دبی در راه تبدیل شدن به باشکوه ترین مکان روی زمین است + ویدیو

دبی در راه تبدیل شدن به باشکوه ترین مکان روی زمین است + ویدیو

دبی با پروژه های بلند پروازانه به دنبال تبدیل شدن به یکی از توسعه‌ یافته‌ ترین شهرهای کره زمین است. در حدود یک دهه آینده، دبی امیدوار است که بلندترین ساختمان جهان، بزرگترین مرکز خرید جهان، بزرگترین آکواریوم جهان، بزرگترین پارک موضوعی جهان و ده ها پروژه‌ی خارق العاده دیگر را در خود جای دهد.

دبی به سرعت در حال توسعه است و پیش بینی شده نزدیک به 6 میلیون نفر تا سال 2030 در این شهر ساکن شوند. این شهر که در حال صعود به فهرست ثروتمندترین شهرهای جهان است، به عنوان خانه حدود 13 میلیاردر و حدود 68000 میلیونر شناخته می شود.

بلندترین برج دنیا

برج نهر دبی (Creek Tower) که تقریباً چهار برابر ارتفاع ساختمان امپایر استیت است، محور برنامه‌ بلندپروازانه‌ی دبی برای تبدیل شدن به یک ابرشهر در 10 سال آینده خواهد بود. افق دبی بخشی نمادین از جذابیت این شهر است و نگین این ابرشهر، قرار است  برج نهر دبی باشد که در سال 2025 قرار است افتتاح شود.

این برج، یک سازه بسیار بلند است که در حال حاضر ساخت آن آغاز شده و در مسیر تبدیل شدن به بلندترین سازه جهان است. این پروژه بزرگ با هزینه ساخت بیش از 1 میلیارد دلار حدود 1,345 متر ارتفاع خواهد داشت و برج خلیفه را با 828 متر ارتفاع، زیر پا خواهد گذاشت.

پروژه های دبی

این آسمان‌خراش قرار است سکوهای رصد و باغ‌های آسمانی بر فراز ابرها داشته باشد. همچنین 20 طبقه شامل هتل های مجلل، رستوران ها و آپارتمان های مجلل خواهد بود.

بزرگترین مرکز خرید جهان

پروژه های دبی

این برج، تنها یکی از برنامه‌های عظیم دبی است. آنها می خواهند مرکز خرید دنیا (The Mall of the World) را بسازند، که فرهنگ خرید در دبی را برای همیشه تغییر خواهد داد و این شهر را به بزرگترین مرکز خریدی که جهان تا به حال دیده است، تبدیل می کند.

پروژه های دبی

مرکز خرید دنیا، نه‌تنها مجموعه‌های بزرگ فروشگاهی خواهد داشت، بلکه هتل‌های مجلل، کلینیک‌ها، ایستگاه‌های مترو، یک مدرسه هنری سینمایی و حتی بزرگ‌ترین پارک موضوعی جهان را در خود جای می دهد.

این سایت عظیم 5.8 میلیارد پوندی در گنبدی پوشیده خواهد شد که می تواند در ماه های زمستان باز شود و در تابستان های گرم دبی برای تهویه مطبوع بسته شود. با توجه به بزرگی این پروژه، انتظار نمی رود که تا سال 2032 تکمیل شود.

این مرکز خرید رکورد جهانی گینس را برای بزرگترین ساختمان در نوع خود با فضای شهری گنبدی و املاک مسکونی خود خواهد شکست.

بلندترین هتل جهان

پروژه های دبی

همانطور که پروژه های دبی، این شهر را به یک مرکز نوآوری مشهور در جهان تبدیل می کند، زندگی شهری هیجان انگیز، معماری فوق مدرن و زندگی شبانه پر جنب و جوش همچنان بر سایر نقاط جهان تسلط دارد.

اما گردشگران به زودی مکان جدیدی برای اقامت در هنگام بازدید از این شهر خیره کننده خواهند داشت. هتل Ciel با بیش از 1,000 اتاق در 82 طبقه در راه تبدیل شدن به بلندترین هتل مستقل جهان است.

این ساختمان غول پیکر در حال تکمیل است و در حال حاضر در حدود 52 طبقه ارتفاع دارد و قرار است در سه ماهه اول سال 2024 افتتاح شود. هتل Ciel تا پایان سال 2023، به ارتفاع نهایی خود یعنی 365 متر خواهد رسید و این هتل نقره ای درخشان را به بلندترین هتل جهان تبدیل خواهد کرد.

علاوه بر اتاق‌ها و سوئیت‌های لوکس، این ساختمان، ویژگی‌های ممتازی را نیز برای افراد فوق‌ثروتمند فراهم می‌کند، مانند رصدخانه و سالن استراحت Ciel در طبقه ۸۱ و تراس آسمانی با استخری فراخ.

مناظر پانوراما گسترده از خط افق همیشه در حال تحول دبی به راحتی در دسترس مهمانان در هتل Ciel خواهد بود، جایی که آنها به مناظر 360 درجه از برج خلیفه، برج های دریاچه های جمیرا و مارینا دبی دید کامل خواهند داشت.

بزرگترین آکواریوم جهان

پروژه های دبی

اما امارات نه تنها پروژه های دبی را با سرمایه خود پیش می برد، بلکه با برندهای معتبر در سرتاسر جهان نیز همکاری می‌کند تا اعتبار خود را بالا ببرد و خود را به سطح جدیدی برسانند.

SeaWorld Abu Dhabi، پروژه بزرگ‌ بعدی است که در امارات انجام می‌شود و قرار است نه تنها به بزرگترین، بلکه گران‌ترین آکواریوم روی کره زمین تبدیل شود.

پروژه های دبی

سایت 12 میلیارد پوندی SeaWorld که قرار است امسال افتتاح شود، بیش از 68,000 حیوان دریایی از جمله کوسه های مرگبار و 25 میلیون گالن آب را در خود جای خواهد داد.

پنجره عمودی Endless Vista در ارتفاع 20 متری قرار دارد و در سطوح مختلف گسترده شده و صحنه های خیره کننده زندگی آبزیان زنده را برای بازدیدکنندگان به نمایش می گذارد.

مرکز فناوری دبی

پروژه های دبی

دبی در مورد فناوری آینده‌نگر نیز فعال است. این شهر با بیش از 180 میلیون پوند، ساخت و ساز باشکوه به بزرگترین مرکز جهانی برای نوآوری شهری تبدیل خواهد شد که توجه هوشمندانه ترین سازمان ها را در سراسر جهان جلب خواهد کرد.

ساخت مرکز جهانی جدید فناوری در سال 2024 آغاز می شود و باید تا سال 2030 تکمیل شود. از امکانات این مرکز می توان به اتاق های کنفرانس، بخش های آموزشی، دپارتمان های تحقیقاتی، اتاق های سمینارا، فضای اداری، پشتیبانی پایدار و سیستم های پیشرفته، اشاره کرد.

منبع: the sun
مطالب دیگر از همین نویسنده
مشاهده بیشتر
4 نظر

ورود

  • محسن اسفند 18, 1401

    ما هم بعنوان متوهم ترین کشور خاور میانه ، در حال تبدیل شدن به مفلوک ترین مردمان جهان هستیم

    • Parsa اسفند 18, 1401

      متاسفانه همینطوره اگه دو سال پیش این نظرو میدیدم بهش حمله میکردم ولی دیگه از این توهم که هنوزم خیلیا بهش دچارن بیدار شدم

      • حامد اسفند 20, 1401

        هممون کم کم از این توهم بیدار میشیم، امیدوارم که اونروز دیر نشده باشه برای ایران عزیزمون

  • علیرضا خرداد 24, 1405

    و امروز شاهد افول این شهر پوشالی هستیم