اعضای خانواده ی یک زن آمریکایی که از رهبران داعش بوده به شرح گذشته ی هولناک وی، از جمله آزار جنسی و فیزیکی فرزندان خودش پرداخته اند.
به گفته ی یک دادستان، آلیسون فلوک – اکرن دختران جوان را شستشوی مغزی می داد و به آن ها آدمکشی یاد می داد.
این رهبر داعش به زودی به خاطر حمایت های خود از گروه دولت اسلامی محاکمه خواهد شد و حالا دادستان ها در حال بررسی اتهاماتی هستند که از سوی خانواده اش علیه او مطرح شده است.
آلیسون فلوک – اکرن در ماه ژوئن در اتهام تروریسم مجرم شناخته شد، پس از آنکه خود به رهبری یک گردان تمام زنانه از دولت اسلامی در شهر رقه ی سوریه اذعان کرد.
او به نزدیک به 100 زن و دختر، از جمله دخترانی به کوچکی 10 سال، یاد می داد از سلاح های اتوماتیک استفاده کنند و نارنجک و کمربند انتحاری منفجر کنند.

به گفته ی راج پارک، وکیل پایه یک دادگستری آمریکا، آلیسون فلوک – اکرن فرزندان خود را هم به طور فیزیکی، روانی، عاطفی و جنسی مورد آزار و اذیت قرار می داد.
این زن اهل کانزاس در سال 2008 به مصر رفت و سپس در اواخر 2012 یا اوایل 2013 به همراه همسرش در سوریه ساکن شد. همسر او که از رهبران داعش بود مسئولیت آموزش تک تیراندازان را برعهده داشت.
خانواده و آشنایان فلوک – اکرن می گویند این او بود که همسر آن زمانش را به سوی افراط گرایی سوق داد و او را متقاعد کرد به همراه فرزندان شان به مصر بروند.
یکی از دختران فلوک – اکرن که پیش بینی می شود برای شهادت در جلسه ی دادگاه وی حضور یابد، در نامه ای به دادگاه نوشته مادرش او را کتک می زد.


یکی از پسران فلوک – اکرن که بزرگ ترین فرزند او است هم در نامه ای دیگر به دادگاه نوشته: «مادر من یک هیولا است که از شکنجه ی بچه ها لذت می برد.»
اتهامات آزار فلوک – اکرن ارتباط مستقیمی با جرایم تروریستی اش ندارند اما از شخصیت بی رحم این زن حکایت دارند.
اینطور که ادعا می شود او دختر 13 ساله ی خود را مجبور به ازدواج با یک جنگجوی داعشی کرده و یک زن را به انجام عملیات انتحاری واداشته بود.
به گفته ی یک شاهد که صحبت های وی در اسناد دادگاه آمده، آلیسون فلوک – اکرن به صراحت درباره ی تمایل خود به انجام یک حمله در خاک آمریکا صحبت کرده بود، از جمله با پارک کردن یک خودروی مملوء از مواد منفجره در پارکینگ یک مرکز خرید.

شاهد دیگری گفته فلوک – اکرن ایده هایی درباره ی بمب گذاری در محوطه ی دانشگاهی در آمریکا ارائه کرده بود.
آلیسون فلوک – اکرن در سال 2018 به یک شاهد گفته بود که او در سوریه به کسی یاد داده بود که به خانواده اش بگوید او مرده تا دولت آمریکا تلاشی برای پیدا کردن او نکند.
جوزف کینگ، وکیل مدافع فلوک – اکرن گفته موکلش از این اتهامات شوکه و ناراحت است اما می داند که شاهد اول (دخترش) در سوریه دچار تروما شده است.





بدون نظر