اجبار ساکنان مناطق اشغال شده اوکراین توسط روسیه به پرداخت 200 پوند برای هزینه جنگ

اجبار ساکنان مناطق اشغال شده اوکراین توسط روسیه به پرداخت 200 پوند برای هزینه جنگ

گزارشات حاکی از آن است که روسیه همه ساکنان مناطق اشغالی شرق اوکراین را مجبور به پرداخت ۱۴ هزار روبل برابر با ۲۰۰ پوند می‌کند.

کیرا یارمیش، سخنگوی الکسی ناوالنی، منتقد کاخ کرملین در توییتر اعلام کرد، ویتالی خوتسنکو (Vitaly Khotsenko)، نخست وزیر جوان جمهوری خودخوانده دونتسک (DPR) اعلام کرده برای کمک به هزینه های جنگ روسیه علیه اوکراین از همه افراد، ازجمله نوزادان و افراد مسن، ۱۴ هزار روبل اخذ خواهد شد.

کرملین گفته است ظرف دو سال بیش از دو تریلیون روبل بر اقتصاد جمهوری خلق دونتسک سرمایه گذاری خواهد کرد، اما مشخص نیست که این پول واقعا چگونه خرج خواهد شد.

روسیه برای کمک به هزینه های جنگ از ساکنان مناطق اشغالی پول می‌گیرد

اوکراینی های ساکن در مناطق جنوب شرقی دونتسک و لوهانسک، موسوم به دونباس، نزدیک به هشت سال است که توسط جدایی طلبان تحت حمایت مسکو کنترل می‌شوند. اما ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه، تنها سه روز پیش از حمله به اوکراین، یعنی در ۲۱ فوریه، دونتسک و لوهانسک را به عنوان جمهوری های رسمی به رسمیت شناخت. موضوعی که بهانه ای برای حمله جنگ طلبان به اوکراین تلقی می‌شد.

تمامی کشورهای عضو سازمان ملل متحد، به جز روسیه، جمهوری دموکراتیک خلق را همچنان از نظر قانونی بخشی از اوکراین و نه کشوری مستقل می‌دانند.

اکنون برای اولین بار، مقامات ارشد دولت روسیه به عنوان اعضای دولت جدایی طلب جمهوری خلق دونتسک منصوب شده‌اند؛ موضوعی که به نگرانی‌های فزاینده‌ درباره اینکه آیا روسیه می‌تواند به‌طور دائم سرزمین های تصرف شده در طول تهاجم به خاک اوکراین را اشغال کند، دامن می‌زند.

روسیه برای کمک به هزینه های جنگ از ساکنان مناطق اشغالی پول می‌گیرد

اهداف جنگی اولیه روسیه برای تصرف شهرهای بزرگ اوکراین مانند کیف، پایتخت این کشور با شکست مواجه شد، بنابراین حالا نبرد دوباره متمرکز شده و در مناطق دونتسک و لوهانسک شدیدتر است. یک مقام اوکراینی هفته گذشته گفت روزانه حدود هزار نظامی در منطقه دونباس کشته و زخمی می‌شوند.

بر اساس نظرسنجی ها، بیش از یک سوم روس ها خود را فقیر می‌دانند و این موضوع با جنگ تشدید شده است. یکی از کاربران توییتر در واکنش به این خبر نوشت: «خود روسیه اصلا به این پول نیاز ندارد.» کاربر دیگری نیز این‌طور واکنش نشان داد: «اگر از سرزمین‌های اشغالی حمایت کنند، به سختی می‌توانند وضعیت محرومان کشور خودمان را بهبود ببخشند.»

بیشتر بخوانید:

مرگبارترین بمب افکن اتمی مافوق صوت روسیه با توانایی پرتاب ۲۴ تن بمب

مطالب مرتبط
مطالب دیگر از همین نویسنده
مشاهده بیشتر
2 نظر

ورود

  • Saied خرداد 29, 1401

    اشغال شده؟!
    یه جوری خبر می نویسید انگار بودجتون رو دولت کیف میده

    • امیر تیر 12, 1401

      فکر کنم بودجه شما رو یک کشور دیگه میده که به نظرتون حمله به کشور بغلیش و اشغالش، سلام و احوالپرسی هستش. ما خودمون زخم خورده جنگیم و هنوز هم به خصوص توی جنوب آثارش هست.