
این روزها جنگ و خون ریزی برخی کشورهای جهان را درگیر کرده و آن ها را به مرض نابودی کشانده است. همین امر سبب شده که مردم این سرزمین ها چاره را در فرار ببیننند و به کشورهای دیگر پناهنده شوند. به همین دلیل، امروز شاهد شکل گیری بحران پناه جویان در سراسر دنیا هستیم. بیشتر کشورهای اروپایی روی خوشی به آن ها نشان نمی دهند و افراد بی سرپناه را در اردوگاه هایی با شرایط نا مناسب نگهداری می کنند.
کشور آمریکا نیز به تازگی قانونی را به تصویب رسانده که از ورود پناهجویان بیش از پیش جلوگیری می کند. این گونه کارها تنش های بین المللی را افزایش داده و موج اعتراضات را به همراه داشته است. اما آیا به راستی ورود پناهجویان به کشورها می تواند دردسر ساز شود؟ شاید حق با آن ها باشد و شاید هم آن ها اشتباه کنند. به هر حال آمریکایی ها دلایل عجیب و غریبی برای این کار می آورند و می توان حماقت را کاملا در رفتارشان دید.
ما در این مقاله قصد داریم دلایلی را برای شما مطرح کنیم که نشان می دهند تصمیم آمریکایی ها تا چه حد اشتباه است. توضیحات در قالب طنز نوشته شده و شما با خواندن آن ها متوجه می شوید که جلوگیری از ورود پناهجویان چه ضررهایی به همراه خواهد داشت. تا پایان همراه باشید.
۱- به نظر می رسد هیچ آمریکایی از سس سریراتشا خوشش نمی آید و به آن احتیاجی ندارد.

سس سریراتشا توسط فردی به نام دیوید تران پناهجویی که بعد از تسلط کمونیست های شمال ویتنام به جنوب این کشور به آمریکا وارد گشت، اختراع شد.
۲- استیو جابز را می شناسید؟ همان کسی که دستگاه اختراع شده توسط آن کاری کرده که شما بتوانید این مطلب را بخوانید. پدر او یک پناهجوی سوری بود.

پدر تنی استیو جابز یکی از تاثیر گذار ترین افراد حوزه فناوری، پناهجویی سوری بود. وی آیفون را اختراع کرد و صنعت تلفن های هوشمند را دگرگون ساخت.
۳- آلبرت انیشتین با ظاهر و سبیل های عجیب و غریبش چه کار مفیدی انجام داده است؟

آلبرت اینشتین یکی از بزرگترین دانشمندان تاریخ، فردی آلمانی بود که سال ۱۹۳۳ میلادی از کشورش گریخت و به آمریکا مهاجرت کرد.
۴- دونات ها واقعا خوراکی های بدمزه و به درد نخوری هستند و تنها مواد غذایی را هدر می دهند.

آدولف لویت جزء پناهجویان روسی بود و توانست دستگاهی اختراع کند که با سرعتی بسیار بیشتر از نمونه های قبلی دونات تولید می کرد.
۵- داستان بامبی به هیچ وجه خوب نیست و نباید هیچ وقت نوشته می شد.
۶- «دیوانه از قفس پرید» فیلم بسیار بدی بود و نباید هیچوقت ساخته می شد.

میلوش فورمان کارگردان فیلم مشهور «دیوانه از قفس پرید» (One Flew Over the Cuckoo’s Nest) اهل چک اسلواکی بود و در سال ۱۹۶۸ میلادی از کشورش گریخت.
۷- شنیدن موسیقی های شوپن گوش آدم ها مخصوصا آمریکایی ها را به درد می آورد.

فردریک شوپن یکی از سرشناس ترین موسیقی دان های عصر حاضر، فردی لهستانی بود که از کشورش فرار کرد و به فرانسه پناه آورد.
۸- آهنگ های گروه «Fugees» بسیار گوش خراش هستند و نباید هیچوقت ساخته می شدند.

وایکلف ژان خواننده سرشناس، از کشور هائیتی وارد خاک آمریکا شد. او در ۱۹ سالگی گروه «Fugees» را تشکیل داد. نام این باند موسیقی از کلمه انگلیسی پناهجویان (refugees) گرفته شده است.
۹- واقعا هدف «ام. آی. ای» از ساخت این همه آهنگ بد چه بوده است؟
۱۰- ظاهرا آمریکایی ها خیلی از اینترنت خوششان نمی آید. جالب است بدانید که اگر پناهجویان نبودند شاید این پدیده هیچگاه اختراع نمی شد.

والدین فلیپ امیگوالی هر دو پناهجویان نیجریه ای بودند. او توانست روشی برای برقراری ارتباط میان چندین کامپیوتر ابداع کند و زمینه را برای اختراع اینترنت فراهم نماید.
۱۱- به نظر کشور ایالات متحده نخستین سوپر مدل سیاه پوست به هیچ وجه جذابیت ندارد.

«ایمان» نخستین سوپر مدل سیاه پوست، همراه با خانواده اش در سال ۱۹۷۲ سومالی را به مقصد آمریکا ترک گفتند.
۱۲- فیلم موزیکال گریس با بازی الیویا نیوتون اصلا نباید ساخته می شد که تا این حد موفق شود.

پدربزرگ الیویا نیوتون بازیگر و خواننده انگلیسی، بعد از توصیه آلبرت اینشتین آلمان را ترک کرد. وی توانست در سال ۱۹۵۴ جایزه نوبل فیزیک را از آن خود کند.
۱۳- گلوریا استفان با آهنگ هایش مردم آمریکا را کلافه کرده است.

والدین گلوریا استفان بازیگر و خواننده سرشناس، بعد از انقلاب کوبا و به قدرت رسیدن فیدل کاسترو، کشورشان را ترک کردند.
۱۴- هیچکس موزیک های او را دوست ندارد.

آثار وی جزء پرفروش ترین های موسیقی هستند. او توانسته بیش از ۱۰۰ میلیون نسخه از آلبوم هایش را در سراسر جهان به فروش برساند.
۱۵- آهنگ سریال «نارنجی همان سیاه است» واقعا آزار دهنده بود و رجینا اسپکتور هیچوقت نباید آن را می خواند.

رجینا اسپکتور خواننده شوی کمدی «نارنجی همان سیاه است»، همراه با خانواده به خاطر یهودی شدن و آزاد اذیت های مذهبی از روسیه خارج شد.
۱۶- «ماشین» مینی ظاهرا به مذاق آمریکایی ها خوش نیامده و از نظر آن ها تنها هدر دادن آهن بوده است.

الک ایسوگونیس مخترع ماشین «مینی» در خلال جنگ بین ترکیه و یونان در سال ۱۹۲۲ میلادی، به کشور بریتانیا مهاجرت کرد.
۱۷- جایزه نوبل واقعا چیز مزخرفی است و بدترین افراد آن را می برند.

تا به حال پناهجویان زیادی موفق شده اند جایزه نوبل را در زمینه های مختلف از آن خود کنند. حتی جایزه صلح نوبل نیز به آن ها تعلق گرفته است.
استیو جابز آیفون رو اختراع نکرد اصلا آیفون که اختراع نیس شاید پتنت هایی داشته باشه ولی اختراع تعریف متفاوتی داره همچنین
همه میدونن استیو جابز رهبر خیلی خوبی بوده ولی هرگز محصولی رو خودش تولید نکرد
هفت کشور را گفته بود تا ۹۰ روز نمیگذاره وارد خاک آمریکا بشوند. که این هفتا کشورم مگه همه مردمشون میخواند برند آمریکا؟خیلی برند در سال به ۱٪ هم نمیرسه.
نمیدونم چرا انقدر بزرگش میکنند.
مدام توی مقاله ذکر میشه آمریکایی ها نمیخان یا آمریکایی ها فلان ، تا جایی که من میدونم مردم امریکا هم به این سیاست ترامپ معترض هستند و در حال اعتراض