نگاهی به محل صید ماهی‌های جهان به تفکیک اقیانوس‌ها + اینفوگرافیک

نگاهی به محل صید ماهی‌های جهان به تفکیک اقیانوس‌ها + اینفوگرافیک

امروزه پرورش ماهی بیشتر از صید آن رواج دارد، با این حال، ماهی‌های صید شده از دریا همچنان ۴۹ درصد از تولید ماهی جهان را تشکیل می‌دهند. در سال ۲۰۲۲، کشتی‌های ماهیگیری در پنج اقیانوس جهان، ۸۱ میلیون تن ماهی وحشی را صید کرده و به سفره‌های سراسر دنیا رساندند. اینفوگرافیک زیر پراکندگی صید ماهی در اقیانوس های جهان را نشان می دهد. ماهی‌های صید شده در آب‌های داخلی (رودخانه‌ها و دریاچه‌ها) از این نقشه حذف شده‌اند. داده‌ها از سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (FAO) گرفته شده و تا سال ۲۰۲۲ به روز هستند.

اقیانوس آرام مرکز ماهیگیری است

نزدیک به ۶۰ درصد از تمام ماهی‌های وحشی صید شده از اقیانوس‌ها، در اقیانوس آرام گرفته می‌شوند. در سال ۲۰۲۲، این مقدار حدود ۴۷ میلیون تن بود. بیشتر صید در اقیانوس آرام شامل ماهی تن و گونه‌های مرتبط با آن است.

البته، این موضوع به اندازه اقیانوس آرام نیز مربوط می‌شود. این اقیانوس ۱۶۵.۲ میلیون کیلومتر مربع را پوشش می‌دهد که حدود یک سوم کل سیاره زمین است.

با این حال، اکوسیستم‌های متنوع آن نیز طیف گسترده‌ای از گونه‌های ماهی را در خود جای داده اند و آن را برای ماهیگیری بسیار مناسب می‌سازد. چندین منطقه غنی از مواد مغذی در سواحل پرو، کالیفرنیا و ژاپن، نقاط اصلی ماهیگیری هستند.

بسیار عقب‌تر از اقیانوس آرام، اقیانوس اطلس در رتبه دوم با ۲۱ میلیون تن ماهی صید شده و اقیانوس هند در رتبه سوم با ۱۲ میلیون تن ماهی صید شده قرار دارند. علاوه بر ماهی تن، ماهی‌های عمده صید شده در اقیانوس اطلس شامل ماهی کاد (روغنی) و سالمون هستند. برای اقیانوس هند، سرخو و ماهی ماکرل (یا اسکومبریده) از ماهی‌های عمده صید شده هستند.

طبیعتاً، اقیانوس‌های اطراف قطب‌ها فعالیت ماهیگیری کمتری را شاهد هستند. زیرا دمای آب در این مناطق بسیار پایین‌تر است و زندگی را برای بسیاری از گونه‌ها غیرممکن می‌سازد.

منبع: visualcapitalist
بدون نظر

ورود