سال ۲۰۱۷ میلادی آغاز شده است و شمار زیادی از مخاطبان تحصیل در دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی خارج از کشور، در حال اماده کردن مدارک خود جهت اپلای در مقصدهای تحصیلی مورد نظر هستند تا پاییز ۲۰۱۷ را در یکی از کشورهای منطقه یا جهان، مشغول به تحصیل شوند.
همانطور که قبلاً در دانشگاه گردی روزیاتو گفتیم، علاقمندانی که قصد تحصیل در خارج از کشور را دارند، می بایست مدرک زبان آیلتس یا تافل داشته و رزومه و بیانیه هدف خوبی را نیز ضمیمه مدارک تحصیلی کنند. ترجمه رسمی صحیح مدارک و هم چنین آگاهی از ظرفیت های تحصیلی و بورسیه متنوعی که در دنیا وجود دارد، از جمله مراحل مهم در فرآیند اپلای در دانشگاه های آن سوی مرز است.
قاره سبز، بیش از نیم قرن است که یکی از مقصدهای تحصیلی مورد علاقه دانشجویان ایرانی در جهان را تشکیل داده و تنوع فرهنگ و زبان و کشورهای این قاره سبب شده تا مشتاقان تحصیل در رشته های هنری و پزشکی و مهندسی، صدها دانشگاه این قاره را در اولویت های خود قرار دهند.
برخی از مقصدهای تحصیلی ایرانیان در اروپا مانند سوئد و فنلاند، در سال های اخیر با لغو سیستم شهریه رایگان (tuition free) مواجه شده و اکنون برای تحصیل در این پاتوق های ماندگار و جذاب سال های قبلی، می بایست پول های هنگفتی پرداخت کرد که شاید در توان خیلی از مشتاقان تحصیل در شمال این قاره به خصوص در اسکاندیناوی نباشد.
تحصیل در دانشگاه های اسکاندیناوی، به دلیل سیستم نوآورانه و قوی و حرفه ای آن ها، یکی از اولویت های تحصیلی در جهان بوده و متقاضیان ایرانی نیز از آن مستثنی نیستند. اکنون شماری از ۱۰۰ دانشگاه برتر جهان در اسکاندیناوی بوده و به نظر می رسد که با وجود پولی شدن دانشگاه ها، باز هم بورسیه های سوئدی و فنلاندی به کمک ایرانیان جهت تحصیل رایگان در این کشورها باشد.
علی رغم پولی شدن تحصیل در بسیاری از کشورهای اروپایی، اما همچنان، کشور پادشاهی و نفت خیز نروژ در شمال اروپا، یکی از مقصدهای تحصیلی کاملا رایگان برای دانشجویان خارجی است.
در گفتار امروز، شما را با فرصت های تحصیلی رایگان و شیوه اپلای آشنا می کنیم تا در صورتی که خواستار تحصیل رایگان در این کشور هستید، بر اساس deadline های معرفی شده، نسبت به ارسال پرونده دانشجویی (application) اقدام کنید.
با ما درگزارش امروز همراه باشید.
چرا نروژ مقصد تحصیلی خوبی است؟
برای علاقمندان به تحصیل در خارج از کشور شاید این پرسش مطرح باشد که چرا بین این همه کشور، نروژ برای تحصیل پیشنهاد شده است. خوب باید به این موضوع اشاره کنیم که با توجه به سیستم تحصیل رایگان در این کشور، هزینه ای بابت شهریه از دانشجویان بین المللی گرفته نمی شود.
در حالی که برای تحصیل در سوئد و فنلاند و دانمارک و انگلیسی و هلند، برای یکسال تحصیلی در حدود ۵۰ میلیون تومان می بایست برای تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد پرداخت کرد. آن هم با قیمت های امروزی ارز که یوروی کم تر از ۴ هزار تومان را تقریبا غیر ممکن کرده است.
از طرفی، دانشگاه های نروژ در فهرست برترین دانشگاه های قاره سبز بوده و یکی از مقصدهای تحصیلی پر مخاطب بین المللی در اروپا به شمار می رود. هزاران دانشجوی بین المللی دردانشگاه های این کشور به خصوص در رشته های نفت و گاز و مهندسی مشغول به تحصیل هستند که نشان گر اهمیت محافل آکادمیک نروژ برای تحصیل متقاضیان علم اندوزی است.
مساله بعدی که درباره تحصیل در نروژ باید به آن اشاره کنیم، مقوله قرار گیری در منطقه شنگن است. یعنی شما با در اختیار داشتن روادید دانشجویی نروژ، امکان سفر به ۲۵ کشور اروپایی را به راحتی خواهید داشت و حتی می توانید بدون هیچ مشکلی به مدت ۹۰ روز در هر یک، اقامت کنید.
تردد راحت و آسان در مرزهای شنگن سبب می شود تا شما با فرصت های کاراموزی، تحصیل و تحقیقاتی گسترده در این قاره دسترسی داشته و با مراکز علمی و صنعتی و خدماتی آن برای کارهای تحقیقاتی و عملی، تعامل کنید.
از طرفی، کلیه دانشگاه های نروژ در قالب بورسیه های هیجانی و پر مخاطبی مانند: اراسموس موندس و همچنین با اتکار به سیستم تبادل دانشجو (exchange student)، فرصت های بورسیه و تحصیل در مقصدهای تحصیلی مختلف جهان را فراهم می کنند که معمولا دردانشگاه های آسیایی و آمریکایی و آفریقایی مرسوم نیست.
یعنی اگر شما در دانشگاه اسلو مشغول به تحصیل شوید، ۱ ترم تحصیلی به شما اجازه داده می شود که در یکی از دانشگاه های طرف قرارداد دانشگاه اسلو تحصیل کنید و کورس های گذرانده شده در دانشگاه دوم، به عنوان کورس های پاس شده مورد قبول واقع می شود.
همچنین باید اضافه کرد که گر چه نروژ، مقصد هیجانی خوب و با کیفیتی برای تحصیل به خصوص هموطنان است، اما مقصد تحصیلی گران محسوب می شود. از این نظر که هزینه های زندگی و اقامت در این کشور بالاست. اما برای خیلی ها، تحصیل رایگان اولویت مهم تری از هزینه های زندگی دارد که البته قابل مدیریت است.
در نروژ، بر خلاف اسپانیا و پرتغال و ایتالیا، اکثر مردم و دانشگاهها و مراکز دولتی و خدماتی و فروشگاهی، به زبان انگلیسی آشنایی دارند و این فرصت خوبی برای تقویت زبان انگلیسی شما در مکانی است که زبان انگلیسی به عنوان زبان دوم پذیرفته شده است.
نزدیکی نروژ به سوئد، پاتوق اصلی ایرانیان در اسکاندیناوی سبب می شود تا شما به عنوان دانشجو، بتوانید در طول هفته یا در تابستان ها، از فرصت کار در این کشور که با کمبود نیروکای حرفه ای (skilled worker) روبروست، استفاده کنید.
البته یادگیری زبان نروژی سبب می شود تا شما زبان سوئدی را هم به سرعت فرا بگیرید. چرا که اشتراکات زبان نروژی با زبان سوئدی بسیار زیاد است و بر خلاف تصور عموم، یادگیری این دو زبان اصلا سخت نیست چرا که ریشه های بسیاری از کلماتش، انگلیسی، فرانسوی و آلمانی است.
تحصیل رایگان در دانشگاه های نروژ در سال ۲۰۱۷
برای تحصیل رایگان در دانشگاه های نروژ، نیاز است که مدارک تحصیلی خود را مستقیم به دانشگاه مقصد ارسال کنید. هر ساله برای دریافت پذیرش در ترم پاییز دانشگاه های این کشور، متقاضیان می بایست مدارک خود را در فاصله اول دسامبر تا ۱۵ مارچ سال آینده ارسال کنند. در واقع deadline اکثر دانشگاه های نروژ، اواخر اسفند بوده و شما باید مدارک تحصیلی را تا آخر اسفند به دست واحد پذیرش دانشگاه مقصد برسانید.
هیچ هزینه ای بابت ثبت نام و ارسال مدارک (application fee) از شما دریافت نمی شود و در واقع، از بابت پرداخت هزینه هایی که دانشگاه های سوئد (۹۰۰ کرون معادل ۳۵۰ هزار تومان) دریافت میکنند، معاف هستید.
در نروژ، اکثر دانشگاه ها، مورد تایید وزارت علوم ایران است و کیفیت تحصیل و آموزش آن، توسط اداره کل دانش اموختگان وزارت علوم ارزشیابی شده است.
بنابراین برای پذیرش در دانشگاه های نروژ، نیاز نیست که پول خاصی پرداخت کنید یا از طریق موسسه خاصی درخواست تحصیل در دانشگاه های این کشور ارائه شود. کافی است به سایت هر دانشگاه مراجعه و پس از بررسی فرصت های تحصیلی، برای تحصیل در این کشور، مدارک خود را در زمان مربوطه ارسال کنید.
سایت تحصیل در نروژ، از سال ۲۰۰۶ میلادی به عنوان مرجع رسمی و کاملی برای تحصیل متقاضیان خارجی در دانشگاه های این کشور مطرح است که هر سال مورد استفاده دانشجویان ایرانی نیز قرار می گیرد.
اگر اینستاگرد هستید و دوست دارید تا صفحات مفید مربوط به زندگی تحصیلی در خارج را دنبال کنید، پیشنهاد میکنیم که صفحه رسمی اینستاگرام مرکز آموزش عالی نروژ را نیز فالو کنید.
توجه داشته باشید که در صورت دریافت رواید این کشور، پس از ورود به نروژ می بایست شماره ملی ۱۱ رقمی که Likningskontor نامیده می شود را دریافت کنید و با مراجعه به اداره مالیات در دسترس خواهد بود.
با در اختیار داشتن این شماره، می توانید در همه شهرهای نروژ، حساب بانکی باز کنید، وام بانکی از صندوق وام آموزشی دولتی این کشور دریافت کنید و حتی برای عضویت در موسسات و انجمن ها و حتی اپلای برای کار و فرصت های کاراموزی، از آن بهره ببرید.
در واقع با داشتن این شماره که به صورت دائمی در اختیار شما قرار می گیرد، همچون شهروند نروژی، از بسیاری از خدمات بهره مند خواهید شد. اگر پس از دانش اموختگی، قصد کار یا اقامت داشتید، این کد به شما برای استفاده از تسهیلات مختلف یاری می کند.
پیدا کردن محل اقامت و اجاره و عقد قرارداد و مسائیلی از این دست نیز با در اختیار داشتن این کد شناساسی ۱۱ رقمی امکان پذیر است. این کد در کشور سوئد به صورت ۱۰ رقمی صادر می شود و Persson Nummer نام دارد.
تحصیل رایگان در دانشگاه اسلو نروژ
بیش از ۶۱ میلیون نتیجه جستجو درباره دانشگاه اسلو نروژ نشان می دهد که این دانشگاه از اعتبار بالایی برخوردار بود و مخاطبان بسیاری دارد. سایت این دانشگاه را در این نشانی دنبال کنید که به زبان انگلیسی همه اطلاعات مورد نیاز را در اختیار شما قرار می دهد.
فهرست رشته های کارشناسی ارشد دانشگاه در این آدرس در دسترس شما است که ۵۳ رشته از فیزیک و شیمی و محیط زیست تا زبان شناسی و کارآفرینی را شامل می شود. با توجه به اینکه دانشجویان ایرانی زیادی برای این دانشگاه هر ساله اپلای می کنند، بخشی برای مدارک مورد نیاز دانشجویان ایرانی اختصاص داده شده است که در این بخش در دسترس است.
نیازمندی های پذیرش دانشگاه در این قسمت ارائه شده است. توجه داشته باشید که دانشگاه اسلو، از قدیمی های اروپا، تاریخ deadline ان متفاوت است و مدارک را باید از اکتبر تا دسامبر به این دانشگاه ارسال کنید.
تحصیل مجانی در دانشگاه استاوانگر در سال ۲۰۱۷
اگر علاقمند به تحصیل در یکی از مقصدهای تحصیلی معروف و معتبر نروژ هستید، دانشگاه صنعتی استاوانگر را از دست ندهید. تحصیل در این دانشگاه برای دانشجویان بین المللی کاملا رایگان است و مدارک را می توانید تا آخر اسفند سال جاری به این دانشگاه ارسال کنید. اینستاگرام دانشگاه نیز برای فالور کردن و کسب اطلاعات تکمیلی توصیه می شود.
ده ها رشته در مقطع کارشناسی ارشد در اختیار شما است که فهرست آن را در زیر مشاهده می کنید.
نیازمندی های پذیرش برای دانشجویان خارجی بر اساس اطلاعات زیر است. توجه کنید که دانشجویانی که از ایران اپلای می کند، لازم است این مدارک را نیز ضمیمه پرونده دانشجویی خود کنند.
همانطور که در اطلاعات زیر مشاهده می کنید، می بایست کل پرونده تحصیلی شما، کاور شیت داشته باشد که صفحه ای است که اطلاعات کلی شما در ان درج می شود. رزومه، ریز نمرات دانشگاه نیز باید ضمیمه شود.
- Signed cover sheet
- CV/Resumé
- Transcript of records
- From all higher/university education
- If possible, should be issued directly by your university and provided in a sealed envelope. If not, it has to be a certified copy. Other copies are not accepted
- If the document is not in Norwegian, Danish, Swedish or English, it must be officially translated. A copy in the original language must also be providedBachelor’s diploma(s)/University diploma(s) From all higher/university education
- If possible, should be issued directly by your university and provided in a sealed envelope. If not, it has to be a certified copy. Other copies are not accepted
- If the document is not in Norwegian, Danish, Swedish or English, it must be officially translated. A copy in the original language must also be provided.
- Additional documentation requirements for China, Iran, Nepal, Nigeria and Pakistan
- NOTE:If you finish your Bachelor’s degree between 5 March and 1 June and are not able to submit your Final Diploma and Final transcripts within the deadline, 5 March, you are allowed to apply anyway. This requires that you and the International Office have agreed on this via email, and that you submit all the other required documentation, including a document showing the subjects you will take during the last semester, within the deadline, 5 March. Last day to submit the Final Diploma and Final transcripts is 1 June. This exemption is only applicable for the Final Diploma and Final transcripts.
- Documentation of fulfilling the English language requirement
- TOEFL: Must be sent directly by the ETS Test Centre to the University of Stavanger, institution code 8467
- IELTS: Can be sent as a copy
- Final diploma from higher secondary school
- As specified on the GSU-list
توجه داشته باشید که اگر درس شما در تابستان ۹۶ در مقطع کارشناسی به پایان می رسد، می توانید تا اسفند ۹۵، مدارکی که دارید را ارسال کنید و مدارک تکمیلی را پس از پایان تحصیل در ایران به دانشگاه ارسال کنید.
یکی از مدارکی که دانشگاه استاوانگر و اکثر دانشگاه های نروژ نیاز دارند، مدرک مالی دال بر قابلیت شما بر پوشش هزینه ها در این کشور است که برای ۱ سال، معادل ۱۰۳ هزار کرون نروژ یا حدود ۴۲ میلیون تومان خواهد بود.
نکته مهمی که نباید از آن غافل باشید آن است که مبلغ بالا، حتما باید قبل از دریافت نامه پذیرش نهایی، به حساب بانکی دانشگاه استاوانگر واریز شود تا پس از ورود شما به نروژ و افتتاح حساب بانکی شخصی، این مبلغ به شما منتقل شود.
این فرآیند مالی برای اطمینان از این مساله است که شما پول کافی برای یک سال زندگی در این کشور را در اختیار دارید. برای دریافت فرصت های بورسیه که بالاترین میزان پرداخت کمک هزینه ماهانه به دانشجویان بین المللی است، به قسمت phd مراجعه کنید.
تحصیل مجانی در دانشگاه علم و صنعت نروژ در سال ۲۰۱۷
دانشگاه علم و صنعت نروژ (NTNU) یکی از دانشگاه های مهم و معتبر نروژ در زمینه های فنی و مهندسی است که برخی از دانشجویان ایرانی برای مقطع کارشناسی ارشد و دکترا به خصوص در رشته های مهندسی نفت و گاز و پتروشیمی، راهی این دانشگاه شد و تحصیل در آن را انتخاب می کنند.
این دانشگاه با موسسات بزرگ تحقیقاتی و صنعتی رشته های انرژی و نفت و گاز در تعامل بوده و به همین خاطر، فرصت های تحصیلی خوبی را برای دانشجویان این رشته ها به خصوص در زمینه های پر مخاطبی چون: مهندسی انرژی(Energy Engineering) و مهندسی توسعه پایدار (sustainable development) و محیط زیست (environmental technology) و فراساحل (offshore engineering) فراهم می کند.
توجه کنید که برای رشته های کارشناسی و کارشناسی ارشد، مهلت ارسال مدارک تا اول دسامبر است. اما برای رشته ای دکترا هر زمانی بر اساس نیازمندی دانشگاه می توان اپلای نمود.
فرصت های تحصیلی در مقطع دکترای سال ۲۰۱۷ این دانشگاه را در این نشانی دنبال کنید.
به توضیحات مهمی که در بخش admission ارائه شده است توجه کنید:
In addition to a master’s degree or equivalent and a strong academic record, financing is an absolute requirement for admission to a PhD programme. Funding can be both through NTNU and other sources. Available PhD positions at NTNU are continuously posted online.
اگر دنبال بورسیه برای تحصیل در این دانشگاه هستید، توصیه میکنم که بخش scholarship را بررسی کنید.
برای تحصیل در این دانشگاه، می بایست نیازمندی های زبان را رعایت کنید که عینا در زیر آمده است:
Exchange students from countries outside the EU are required to document their English proficiency:
- TOEFL(Test of English as a Foreign Language) with a minimum score of 90 points on the internet based test
- IELTS(International English Language Testing Service) with a minimum overall band score of 6.5
There are no formal language requirements for exchange students from EU countries at NTNU, but we do expect that our incoming Erasmus students have a good command of the English language that enables them to communicate well at an academic level. The level of English proficiency should be at least B2, preferably C1, using the Common European Framework of Reference for Languages scale.
البته دانشگاه استاوانگر نروژ برای تحصیل در مقطع ارشد، آیلتس ۶ آکادمیک را نیاز دارد که این دانشگاه، نیم نمره بیشتر میخواهد . برای نیم نمره بیشتر در آیلتس، باید حدود ۲ تا ۴ ماه بیشتر کار کنید. مخصوصا الان که دریافت نمره بالا در آزمون آیلتس کمی سخت شده است.
پیدا کردن محل اقامت در نروژ
اگر بر اساس فرآیندهایی که در بالا عنوان شد، موفق به دریافت پذیرش و روادید نروژ از سفارت این کشور در تهران شدید، پیدا کردن محل اقامت دانشجویی ارزان،قدم بعدی است.
این سایت، گام اول برای پیدا کردن خانه در اسلو است.
سایت فیورد، از جمله دیگر درگاه های مطرح این کشور به شمار می رود که برای یافتن فرصت های اقامتی دانشجویی توصیه می شود.
اگر مایل هستید در فرصت زندگی دانشجویی در نروژ، در میان خانواده های نروژ زندگی کنید و زبان و فرهنگ این کشور را بیشتر یاد بگیرید، به شما توصیه می کنیم که از این سایت استفاده کنید.
البته سایت بوکینگ هم در این زمینه میتواند به یاری شما بیاید.
توصیه های روزیاتویی برای تحصیل در نروژ
۱- تحصیل در نروژ در مقطع کارشناسی فقط به زبان نروژی امکان پذیر است.
۲- هر دانشگاهی برای خود، مهلت ارسال مدارک دارد. به آن توجه کنید.
۳- سفارت ایران در نروژ و سفارت نروژ در تهران بهترین منابع اطلاعاتی برای دانشجویان است.
۴- امکان کار دانشجویی برای دانشجویان در طول هفته وجود دارد.
۵- متوسط برای زندگی دانشجویی در این کشور، ماهانه به ۳ میلیون تومان نیاز خواهید داشت.
۶- دانشگاه های نروژ در میان دانشگاه های جهان در مقطع دکترا، بالاترین میزان حقوق ماهانه را به دانشجویان پرداخت می کنند.
۷- برای تعامل با اساتید دانشگاه های نروژ ، از دانشجویان ایرانی یا بین المللی شاغل به تحصیل در دانشگاه های این کشور استفاده کنید.
۸- برای تحصیل و کار در نروژ، الزامی به یادگیری زبان نروژی وجود ندار.
۹- نروژ، مقصد خوبی برای تحصیل در رشته های مهندسی به خصوص انرژی است. اما مقصد مطلوبی برای تحصیل در رشته های پزشکی نیست چرا که انتخاب های بهتری در اروپا پیش روی شما است.
۱۰- اسامی پذیرفته شدگان دانشگاه های نروژ، در اردیبهشت هر سال اعلام می شود.
۱۱- برای اخذ روادید دانشجویی از سفارت نروژ در تهران، کپی و اصل مدارک هویتی خود را در اختیار داشته باشید.
۱۲- در صورتی که در مقطعی به زبان انگلیسی تحصیل کردید، معمولا از شرط ارائه مدرک زبان انگلیسی معاف خواهید بود.
اگر برای تحصیل در دانشگاه های نروژ با پرسشی روبرو شدید، درخواست خود را ارسال تا پس از بررسی، راهنمایی اجمالی ارائه شود.
بسیار عالی و زیبا
این راهنمایی که میدن خیلی خوبه
برای پزشکی به زبان انگلیسی هم هست؟
آیا کار کردن برای همراه دانشجو در نروژ مجاز هست؟
خیر
مجاز نیست. چون نوع روادیدی که صادر می شود اجازه چنین کاری را به همراه نمیدهد. برای اطلاعات بیشتر از سایت اداره مهاجرت نروژ گسب اطلاع دقیق بکنید.
آقای زمانی میشه درباره پذیرش دکترا در رشته های نفت و گاز هم بگید؟
ممنون میشم
من دانشجوی ترم اخر مهندسی نفت هستم در شیراز. الان چطوری میشه اپلای کرد؟
مقصد تحصیلی برخی از دانشجویان مهندسی ایرانی در نروژ، همین رشته های نفت و گاز است و دانشگاه استاوانگر و NTNU، در عرصه فراساحل و مهندسی نفت و پالایش، رشته های خوبی دارند که فرصت های کارآموزی جنبی نیز در اختیار دانشجو قرار می گیرد.
داشتن آیلتس ۶.۵ و رزومه خوب و بررسی POSITION های PhD در دانشگاه های فوق الذکر و تعامل با اساتید، روش معمول اپلای در دانشگاه های نروژ در این مقطع است. اگر پروپزال نفتی خوبی دارید نیز میتوانید فارغ از این پوزیشن ها به دانشکده مورد نظر ارسال کنید.
سلام
امکانش هست که بدونم در مقطع دکترا نروژ رشته روانشناسی رو هم داره
و ایا موسسه ای هست در مشهد که معرفی کنید برای اعزام دانشجو به نروژ
بله
در دانشگاه NTNU و برگن می توانید دکترای روانشناسی را به زبان انگلیسی و با بورس بخوانید. از لینک زیر هم میتوانید استفاده کنید
http://www.uib.no/en/ikp
در صورتی که ارشد روانشناسی دارید و آیلتس ۵.۶ آکادمیک، به راحتی میتوانید اپلای کرده و نیازی به استفاده از موسسات اعزام دانشجو نیست.
درباره مشهد هم از انجمن موسسات مجاز اعزام دانشجو استعلام کنید یا وزارت علوم.
موفق باشید.
سپاس فراوان
سلام
تمکانش هست که بدونم در مقطع دکترا رشته روانشناسی هم هست
و اینکه ایا موسسه ای هست در مشهد که اعزام دانشجو به نروژ داشته باشه
سپاس
سلام
اقای زمانی تشکر از وقتی که میگذارید یه سوال دیگه از خدمتون داشتم ایا امکانش هست خودمان که برای ادامه تحصیل نروژ میریم فرزندمان هم برای ادامه تحصیل در مدرسه اونجا ببریم خیلی خیلی سپاسگذارم یه راهنمایی بکنید در رابطه با ادامه تحصیل در مدارس اونجا از پایه ششم
این موضوع را از اداره مهاجرت نروژ و اداره آموزش عمومی بپرسید. احتمالش خیلی ضعیفه چرا که شما شهروند نیستید و ویزای تحصیلی موقت فقط دارید.
اداره مهاجرت نروژ: https://www.udi.no/en
پست الکترونیک سفارت نروژ در تهران: emb.tehran@mfa.no
با سلام ووقت بخیر
اطلاعات شما واقعا خوبه . خیلی ممنون. فقط یه سوال برام پیش اومده و اون اینکه دانشگاه نروژ گفته باید ۱۰۴ هزار کرون واریز کنم به حساب دانشگاه. اگر رایگان هست این پول برای چی هست؟ ممنون میشم جناب زمانی راهنمایی کنید. واقعا استفاده کردم از این همه اطلاعات مفید.
سلام
به سوال خوبی اشاره کردید. وقتی شما برای مقطع کارشناسی ارشد که رایگان است درخواست می دهید در صورتی ک پرونده شما به صدور نامه پذیرش موقت منتهی شود، از شما درخواست می شود که مبلغی که حدودا همان مبلغی است که شما ذکر کردید را به حساب دانشگاه مقصد در نروژ حواله کنید.
پس از آن پذیرش نهایی برای شما صادر می شود.
وقتی به نروژ سفر کردید و در دانشگاه ثبت نام نمودید، می توانید در یکی از بانک های نروژ، حساب بانکی باز کرده و از دانشگاه درخواست کنید تا مبلغ مربوطه را به حساب شما عودت دهند.
این مبلغ به عنوان گواهی مالی (bank statement) بوده که نشان می دهد شما توانایی پرداخت هزینه های ماهانه در مدت اقامت تحصیلی در نروژ را دارید.
موفق باشید
سلام خسته نباشید،ممنون از مطلب خوبتون
میخواستم بدونم دانشگاه اسلو در مقطع دکترا براى رشته هاى بیوتکنولوژى و ژنتیک هم پذیرش داره؟
با سلام و تشکر از نظر شما
بله
اتفاقا مرکز بیوتکنولوژی اسلو، بخشی از دپارتمان های تحقیقاتی دانشگاه اسلو است و شما می توانید برای مقطع دکترا در این عرصه با بورس و تحصیل رایگان، در دانشگاه اسلو برای پاییز ۲۰۱۷ اپلای کنید. توسط به job position های سایت دانشگاه اسلو توجه کنید.
مرکز بیوتکنولوژی دانشگاه اسلو در این نشانی دردسترس است:
http://www.embnet.org
خیلى خیلى ممنون از راهنماییتون
من مهندسی صنایع میخونم و برای دکترا میخوام برم نروژ. یکم گیج شدم ….یعنی شما مدارکت رو میدی اونا هم قبول میکن.بعد ویزا میگیری؟؟؟ به همین راحتی؟؟؟؟ میشه یکی بگه کلا چقدر خرج داره؟ از ویزا بگیر تا بلیط و …تا لحظه ای که برسی اونجا چقدر خرجه؟
سلام
همانطور که توضیح دادیم، شما مدارک را بر اساس نیازمندی های پذیرش در زمان deadline ارسال می کنید. بررسی می شود. البته دانشگاه های نروژ معمولا برای مقطع دکترا بر اساس job position notification به انتخاب دانشجو اقدام می کنند. اما برای ارشد شما میتوانید هر زمانی مدارک را ارسال کنید. وقتی ادمیشن دریافت کردید و مسایل مالی انجام شد (غیر دکترا که معمولا با بورس است)، برای روادید دانشجویی ۱ ساله اقدام می کنید.
اگر برای ارشد اقدام کنید: هزینه تحصیل رایگان- هزینه ۱۲۰ هزار کرون برای گواهی مالی باید واریز بشه و در صورت دریافت ادمیشن، ۱.۵ میلیون تومان هزینه بلیط خواهید داشت و اقامت در نروژ که معمولا ماهی ۸ تا ۱۰ هزار کرون نروژ است.
اگر برای دکترا اقدام کنید: هزینه ۱۲۰ هزار کرون را نخواهید داشت و ماهانه حدود ۲۰ هزار کرون نروژ به شما حقوق داده می شود. البته اگر بورس بشوید.
ریز هزینه ها بااید بر اساس سبک زندگی شما محاسبه بشه
من مطالب شمارو به دقت خوندم اما کلی سوال دارم.الان مدارکم رو واسشون ترجمه کنم .بعد ایمیل کنم. اگه جواب دادن ویزا بگیرم و بلیط ؟یعنی ب همین راحتیه؟؟؟؟
من میخوام در مقطع دکترا مهندسی صنایع بخونم .چطوریه شرایط؟ کلا در پایان چقدر خرجه و اینکه دانشجوی دکترا هم باید اون ۴۰میلیون رو بریزه ب عنوان اسپانسر؟ من شنیده بودم دولت حقوق میده ب دانشجوهاش که
– مدارک کارشناسی و کارشناسی ارشد ترجمه رسمی بشه و بعد از اعلام پوزیشن به استاد و دپارتمان ارسال بشه
– بعد از بررسی، به شما نسبت به قبولی یا رد اعلام می کنند. اگر رد شدید، مذاکره کنید تا ایراد کار را متوجه شوید. شاید نقص مدارک بوده یا به دپارتمان درستی مدارک ارسال نشده. اگر باز هم قبول نشدید به دانشگاههای دیگر مهندسی نروژ در سراسر این کشور اپلای کنید.
اگه به شما ادمیشن دکترا با بورس دادن، برای روادید اقدام کنید و گواهی مالی هم از شما خواسته نمی شود.
دانشجوی دکترا اگر بورس تحصیلی دریافت کند، الزامی به پرداخت ندارد. البته بعضی از دانشگاه ها روش خاص خود را دارند که توصیه میکنم حتما با یکی از دانشگاه های نروژ برای بررسی شرایط مالی سال ۲۰۱۷ میلادی رایزنی کنید.
بله. حقوق به دانشجوی بورسیه دکترا و پسا دکترا پرداخت میشه.
من برای دکترا میخوام. هزینه زندگی نه. هزینه از تهران تا اونجا. هزیته بلیط و ویزا کلا۱.۵؟ این بورس شدنی که میگید توسط دولت ایران باید انجام بشه یا دولت نروژ؟
بورس شدن چجوریه؟ باید ازمون بدیم تو ایران برای بورس یا منظورتون فرستادن مدارکه؟ ک شامل مدرک زبان.مدرک تحصیلیه؟؟
برای دکترا همانطور که عرض شد، می بایست در دانشگاه مقصد که مد نظر دارید، مرتب بخش job position را چک کنید. چرا که انتخاب دانشجوی دکترا، اساسا بر مبنای استخدام دانشجوی دکترا است و مانند دانشگاه های آمریکا نمی توانید بدون اعلام قبلی، اپلای کنید. این بورس توسط دانشگاه های نروژ ارائه میشه و ربطی به دولت ایران ندارد.
هیچ آزمونی وجود ندارد. بر اساس نوتیفیکیشن های دانشگاه های نروژ، می بایست شرایط لازم را که اعلام می کنند داشته باشید و مدارک را ارسال کنید. مدرک زبان هم آیلتس ۶.۵ آکادمیک است و دیگر مدارک هم رزومه قوی و داشتن مدرک کارشناسی ارشد و انتشار کارهای تحقیقاتی در زمینه رشته تخصصی خودتان است در ایندکس های بین المللی (البته شرط لازم یا کافی نیست).
هزینه ها را نمیتوان دقیق گفت چون با توجه به شناور بودن قیمت کرون نروژ و دیگر هزینه ها، برآورد را باید خودتان انجام دهید. اما مهمترین قضیه اینه که اگر بورس دکترا به دانشجویی تعلق بگیره، کل هزینه های ماهانه به ایشان پرداخت خواهد شد.
توصیه میکنم به یکی از سایت های دانشگا ههای مهندسی نروژ مراجعه کنید مثل استاوانگر یا NTNU و اطلاعات دقیق و شرایط را از انجا مشاهده کنید.
سلام من امسال از یکی از دانشگاه های نروژ پذیرش گرفتم و سه هفته دیگه وقت سفارت دارم. نامه ای که دانشگاه جهت پذیرش بهم داده و همینطور Bank statement برام ایمیل شده. و من این مدارک رو پرینت گرفتم. سوالم اینه که پرینت این مدارک برای ارائه به کنسول گری کافی هست یا حتما باید با دانشگاه مکاتبه کنم و اصل نامه ها رو بخوام؟
ممنون
سلام
مبارکه.
شما گواهی بانکی رو نباید پرینت بگیرید. باید از بانک صادر کننده در ایران بخواهید که به زبان انگلیسی صادر کنه و مهر کند و اصل این مدرک رو با هولوگرام به سفارت نروژ تحویل بدین. البته مطمئن شوید که این گواهی بانکی قابل قبول است. پرینت نامه ادمیشن کفایت میکنه. چون وقتی شما مدارک رو تحویل میدی، کنسول از دانشگاه شما، استعلام مکتوب میکنه. یادتون باشه که وفتی روادید گرفتید و وارد فرودگاه اسلو شدین، پرینت مدرک ادمیشن همراهتون باشه چون معمولا پلیس فرودگاه، از شما این نامه رو میخواد.
ممنون.
از من خواسته شد که مبلغ ۱۰۳۰۰۰ کرون به حساب بانک دانشگاه استاوانگر بریزم که پس از رفتنم به اونجا و باز کردن حساب، پول به حساب خودم انتقال داده بشه. پس از واریز مبلغ به حساب دانشگاه، نامه تایید رو برام ایمیل کردند. الان از دانشگاه اصل نامه رو بخوام؟
احسنت
دقیقا همون چیزی هست که ما بارها به عزیزان در گفتارهامون گوشزد کردیم. خوبه که نتیجه رو شما دیدی.
بله. کار خوبی کردین
اصل نامه نیاز نیست. همون پرینت کفایت میکنه و انشاله روادید دانشجویی رو میگرید و به محض ورود به اسلو ، پول به حساب شما عودت داده میشه.
سلام میشه بگین تو رزومتون مقاله داشتین یا نه و نمره ایلس چند بود روند پذیرش گرفتن رو بگید چطور طی کردید مرسی ممنون
با سلام و عرً خسته نباشید
بنده متولد ۷۹ هستم و همین ماه دیپلم میگریم در رشته ریاضی سوالی که داشتم امکان دارد در دانشگاه نروژ پزشکی خوند و کسی که زبان نروژی بلد نیست پیشنهاد شما چی که و هزینه زندگی چقدر و کار دانشجویی چند ساعت و هزینه اقامت و خوراک چقدر میشود و چگونه میشود ثبت نام کرد و تا قبل از آذر ماه رفت
سلام
برای ورود به مقطع کارشناسی، باید زبان نروژی بلد باشید. در غیر اینصورت باید زبان نروژی را بخوانید یا در آنجا ادامه این زبان را فراگرفته و وارد دانشگاه شوید. مقطع ارشد و دکترا به زبان انگلیسی است که به شما توصیه میکنیم پس از مقطع لیسانس در ایران، برای آن مقاطع وارد دانشگاه های نروژ شوید. چرا که نروژ گران ترین کشور اسکاندیناوی بوده و با توجه به هزینه تحصیل رایگان، هزینه زندگی در آنجا بسیار بالاست. ماهانه حدود حداقل ۱۰ هزار کرون نروژ برای زندگی نیاز خواهید داشت.
وقت ادمیشن برای ترم پاییز ۲۰۱۷ گذشته است و شما باید برای سال دیگه اقدام کنید. امکان تحصیل پزشکی فقط با زبان نروژی امکان پذیر است که با دیپلم ریاضی هم امکان نداره.
با سلام و عرً خسته نباشید
بنده متولد ۷۹ هستم و همین ماه دیپلم میگریم در رشته ریاضی سوالی که داشتم امکان دارد در دانشگاه نروژ پزشکی خوند و کسی که زبان نروژی بلد نیست پیشنهاد شما چی که و هزینه زندگی چقدر و کار دانشجویی چند ساعت و هزینه اقامت و خوراک چقدر میشود و چگونه میشود ثبت نام کرد و تا قبل از آذر ماه رفت و یا زمان رفتن و ارسال مدارک کی هستش و مدارک مورد نیاز چی؟
درود روز خوش
سولاتی داشتم ممنون میشم پاسخ بدید من ۳۰ سالمه ۱۰ سال متاسفانه از درس فاصله گرفتم آخرین مدرکم پیش دانشگاهیه تحقیق کردم که برای تحصیل در نروژ من باید فوق دیپلم ارائه بدم و الان میخوام فوق دیپلم بگیرم اول از اینکه اگر از علمی کاربردی و یا پیام نور بگیرم قابل قبول هست یا خیر و الان البته برای آیلتس هم دارم میخونم و دوم اینکه همسر من هم شرایطش یکسانه با من و چطور باید اقدام کنیم که اون هم بتونه دانشجو باشه اونجا جدا جدا درخواست بدیم و بعد اینکه در اون صورت و ۲ نفره چه مبلغی باید به دانشگاه ارائه بشه ?
با تشکر از شما
درود و با تشکر از پاسختون
منظورم از وجه پرداختی برای دانشگاه همین وجه که باید نشون داده بشه بود فقط منظورم این بود که اگه خانمم رو به عنوان همراه ببرم چون ۲ نفر هستیم چقدر باید وجه نشون بدم و دوم اینکه اگه خانمم رو ببرم به عنوان همراه ایشون پس دانشجو نیست و نمیتونه ایشون تحصیل کنه? چون قصدمون آینه اونم دانشگاه بره.
پیش دانشگاهی رو گفتم چون شنیدم با مدرک پیش دانشگاهی نمیشه در خواست کرد برای کارشناسی و سوال دیگرم این بود که من رشته it رو دوست دارم ولی این رشته تو اون لیست رشته هایی بود که نروژ برای ایرانی ها به همراه چند رشته دیگه تو لیست سیاه گذاشته و امکان تحصیل نیست به علت تحقیقات انرژی هسته ای ایران میخوام بدونم راهی برای it هست یا مساله داره ?
و اگر اطلاع دارید لطفا و خواهشن بفرمائید چه رشته هایی و زمینه های شغلی در نروژ کمبود توش احساس و کار زیاده میخوام راه زندگیم رو این بار درست انتخاب کنم و از بین رشته های که دوست دارم بهترین و بخونم چون قبلا یک بار که اروپا رفتم اسلو هم رفتم و این کشور و برای زندگی دوست دارم و میخوام خودم رو با اون تطبیق بدم ترجیحا با تشکر از شما
ممنون.
اگه خانم شما همراه شما باشد، چون همراه هست و متقاضی ادمیشن نیست و شما نفر اصلی هستید،همان ۱۳۰ هزار کرون کفایت میکند. بله. چون دانشجو نیستند مشکلی نیست.
رشته فناوری اطلاعات مشکلی نداره و شما میتوانید وارد مقطع کارشناسی بشوید. فقط مهم ترین مساله برای شما، زبان نروژی است.
اینکه چه رشته های کمبود در نروژ داره رو باید از اداره مهاجرت یا شرکت های کاریابی بپرسید و جواب قطعی نمیشه در این کامنت به آن داد. به هر حال شرکت های نروژی به دلیل کاهش قیمت نفت، عملا ظرف ۳ سال گذشته با تعدیل گسترده نیروی کار مواجه شده اند. اسلو همانطور که تشریف بردید، شهر گرانی هست و فرصت های زندگی ارزان و راحتی که در دیگر پایتخت اروپایی در اختیار دارید در آنجا در دسترس نیست. اما اگر حتما نظرتان روی نروژ است و مشکلی با زبان ندارید، نگاهی به فهرست لیست های demanded شرکت های نروژی در سایت کاریابی اصلی این کشور بندازید. البته دانشگاه های نروژ بخش مشاوره هم دارند که اطلاعات لازم را در اختیار شما قرار می دهند.
ممنونم از پاسختون با تشکر دوست عزیز
با سلام و تشکر از کمک شما
من جایگاه شغلی مقطع دکتری رشته خودم که ادبیات و زبان انگلیسی هست را بررسی کردم .یک جایگاه در دانشگاه اسلو هست که سابقه زیاد تدریس در مقطع کارشناسی داشتن را میخواد در صورتیکه من تازه دارم در مقطع ارشد فارغ التحصیل میشم.سوال من اینکه اگر نخواهیم بورس بشیم در مقطع دکتری بازم میشه اقدام کرد؟ یعنی مقطع دکتری رایگان غیر بورس هم هست؟ یعنی هزینه زندگی به عهده خودم باشه ولی تحصیل رایگان؟؟/ خیلی خیلی ممنون از راهنماییهای خوبتون .من کلیه سوالات را خوندم که سوال تکراری نپرسم اما چنین سوالی مطرح نشده بود.
سلام به شما
در دانشگاه های نروژ برای تحصیل در مقطع دکترا، تنها ادمیشن بر اساس فرصت های استخدامی (در قالب بورس) است و بر خلاف دانشگاه های آمریکای شمالی، نمی توانید بدون بورس و آگهی استخدام دانشجوی دکترا اپلای کنید. هزینه تحصیل کلا در نروژ رایگان است. برای تحصیل در رشته دکترای زبان انگلیسی، حق انتخاب های گسترده ای در سطح اروپا و آمریکا دارید. آن هارا هم بررسی کنید.
موفق باشید
سلام من کارشناسی ارشد شیمی تجزیه گرایش کمومتریس دارم قصد دارم به همراه همسرم برای ادامه تحصیل نروژ برم و از طرفی چند مقاله ی ISA دارم شرایط پذیرش و اشتغال چ جوریه لظفا راهنمایی کنید فقط مدرک زبان ندارم برای اونم دارم اقدام می کنم
سلام من کارشناسی ارشد شیمی تجزیه گرایش کمومتریس دارم قصد دارم به همراه همسرم برای ادامه تحصیل در مقطع دکترا نروژ برم و از طرفی چند مقاله ی ISA دارم شرایط پذیرش و اشتغال چ جوریه لطفا راهنمایی کنید می تونم اونجا تحصیل رایگان و و شغلی داشته باشم که برای هزینه خودم و همسرم کافی باشه فقط مدرک زبان ندارم برای اونم دارم اقدام می کنم
با سلام
شما برای تحصیل در مقطع دکترا در دانشگاه های نروز، فقط بایستی به job announcement های دانشگاه مقصد توجه کنید که هر هفته یا هر ماه، فهرست استخدام دانشجویان دکترا و پسا دکترا را اعلام می کنند. به دلیل اینکه ادمیشن دانشجوی دکترا در اکثر دانشگاه های نروژ به صورت استخدام ۳ ساله است، شما نمی توانید مانند دانشگاه های آمریکا یا انگلیس به صورت انفرادی و بدون بورسیه اپلای کنید. تحصیل در کلیه رشته ها در کلیه دانشگاه های نروژ فعلا رایگان است و البته به دلیل کاهش بهای نفت، شرکت های نفتی نروژی با تعدیل نیرو مواجه هستند. اما همچنان یکی از بهترین مقصدهای تحصلی در رشته شما، کشور نفت خیز نروژ است. مخصوصا دانشگاه استاوانگر و NTNU. مدرک زبان آیلتس ۶.۵ آکادمیک هم نیاز خواهید داشت.
توصیه میکنم فعلا نگاهی به فهرست درخواست های استخدامی دانشگاه های مختلف نروژ داشته باشید.
باعرض سلام وخسته نباشید
ببخشید من درحال حاضردانشجوی سال اخر کارشناسی عمران هستم و کنکور ارشد دارم دراردیبهشت ۹۷…
بنده میخواستم ارشد رو هم ایران بخونم وبرای مقطع دکترا اپلای کنم برای نروژ…!
میخواستم درموردگرایش های عمران وارزش انها در نروژ بدونم البته همه میگن مهندسی محیط زیست اپلاش ازهمه گرایش ها اسونتره…..!؟
واینکه اگر درنروژ فامیل درجه یک مثل عمو داشته باشی و الان شهروند اونجا باشه میتونه کمکی کنه…!؟
ممنون
با سلام
گرایش های عمران متعددی در دانشگاه استاوانگر و NTNU است. مخصوصا در گرایش محیط زیست. اما توجه کنید که ادمیشن دکترا در بسیاری از دانشگاه های این کشور بر اساس موقعیت شغلی اعلام در دانشگاه است که استخدام ۳ ساله و دریافت حقوق ماهانه را به همراه دارد. یعنی شما مانند دانشگاه های آمریکا نمی توانید انفرادی برای رشته دکترا اپلای کنید.
عموی شما برای ادمیشن و مهاجرت کمکی نمیتونه بکنه و ما هم در این زمینه اطلاعاتی نداریم. اطلاعات دقیق تر را از اداره مهاجرت اسلو سوال کنید
ببخشیدمیشه بفرمایین منظوردقیقتون از انفرادی نتوانستن چیست؟
یعنی شما تا زمانی که job announcement دانشگاه برای استخدام دانشجوی دکترا توسط اساتید دانشگاه اعلام نشده، نمیتوانید مستقل برای دوره دکترا در رشته ای خاص اپلای کنید.
واقعا ممنون از راهنماییتون
موفق باشید
با سلام من دارای مدرک کارشناسی فیزیک با معدل ۱۳ هستم. الان هم برای کلاسهای Ilets ثبتنام کردم که ۶.۵ بگیرم برای نروژ فقط نکته این که من برای چه رشته هایی میتونم ارشد بخونم اونجا؟؟ فقط فیزیک یا مثلا MBA یا مهندسی هم میشه یا نه؟ و اینکه کدام دانشگاه های نروژ می شود؟ با تشکر
سلام
شما برای کلیه رشته های کارشناسی ارشد که فیزیک یکی از زیر شاخه های آن است، م یتوانید اپلای کنید. این احتمال وجود دارد که برای رشته های مهندسی مکانیک و برق، با توجه به دروسی که پاس کرده اید، بتوانید ادمیشن بگیرید. برای کسب اطلاعات بیشتر به دانشگاه استاوانگر و NTNU مراجعه کرده و بخش رشته های ارشد انگلیسی زبان را بررسی کنید.
MBA که بعید است. البته خاطرم نیست که دانشگاه های دولتی نروژ برای ارشد این رشته را داشته باشند.
موفق باشید
سلام و عرضه خسته نباشید خدمت شما من کارشناسی مهندسی شیمی با معدل ۱۵.۲۹ از دانشگاه آزاد دارم و دارم کلاس زبان میرم که مدرک آیلتسم رو بگیرم با توجه به اینکه دانشگاه های نروژ رایگان هستن و نروژ کشور نفت خیزی هست این کشور رو به عنوان مقصد انتخاب کردم اما اینکه بازار کار رشتمم داخل این کشور چطور باشه تا بعدا بتونم ویزای تحصیلی رو به ویزای کاری تبدیل کنم و اقامت نروژ رو بگیرم خیلی خیلی برام مهمه به سایت فین که از سایت های معتبر کاریابی داخل نروژ هست و چند سایت معتبر دیگه سر زدم و تا جایی که سرچ کردم کاری در رابطه با رشته مهندسی شیمی پیدا نکردم از چند نفر هم که ساکن نروژ هستن پرسیدم و گفتن بازار کار رشته های مهندسی خصوصا در صنعت نفت داخل نروژ به شدت کساده ولی داخل همین سایت فین رشته مهندسی مکانیک رو سرچ کردم باز موقعیت های شغلی بهتری داشت حالا والا نمیدونم به نظر شما آقای زمانی نروژ برای رشته من میتونه مقصد مناسبی باشه؟یا خوبه داخل همین ایران تغییر رشته بدم و کارشناسی مهندسی مکانیک بگیرم و برای ارشد این رشته بیام نروژ؟ سپاسگذارم
سلام بابک خان
انتخاب خوبی کرده اید. بازار کار رشته های نفتی در نروژ به دلیل کاهش شدید قیمت نفت خیلی خوب نیست. اما به هر حال میتوانید از درگاه های بررسی فرصت های شغلی نروژ، اطلاعات لازم را بدست آورید. تبدیل ویزای تحصیلی به ویزای کاری در حالی که فرصت شغلی داشته باشید در اسلو امکان پذیر است. همانطور که دوستان شما گفتن، وضعیت نفت و گاز جهان مطلوب نیست و به همین خاطر، اوضاع در نروژ اینگونه است. اما، نروز، بهترین مقصد تحصیلی برای رشته های نفت و گاز و پتروشیمی در اروپا است. شما میتوانید بعد از مقطع ارشد، در شرکت های نفتی هلند و دانمارک و حتی دیگر کشورهای دنیا برای فرصت های شغلی تعامل کنید. سعی کنید دانشگاهی در نروژ انتخاب کنید که فرصت کارآموزی چند ماهه ای به شما در یکی از شرکت های نروژی بدهد. معمولا استاوانگر یا NTNU چنین پتانسیلی دارد. علاوه بر این، سعی کنید اولویت های تحقیقاتی دانشکده مقصد را بررسی کرده و با لینک های اجرایی و کاری که دارند، به شرکت ها وصل بشوید و پروژه ارشد را در یکی از شرکت های نروژی طی کنید. مخصوصا اگه به مقولات انرژی سبز و محیط زیست و بهره وری انرژی و انتقال فناوری در حوزه OFFSHORE و این چیزها باشد که استقبال هم خواهد بود.
شما میتوانید برای مهندسی مکانیک سیالات چون برخی از واحدهای مشترک را گذرانده اید، درخواست اپلای بدهید. احتمالا پذیرفته می شود. اما تفاوت عجیبی بین مکانیک و شیمی نیست و تمرکز خود را به یادگیری خوب اختصاص دهید تا اقامت محوری. اگر دنبال اقامت هستید، از همین الان برای نیوزلند یا استرالیا اپلای کنید و تشریف ببرید که از همه لحاظ ار نروژ سردسیر ۴ میلیونی بهتر است
موفق باشید
خیلی ممنون که حوصله تمام پاسخ بنده رو دادید من هدفم هم تحصیل در یک دانشگاه خوب هست و هم اینکه بتونم بعد از کلی تلاش و هزینه های گزافی که پیشه رو دارم حداقل اقامت اون کشور رو بگیرم برای همین اقامت گرفتن هم برام مهمه و اینکه با توجه به معدلی که من دارم شانس خوبی برای پذیرش گرفتن از دانشگاه ntnu یا استاوانگر دارم؟ و اینکه به نظر شما برای ارشد چه زیرشاخه ای از رشته مهندسی شیمی رو انتخاب کنم که بازار کارش داخل نروژ خوب باشه؟؟ آقای زمانی حقیقتش چون چند تا از فامیل هامون داخل سوئد و نروژ هستن واسه همین بیشتر اسرار دارم برم اونجا که حداقل تنها نباشم ولی سوئد چون دانشگاه هاش شهریه میگیرن از پس هزینه هاش برنمیام و به همین علت نروژ رو انتخاب کردم ولی اینکه نتونم بعد از دوره مستر کار خوب داخل نروژ پیدا کنم و به قول معروف دست از پا درازتر و بعد از کلی هزینه مجبور شم برگردم ایران من رو نگران میکنه ممنون میشم در این موارد من رو بیشتر راهنمایی کنید.سپاسگذارم از پاسخ های بی وقفتون
ممنونم
هیچ کس به شما نمیتواند چنین تضمینی بدهد که اگر فلان رشته یا فلان گرایش را در کشوری بخواندی، بازار کار پیدا خواهید کرد. مخصوصا در شرایط فعلی اقتصادی اروپا که در وضعیت بحرانی به سر می برند. اگر خیلی گرایش برای شما اهمیت دارد، با faculty memebr ها تعامل کنید و اطلاعات بهتر بگیرید. یا از دانش آموخته های مهندسی شیمی نروژ که در لینکدین هستند اطلاعات لازم را کسب کنید. انجمن های دانشجویی و انجمن های علمی نروژ هم منابع اطلاعاتی خوبی در این زمینه هستند که میتوان ارجاع فنی داشت و اطلاعات روز بازاری کسب کرد. اگر قصد کار و اقامت دارید، عرض کردم. وقت خود را در کشور گران نروژ هدر ندهید و از هم اکنون به فکر اقامت در کشورهای مهاجر پذیر (نه پناهنده پذیر) قرار دهید. شاید اخذ مدرک صلاحیت حرفه ای مثل Project Management Professional یا HSE یا هر مدرکی که در رشته شما، کلاس جهانی و اعتبار خوبی دارد و فرصت اشتغال بین المللی شما را افزایش می دهد، ارزشش از یک مستر بیشتر باشد. به این موارد هم توجه کنید. با دانشجویان و اساتید بیشتر رایزنی کنید. این موارد، نیاز به حوصله و زمان و بررسی منابع دارد.
موفق باشید.
سلام و خسته نباشید خدمت شما میخواستم بپرسم من چطوری و از چه طریقی میتونم با دانش آموخته های رشته مهندسی شیمی داخل نروژ صبحت کنم و ارتباط داشته باشم؟
سلام و با تشکر از مقاله خوبتون
من دانشجوی ترم آخر دکتری دامپزشکی هستم
با این شرایط چطوری میتونم در رشته پزشکی نروژ تحصیل کنم؟
آیا پزشکی نروژ دکتری پیوسته است یا مثل بعضی کشورها دوره های pre-medicine داره؟؟
سلام خسته نباشید.من دانشجوی شهرسازی ترم آخر مقطع کارشناسی هستم .آخر بهمن درسم تموم میشه.میخواستم بدونم اگه از الان واسه آیلسم اقدام کنم و تا آخر بهمن بتونم بگیرم مدرکمو میتونم برای مهر سال بعد سر کلاسا بشینم برای ارشد تو نروژ.بعد میخواستم بدونم کدوم دانشگاه ها رشته شهرسازی(urban planing )در مقطع ارشد دارن و یا چه رشته هایی مرتبط با رشتم میتونم بخونم اونجا.ممنون میشم به سوالم جواب بدین
باسلام
من الان ترم ۵ کارشنسی هستم وسال دیگه تموم میکنم
و فروردین هم ایلتس میگیرم اگه خدا بخواد اگه بشه راهنمایی کنید که چطور مکم ترجمه کنم بفرستم هزینش چقدره وتا کی وقت دارم مدرکم بفرستم
سلام آقای زمانی وقتتون بخیر
من دانشجوی ارشد صنایع غذایی هستم یک سال دیگه درسم تموم میشه.
اطلاعیه ای در خصوص پذیرش مقطع دکتری این رشته عنوان شده که به عدم درخواست مدرک زبان برای دانشجویان اشاره شده است و در ضمن در این اطلاعیه مبلغ۲۵۰۰۰کرون رو برای شهریه عنوان کردن ولی برای هزینه های زندگی چیزی عنوان نشده.سوال اولم اینکه این عدم مدرک زبان صحت داره؟دوم مخارج زندگی ماهانه یکنفر در مقطع دکتری چقدر میشه؟واینکه کی باید مدارکمو بفرستم چون در اطلاعیه تاریخی رو نگفتن.ممنون
ابوالفضل هستم
سلام توضیحاتتون بسیار کامل بودممنونم.برای رشته های مرتبط با پزشکی مثل مدیکال فیزیک یا ایمیجینگ کجا روپیشنهاد میکنین.ممنون میشم پاسخ بدین
البته برای مقطع دکترا
سلام من دوسال دیگه درسم در مقطع کارشناسی مهندسی نفت گرایش مخزن تموم میشه
تقریبا هم همون موقع ایلتس میگیرم
میخواستم بدونم که بعد از قبول شدن از سمت دانشگاه مقصد چقد طول میکشه که برم اونجا
یا اصلا امکان داره از اواسط کارشناسیم برم اونجا؟
سلام وقتتون بخیر
سوال من این هستش که دانشگاه های نروژ مهندسی رباتیک دارند برای مقطع کارشناسی ارشد؟اگه جواب رو به ایمیلم بفرستید ممنون میشم
باتشکر
سلام آقای زمانی..من تمومی مطالب رو خوندم و واقعا ازتون ممنونم که با حوصله به پیامها جواب میدین..من دانشجوری ترم ۳ mba دانشگاه خوارزمی تهران هستم .میخواستم بدونم برای دکتری میتونم برای این رشته اقدام کنم؟ کلا رشته های مدیریتی یا رشته های اقتصاد شرایط کشور نروژ چطوریه؟ قابل اپلای کردن هست؟ تو کشورهای آمریکایی با نمره تافل و نمره آزمون جیمت میشه اپلای کرد ، آیا تو نروژ هم نمره ی جیمت یا جی آر ای تاثیری داره؟
اگه امکانش هست لیست رشته هایی که تو مقطع دکتری میشه اپلای کرد رو بگین بهمون..
بازم ممنونم از زحماتتون
با سلام
بسیار سپاسگذار از توضیحات و مطالب مفید و کاملتون
سلام و خسته نباشید.
بنده ۱۵ سال سن دارم و میخوام در کالج های خارج از کشور تحصیل کنم،تحصیل رایگان.
میزان درامد خانواده ی من بسیار متوسط است ،میشود شما راهنمایی ام کنید که کجا بهتر و کمترین هزینه ها را دارد؟زبان انگلیسی ام در حد معمولی می باشد.مچکرم
سلام من دیپلم ریاضی دارم ۲۴ سالمه . میخواستم بدونم امکان تحصیل پزشکی در نروژ یا بقیه کشورهای خوب اروپایی برای من وجود داره ؟
سلام.سایت بسیار خوب و مفیدی بود.
من دانشحوی هنر و رشته صنایع دستی هستم.علاقمند به ادامه تحصیل ارشد در زمینه رشته های بین رشته ای هنر و علوم انسانی دارم مثلا رشته مطالعات فرهنگی.خواستم بپرسم شرایط کار و تحصیل در زمینه رشته های هنری در نروژ چجور است؟ و نروژ انتخاب خوبی هست یا نه؟
سلام جناب زمانی
بنده شنیدم که برای سال ۲۰۱۸ هزینه ی دانشگاه در رشته ی دندان پزشکی در نروژ از حالت رایگان خارج میشه ایا این موضوع صحت داره؟
سوال دومی هم که داشتم اینه که
بنده دارای آیلتس ۷ هستم با معدل ۱۵ تجربی
ایا امکان تحصیل دندان پزشکی به زبان انگلیسی هم هست؟اگر نیست میشه در نروژ برای زبان اقدام کرد؟یعنی دانشگاه کلاس برگزار میکنه قبل از شروع تحصیل یا خیر
ممنون میشم از پاسخ گویی تون
سلام آقای زمانی…واقعا کامل توضیح میدید و مرسی که وقت میذارید …. توی خاورمیانه فقط یه دانشکده وجود داره که به صورت تخصصی در زمینه خطوط راه آهن ..اون هم در هر سه مقطع کارشناسی و ارشد و دکترا دانشجو تربیت میکنه و این داشکده راه آهن در دانشگاه علم و صنعت تهرانه که من سال آخر کارشناسی هستم… بچه های دانشکده ما ..بیشترین شانس رو در بین بچه های دانشگاه توی اپلای دارن..چون رشته ی تخصصی تریه و شناخته شدست دانشکده … به عنوان مثال آموزش کارکنان راه آهن ایزان توسط تیم آموزشی راه آهن ایتالیا …توسط دانشکده ما هماهنگ شد و الان در دانشکده ما در حال برگزاریه …. منتها من یه سوال دارم… و اون اینه که …من میتونم برای کارشناسی ارشد فوند بگیرم ؟؟؟منظورم اینه که بورسیه بشم ؟؟؟ یه سری بهم میگن که باید یه استادی رو پیدا کنم که در زمینه ی راه آهن تحقیق میکنه …بعد رزومه رو بفرستم … واسه خود استاد….من اونطور برداشت کردم از حرفاتون که برای ارشد به کسی فوند نمیده این دانشگاه ها… از طرفی هم نمیدونم در زمینه ریلی کدوم دانشگاهشون کار میکنه … میشه لطف کنید راهنماییم کنید؟؟؟؟ چون من۴۲ ملیون ندارم که واسشون پرداخت کنم … مرسی
سلام
قبل از هرچیز سپاس فراوان اینجانب را در خصوص راهنمایی های بسیارررر مفید پذیرا باشید.
ممنون میشم در مورد تحصیل در مقاطع ارشد و دکترای هنر نیز در نروژ اطلاعاتی درج کنید. و کمی هم در مورد درخواست اقامت پس از تحصیل در این کشور.
سپاس فراوان
سلام. با تشکر از مطالب مفید و ارزنده سایتتون، سوالی داشتم. من کارشناسی مدیریت بازرگانی هستم، میخواستم در یکی از گرایش های مدیریت در مقطع ارشد نروژ تحصیل رایگان پذیرش بگیرم. معدلم هم زیر ۱۵ هست ولی سه ترم اخرم نمراتم بطور محسوسی بهتر شده. از کدوم یکی از دانشگاه های نروژ میتونم تحصیل رایگان بگیرم؟
سلام و سپاس فراوان برای این مطلبی که گذاشتید که بحق کامل و مفید بود.
میخواستم ازتون بپرسم کدوم دانشگاه نروژ مهندسی شیمی گرایش صنایع سلولزی داره، ممنون میشم از پاسختون.
سلام
برای اطلاعات خوبتون ممنون
من سال سوم رشته ی مهندسی هوافضا هستم
میخوام برای ارشد اپلای کنم اما توی سایتای دانشگاه اسلو و NTNU این رشته رو ندیدم
درسته که میگن این رشته رو نمیشه اونجا ادامه داد؟یعنی ماها اجازه ی خوندن این رشته رو نداریم؟
ممنون
سلام وقت بخیر
ببخشید من دانشجوی جامعه شناسی ترم ٣ دکتری هستم میخواستم بپرسم آیا مدرک دکتری ایران مورد قبول هست برای ادامه تحصیل در پست دکتری یا نه باید مجدد برای دکتری اقدام کنم ؟
چطور معدل دانشگاههای ایران را به ECTS و گرید A,B,C تبدیل کنیم؟ مثلا معدل ۱۳ لیسانس در چه گریدی قرار دارد؟ آیا با معدل ۱۳ کارشناسی و ۱۶ کارشناسی ارشد امکان پذیرش از دانشگاههای نروژ در رشته های مهندسی ممکن است؟
با عرض سلام، بنده دانشجوی جدیدالورود دکتری فیزیک دریا هستم، قصد دارم انصراف بدم و برای خواندن رشته رادیولوژی از مقطع کارشناسی و یا اگر بشه ارشد به یکی از کشورهای اروپایی برم. لطفا اگر در این باره اطلاعاتی دارید مطلعم کنید و آیا نروژ مقصد خوبی برای محقق شدن تصمیم بنده هست؟
و در تکمیل عرایض قبلی بنده ۳۴ ساله متاهل و دارای دو فرزند هستم و ساکن آبادان
سلام
ممنون از اطلاعات مفیدتون
من فارق التحصیل رشته مهندسی کشاورزی-صنایع غذایی از دانشگاه آزاد هستم با معدل ۱۵
سوال اولم اینه که با توجه به رشته م اگر بخوام کار کشاورزی انجام بدم، امکانش توو نروژ وجود داره؟
سوال دومم اینه که چنتا دانشگاه تو نروژ رشته های ارشد مرتبط به رشته کارشناسی من رو پذیرش میکنن؟
سوال سومم هم اینه که شرکت های صنایع غذایی فعال در کشور نروژ چنتا هستن ؟
ممنون میشم پاسخ بدید
سلام، من و همسرم ۲۴ سالمونه لیسانس و فوق دیپلم معماری هستیم، میخواهیم واسه مقطع کارشناسی در نروژ اپلای کنیم، آیا دانشگاههای نروژ نسبت به سن متقاضیان حساسیت بالایی دارند؟ و اینکه مدرک زبان انگلیسی واسه مقطع کارشناسی ضروریست؟
سلام
حساسیت سنی وجود ندارد.
مدرک زبان انگلیسی برای مقطع کارشناسی ضروریت ندارد. اما باید به زبان نروژی تحصیل کنید.
با سلام.خواستم بپرسم ایا شرایط تحصیلی برای من که لیسانس ادبیات فارسی دارم و ارشد علوم تربیتی رشته فلسفه تعلیم و تربیت و مقاله علمی ندارم و از طرفی مدرک زبان هم ندارم ایا می توانم در دانشگاه های نروژ در صورتی که مدرک زبان بگیرم ایا برای دوره دکتری می توانم ثبت نام کنم؟
سلام
آیلتس ۶.۵ بگیرید.
اگر خواهان ارشد هستید، شانس شما خوب است
اگر خواهان دکترا هستید، حتما ۱ مقاله بین المللی داشته باشید و بخش VACANCY سایت دانشگاه ها مرور شود
با سلام. دانشجوی ترم یک ارشد هوش مصنوعی و رباتیک هستم. چگونه میتونم از طریق شما اقدام کنم؟ همچنین در زمینه فعالیت های مدنی و اجتماعی هم بسیار فعال هستم که ممکنه در جامعه هدف مورد استفاده قرار بگیره. نظر من بیشتر استرالیا به دلیل گرمی هوا است اما اگر پیشنهادی بهتر دارید بنده پذیرا هستم.
سلام
بهتر است مدرک ارشد را بگیرید وسپس اپلای کنید. سایت روزیاتو تنها در این حوزه ها، مشورت هایی ارائه میکند و خدمات حضوری ندارد.
با سلام
من متقاضی تحصیل در کشور نروژ و یا فنلاند برای مقطع دکترا هستم
فارغ التمصیل کارشناسی ارشد آموزش زبان انگلیسی در دانشگاه آزاد با معدل ۱۷:۵۰ هستم
آیا میتوانم در کشورهای مورد نظر در مقطع دکترا ادامه تحصیل بدهم ؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
سلام
ضمن تشکر از پیام شما
بله امکان اپلای را دارید. اما چون زبان انگلیسی خوانده اید، باید در گرایش های زبان شناسی در مقطع دکترا اقدام کرده و منتظر جای ادمیشن در VACANCY های پذیرش سال ۲۰۱۸ باشید. دانشگاه اسلو را بررسی کنید
سلام ممنون از سایت خوبتون
من میخوام برای نروژ اقدام کنم و لیسانس مدیریت صنعتی و همینطور فوق لیسانس مدیریت صنعتی دارم
و ظاهرا فوق به دکتری رو دیگه کشور نروژ قبول نمیکنه و من باید دوباره فوق بخونم
کما اینکه من ۲۹ سالمم هست
اول اینکه میخوام بدونم محدودیت سنی برای فوق دارن چون من ایلسمو سال دیگه میگیرم
و اگه دوباره ارشد بخونم دوست دارم یک رشته دیگه بخونم
و باید حتما مرتبط باشه
ممنون میشم منو در این زمینه راهنمایی کنید
سلام
از نظر شما ممنونیم.
چنین نظری درست نیست. شما میتوانید در صورتی که بر اساس vanacy های دانشگاه های نروژ مثل استاوانگر یا NTNU، پوزیشنی برای مقطع PhD در گرایش های INDUSTRIAL MANAGEMENT ارائه شد بر اساس نیازمندی های ادمیشن اپلای کنید. شرط سنی اصلا لحاظ نمی شود و میتوانید بعد از دریافت آیلتس ۶.۵ از ۹ آکادمیک اپلای کنید. عین همین وضعیت برای دانشگاه های سوئد هم وجود دارد. نیازی به تحصیل مجدد ارشد نیست و در این فاصله رزومه خود را با شرکت در دوره های بین المللی صنایع و مدیریت مثل PMI. ISO یا دوره های TUV تقویت کنید و در کنفرانس های بینالمللی مقاله سابمیت کنید.
موفق باشید
سلام
من ترم اول رشته روانشناسی در دانشگاه دولتی رازی کرمانشاه هستم. علاقه دارم اولین فرصت ممکن برای ادامه تحصیل به یکی از کشور های اروپایی برم که البته اولویت شخصیم نروژ هست، اما اگر بنا به شرایط کشوری مثل آلمان هم گزینه بهتری بود سعی میکنیم بهش فکر کنم.
توی این موقعیت اواین فرصتم چه زمانیه؟ و کجا میتونم برم که کمترین هزینه و بیشترین ارزش و اعتبار رو در رشته روانشناسی داشته باشه؟ که بعد هم برای ارشد روانشناسی بالینی برم و احتمالا با دیدگاه رفتاری شناختی باشه نه روانکاوی! متاسفانه هیچ جا به این موضوع رشته نپرداخته و از بین این همه دانشگاه نمیدونم چه سایتی برم که مشخص نوشته باشه کی کجا برم با چقدر بودجه و چه مدارکی باید برم!
مرسی از شما
هواتون رنگی
سلام
همه اطلاعات درخواستی را از سایت های دانشگاهی دریافت کنید. مثل سایت دانشگاه اسلو یا سایت دانشگاه مونیخ. قبل از هر کاری، آیلتتس ۶.۵ از ۹ نیاز است.
سلام خدمت اقای زمانی عزیز وقتتون بخیر..واقعا ممنون بابت وقتی که میزارید برای پاسخ ها…جسارتا من یسوال کوچیک داشتم خدمتتون…من الان توی بهمن ۹۶ فارغ التحصیل کارشناسی مهندسی انرژی میشم…و اردیبهشت ۹۷ هم کنکور ارشد دارم…خواستم ببینم من برای پذیرش توی کارشناسی ارشد کشور نروژ برای ترم اکتبر ۲۰۱۸ تا کی فرصت ارسال مدارکم رو دارم؟؟ و اینکه جواب پذیرش من تا چند وقت بعد از ارسال مدارکم میاد؟؟ ممنون و متشکر
سلام و تشکر از لطف شما به روزیاتو
شما تا ۱ مارچ ۲۰۱۸ فرصت اپلای دارید در برخی از دانشگاه های این کشور برای تحصیل مجانی به زبان انگلیسی دارید. جواب شما تا اردیبهشت ۹۷ اعلام میشود. سایت دانشگاه استاوانگر و علم و صنعت نروژ را بررسی کنید.