
آپارات اسپرت، پلتفرم پخش مسابقات ورزشی، با حکم دادگاه و شکایت صداوسیما، محکوم و جریمه شد. دادگاه بدوی با استناد به شکایت صداوسیما، رأی به توقف فعالیت آپارات اسپرت و پرداخت بیش از ۱,۳۰۰ میلیارد ریال جریمه داد؛ حکمی که دقیقا پس از صحبتهای رئیس مجلس درباره لزوم حمایت صداوسیما از پلتفرمهای بومی رسانهای شده است.
حکم دادگاه بدوی علیه آپارات اسپرت از سوی محمدجواد شکوریمقدم، مدیرعامل صباایده (مالک آپارات)، امروز در شبکه اجتماعی ایکس منتشر شد. بر اساس این رأی، آپارات اسپرت باید فعالیت خود را متوقف کند و بیش از ۱۳۲۴ میلیارد ریال جریمه پرداخت نماید. این حکم پس از شکایت سازمان صداوسیما بابت پخش بدون مجوز مسابقات ورزشی صادر شده است. بنا بر مستندات منتشرشده، دادگاه شرکت صباایده را به پرداخت ۵۱۹ میلیارد ریال به شاکیان، از جمله صداوسیما، فدراسیون فوتبال، وزارت ورزش و جوانان و سایر نهادها محکوم کرده و همچنین ۶ درصد هزینه اجرای حکم را نیز بر عهده شرکت گذاشته است. این در حالی است که آپارات اسپرت، مجوز فعالیت خود را از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی دریافت کرده و طبق گفته شکوریمقدم، بیش از ۲.۵ میلیون بیننده ماهیانه داشته است.
شکوریمقدم در پستی در پلتفرم ایکس با انتقاد از رأی دادگاه، آن را «نمونهای از رقابتستیزی در عرصه رسانههای دیجیتال» خواند و از آن با واژههایی، چون «کینهتوزی» یاد کرد. او همچنین با اشاره به مواضع اخیر رئیس مجلس درباره لزوم تبلیغ رایگان پلتفرمهای داخلی از سوی صداوسیما، این حکم را در تضاد با سیاستهای حمایتی اعلامشده دانست.
لعنت بر صدا و سیما
دقیقاً بررسی میشه، مردم کجا دارن لذت می برن
همونجا مسدود میشه که خدایی نکرده لحظه خوشی را تجربه نکنن
دلایل عقب افتادگی این مملکت صرفا دشمن نیست بلکه حرص و طمع سازمان های دولتی و در صدر اونها صدا و سیما هست که مثل اژدها بودجه دولتی میبلعند، به سلیقه مخاطب ذره ای توجه نمی کنه و مثل خر لنگ راه کج خودش رو میره! آپارات اسپرت یکی از موفق ترین پلت فرم های داخلی در سالهای اخیر بوده .