
سخنگوی قوه قضاییه در خصوص بازداشت اعضای خانواده کاظم صدیقی گفت یکی از افراد بازداشتشده فرزند ذکور حجتالاسلام صدیقی و دیگری عروس اوست. وی تصریح کرد که اتهامات مالی است و پرونده در حال رسیدگی اولیه است.
اصغر جهانگیر در نشست خبری امروز قوه قضائیه گفت: «با گزارش واصله، افرادی در خصوص پرونده بیش از ۱۰ روزگذشته بازداشت شدند. ۶ نفر بازداشت شدند که دو نفر از آنها یکی از فرزندان ذکور حاج آقا صدیقی و دیگری همسر فرزندش، (عروس خانواده) است.»
سخنگوی قوه قضاییه تصریح کرد: «اتهامات مالی است و خود حاج آقا صدیقی صراحتا گفته تابع قانون است و هیچ گونه پیگیری در خصوص منسوبین نداشتند و گفتند حاضرند برای روشن شدن قضیه به جریان دادرسی کمک کنند.»
رضوانه قوام، همسر پسر ارشد و عروس کاظم صدیقی، وکیل دادگستری است و در مستندات باغ ازگل نیز از او نام برده شده بود.
پسران حجتالاسلام کاظم صدیقی چرا بازداشت شدند؟ + اولین واکنش امام جمعه تهران
باشه ما هم باور کردیم
شما خوبید هوا بده 😏😏😏