۰۰۰ نفر در سال ۲۰۲۱ ثبت کرده است، در مقایسه با ۴۳.۸ در سال ۱۹۹۰ و ۴۵.۶ در سال ۱۹۵۰.

منبع: visualcapitalist
دیجیاتو
یک نظر

ورود

  • Ali خرداد ۳۰, ۱۴۰۳

    نیجریه اصلأ کاهش جمعیت نداشته آفریقا خیلی سریع در حال رشد جمعیت است آینده جهان اکثریت سیاه پوست خواهد فکر نکنم قشنگ چهره جهان قشنگ باشه شاید خیلی ها بگن من نژاد پرستم ولی همه مون خوب می‌دونیم سفید پوست ها تنوع و زیبایی خاصی دارند درحالی که سیاه ها اصلا تنوع ندارند چهره ها یکسان سیاه مثلاً ایران خودمون رو ببین خواهر با خواهر برادر با برادر تنوع و زیبایی خاص خودشون رو دارند