خانواده هندوجا رسماً ثروتمندترین افراد در بریتانیا هستند و بر اساس فهرست ثروتمندان ساندی تایمز امسال، دارایی عظیمی معادل 35 میلیارد پوند دارند. گوپی هندوجا 83 ساله، یک تاجر میلیاردر بریتانیایی هندی الاصل و رئیس مشترک امپراتوری تجارت جهانی خانواده اش، گروه هندوجا است. در سطح جهانی، این تجارت به هر چهار برادر، سریچاند، گوپی، پراکاش و آشوک، تعلق داشت که سری 87 ساله و گوپی عمدتاً، بخش بریتانیا را مدیریت می کردند. سری امسال در سن 87 سالگی در 17 مه پس از ابتلا به زوال عقل درگذشت.

این برادران اولین بار در سال 2014 به صدر فهرست ثروتمندان ساندی تایمز رسیدند، زمانی که دارایی آنها به 11.9 میلیارد پوند رسید.

این تجارت چند ملیتی زاییده فکر پدرشان، پارماناند دیپچاند هندوج، است که در اصل در منطقه سند هندوستان تجارت کالا می کرد. او قبل از اینکه پسرانش در سال 1979 دفتر اصلی خود را به لندن منتقل کنند، دفتر مرکزی تجارتش را در سال 1919 به ایران منتقل کرد. ایران پایگاه و مرکز اصلی تجارت این خانواده بود، تا اینکه آنها در آستانه انقلاب 57 به لندن نقل مکان کردند.

یکی از سرمایه گذاری های اخیر آنها تبدیل دفتر جنگ وینستون چرچیل در طول جنگ جهانی دوم به یک هتل بود. این ساختمان تاریخی به یک هتل پنج ستاره با یک سالن رقص برای 600 مهمان، یک استخر شنا 24 متری، یک اسپا، دو انبار نوشیدنی، یک کافه روی پشت بام و 85 آپارتمان تبدیل شد؛ آپارتمان های دو خوابه حدود 5.8 میلیون پوند (7.2 میلیون دلار)قیمت دارند.

گروه هندوجا یکی از مهمترین شرکتهای خود را در سال 1984 با خرید نفت خلیج فارس توسعه داد. امسال سهامداران این شرکت قرار است بالاترین سود سهام خود را دریافت کنند.
این گروه همچنین Ashok Leyland را در سال 1987 خریداری کرد؛ که اکنون بزرگترین تولید کننده خودرو در هند است.





بدون نظر