چگونه ویزای گردشگری آلمان بگیریم؟

راهنمای دریافت روادید شنگن از سفارت آلمان

آلمان
بدون نظر

  ویزا آلمان، از پر مخاطب ترین روادید گردشگری ایرانیان است. آلمان، از سالیان دور تا کنون، یکی از مقصدهای اصلی گردشگری، تجاری و تحصیلی ایرانیان در قاره سبز بوده و همچنان در سالهای پایانی دومین دهه قرن بیست و یکم، یکی از شلوغ ترین سفارت خانه های اروپایی در تهران به شمار می رود. آلمان همچون فرانسه، از دیرباز، روابط علمی، صنعتی، علمی و تجاری و حتی سیاسی گسترده ای با ایران در یک صد سال اخیر داشته و با وجود فراز و نشیب های سیاسی و رخدادهای تاریخ معاصر دو کشور، این رابطه همواره در بالاترین سطح ممکن برقرار بوده است.

روند تحصیلی نسبتا رایگانی که برای دانشجویان خارج از اتحادیه اروپا در صدها دانشگاه آلمان وجود دارد، سبب شده تا آلمان همچون فرانسه و سوئد، مقصد تحصیلی هیجان انگیز و جذاب و قوی برای متقاضیان تحصیل در خارج از کشور باشد و به همین خاطر، تا کنون ده ها هزار دانشجوی ایرانی در نیم قرن اخیر از دانشگاه های مهندسی و پزشکی این کشور دانش آموخته شده اند.

سالانه ده ها هزار نفر از هموطنان به دلایل مختلف، متقاضی ویزای گردشگری آلمان می شوند و به دلیل آنکه روادید این کشور مشمول پیمان شنگن است، امکان سفر به ۲۵ کشور اروپایی در مدت اقامت برای آن ها میسر می شود و میتوانند به راحتی در مرزهای شنگن تردد کنند. نزدیکی آلمان به کشورهای توریستی اروپا سبب شده است که این کشور، همواره یکی از مقصدهای اصلی گردشگری در قاره سبز بوده و برگزاری ده ها کنفرانس و نمایشگاه بین المللی و کارگاه تخصصی در این کشور، سبب جذب طیف گسترده ای از گردشگران سراسر جهان به خصوص ایرانیان به این کشور می شود.

با ما همراه باشید.

توصیه هایی به آلمان گردها

اگر به هر دلیلی قصد اپلای برای دریافت رویداد گردشگری آلمان را در آینده نزدیک دارید و میخواهید از فرصت های گردشگری این کشور آشنا شوید، توصیه میکنیم توصیه های ۵ گانه را در آلمان گردی های خود در نظر بگیرید تا در صورتی که روادید این کشور را دریافت کردید، تجربه آلمان گردی جذابی برای شما رقم بخورد.

توصیه اول: هشتگ گردی در آلمان

توصیه اول به آلمان گردها و علاقمندان سفر به آلمان چه برای نخستین بار چه برای دهمین بار! این است که از ظرفیت های هشتگ گردی برای آشنایی بهتری با مقصدهای توریستی و تجاری و تفریحی و هیجان انگیز شهرهای آلمان استفاده کنید. دنیای گردشگری مجازی، امروزه با شبکه های اجتماعی پیوند خورده است. مهم نیست، عضو شبکه های اجتماعی هستید یا نیستید! مهم نیست اهل لایک و فالو و کامنت و دایرکت هستید یا نه!

آلمان

(هشتگ گردی در آلمان با GRMANYTOURISM)

کافی است به عنوان مثال به اینستاگرام رفته و از هشتگ های آلمان گردی استفاده کنید. مثل GERMANY یا GERMANYTOURISM. روی این هشتگ ها، میلیون ها عکس کاربران آلمان گرد تگ شده است و شما را با لنز دوربین گردشگرن خارجی، با مقصدهای گردشگری و تفریحی و تاریخی شناخته شده و حتی کمتر شناخته شده در شهرهای مختلف این کشور آشنا شوید. میتوانید با کاربر ارسال کننده عکس تعامل  کرده و اطلاعات بیشتر بگیرید!

آلمان

این ترفند را در سفر  به نر نقطه ای از کره زمین، میخواهد موزه بدون سقف اروپا (فلورانس) باشد یا شهر عشاق(پاریس) یا حتی پایتخت موسیقی قاره سبز (وین) استفاده کنید که تجربه های شگفت انگیزی برای گردشگران به ارمغان می آورد.

توصیه دوم: آلمان گردی با تریپ ادوایزری ها

تریپ ادوایزر

بیش از ۵۵۰ میلیون توصیه برای سفر به نقاط مختلف کره زمین توسط بیش از ۱۷۰ میلیون کاربر گردشگر در بزرگ ترین شبکه اجتماعی تخصصی گردشگران جهان (TRIPADVISOR) ارائه شده است که میلیون ها مورد ان به معرفی آلمان و ظرفیت های گردشگری این کشور اختصاص دارد. به این آدرس مراجعه کرده و در جریان توصیه های این سایت برای استفاده از رستوران ها، مکان های گردشگری، اقامتگاه های لوکس و معمولی و هر چه برای سفر به آلمان نیاز دارید، قرار بگیرید. البته رایگان و به زبان انگلیسی!

توصیه سوم: آلمان گردی با اینترنیشن و کوچ سرفینگ

آلمان

اگر قصد دارید در سفر به آلمان، با EXPAT  ها و همچنین دیگر گردشگران خارجی در آلمان آشنا شده و در جمع های دوستانه و رویدادهای فرهنگی و هنری و ورزشی رایگان در برلین و بسیاری از شهرهای این کشور شرکت کنید، رویداد گردی با Internations.org را فراموش نکنید! حتما تجربه های جذابی در انتظار شما خواهد بود.

اگر قصد سفر  شما به آلمان، اقامت یک شبه یا چند روزه هست، هزاران میزبان مهمان نواز (FREE HOSTS) در آلمان منتظر شما هستند تا این فرصت اقامت رایگان را در صورت علاقه خود، برای شما فراهم کنند. از خدمات رایگان سایت کوچ سرفینگ استفاده کنید.

توصیه چهارم: از Hotels تا Booking

BOOKING.COM

برای سفر به آلمان، همچنین برای زمانی که سفارت از شما درخواست میکنند تا ووچر هتل ارائه کنید، میتوانید از سایت های رزرواسیون معتبر آنلاین مثل بوکینگ و هتلز و اکسپدیا استفاده کنید و ووچر رایگان (FREE CANCELATION RESERVATION) دریافت نمایید. اگر کارت اعتباری مجازی بین المللی دارید، میتوانید خرید بکنید و بعضا این سایت ها، خدمات پر تخفیفی را در اختیار مخاطبان قرار می دهند. اگر قصد استفاده از خدمات این سایت ها را دارید و با سوالی روبرو شدید، با کاربران انتشار دهنده موضوعاتی مربوط به مقصدهای گردشگری و تفریحی آلمان در تریپ ادوایزر تماس بگیرید.

توصیه پنجم: از رایان ایر یا ایر بی ان بی

مسافران آلمان در چند سال اخیر، از ۲ سایت زیاد استفاده میکنند. یکی سایت شرکت هواپیمایی ریان ایر که خدمات ارزان حمل و نقل هوایی را داخل اروپا از شهرهای مختلف آلمان در اختیار گردشگران قرار می دهد و قیمت ها شگفت انگیز است!

دیگری  سایت AIRBNB  که هزاران فرصت اقامتی ارزان تا لوکس را در شهرهای مختلف این کشور در اختیار گردشگران آلمان گرد گذاشته تا زندگی در خانه های اجاره ای شهروندان آلمان را تجربه کنند.

سفارت آلمان کجاست؟

سفارت المان در تهران، در خیابان فردوسی  شماره ۳۲۰ واقع شده است و مخاطبان  سفارت برای انجام کارهای کنسولی به خصوص مصاحبه، بایستی به نشانی مراجعه کنند.

چگونه به سفارت المان برویم؟

برای مراجعه به سفارت آلمان به دلیل واقع شدن این سفارتخانه در محدوده طرح ترافیک، بهتر است از مترو استفاده کنید و در ایستگاه میدان فردوسی  توقف کرده و به سمت خیابان فردوسی جنوب  بروید. البته از هر نقطه شهر تهران بتوانید خود را به خیابان آزادی یا خیابان انقلاب برسانید، از طریق BRT (خط آزادی-امام حسین) میتوانید در ایستگاه میدان فردوسی پیاده شده به سمت سفارت بروید. البته استفاده از ایستگاه مترو امام خمینی برای رفتن به این سفارتخانه نیز توصیه می شود.

  • تلفن بخش روادید: ۳۹۹۱۴۹۹
  • تلفن بخش اطلاعات: ۳۹۹۹۰۰۰
  • سایت سفارت: برای کسب اطلاعات بیشتر به این ادرس بروید.

چگونه وقت سفارت آلمان بگیریم؟

برای دریافت وقت سفارت المان باید به سایت مربوطه در این نشانی مراجعه کنید و فرم ها را پر کنید. اگر احیانا در دریافت وقت با سوالی روبرو شدید، بخش راهنمای دریافت وقت سفارت آلمان را مطالعه کنید.

به نکات زیر توجه کنید:

  • ظرف ۳۰ دقیقه پس از ثبت نام یک ایمیل تاییدیه با شماره پیگیری
  • چند هفته پس از آن یک ایمیل جداگانه (ایمیل وقت) با تاریخ و زمان دقیق مصاحبه دریافت خواهید نمود.
  • این روند جدید وقت دهی باعث ایجاد سهولت در گرفتن وقت بوده و اختصاص نزدیکترین وقت آزاد را تضمین می نماید.
  • ثبت نام تنها چند دقیقه زمان خواهد برد. لطفا پیش از ثبت نام توضیحات مربوطه را کامل و به دقت مطالعه فرمایید، زیرا در صورت انجام خطا، ثبت نام شما باطل خواهد شد.
  • لطفا پس از اتمام ثبت نام، دریافت ایمیل تاییدیه حاوی شماره پیگیری را کنترل نمایید. دریافت این ایمیل ممکن است تا ۳۰ دقیقه طول بکشد.
  • پس از دریافت شماره پیگیری، امکان پاسخگویی به سؤالات مرتبط با وضعیت درخواست و زمان اعلام وقت سفارت وجود ندارد.
  • سفارت در اسرع زمان شما را از وقت قطعی تان برای انجام مصاحبه ویزا در سفارت آلمان در تهران مطلع خواهد نمود.
  • ایمیل وقت همچنین حاوی یک لینک جهت تایید وقت و لینک دیگر جهت باطل نمودن آن می باشد. وقت هایی که ظرف مدت ۷ روز پس از دریافت ایمیل وقت تایید نگردند، به صورت خودکار حذف خواهند شد!
  • چنانچه حضور در سفارت در تاریخ تعیین شده، برایتان مقدور نباشد و اعلام انصراف نمایید، بایستی مجدداً ثبت نام کنید!
  • کودکان زیر ۱۸  سال نیاز به تعیین وقت مصاحبه جداگانه ندارند، این در صورتی است که با حداقل یکی از والدین سفر نمایند.
  • کودکانی که به تنهایی سفر می کنند نیاز به تعیین وقت دارند.
  • کلیه موارد بایستی منحصراً به حروف لاتین وارد شوند.
  • موارد ثبت شده بایستی کاملاً دقیق و بدون غلط باشد، زیرا ورود به بخش ویزا منحصراً با کنترل دقیق نام و مشخصات پاسپورت انجام میشود.
  • شماره گذرنامه شما باید با اعداد وحروف بزرگ وارد شود، مانند A1234567

هزینه درخواست روادید آلمان

  • شنگن نوع C برای متقاضیان بالاتر از ۱۲ سال: ۶۰ یورو
  • شنگن نوع C برای متقاضیان زیر ۱۲ سال: ۳۵ یورو
  • ترانزیت نوع A متقاضیان بالای ۱۲ سال: ۶۰ یورو
  • ترانزیت نوع A متقاضیان زیر ۱۲ سال: ۳۵ یورو
  • شنگن نوع D متقاضیان بالاتر از ۱۲ سال: ۶۰ یورو

مدارک لازم برای دریافت روادید گردشگری آلمان

اصل و ترجمه رسمی مدارک زیر را در زمان مصاحبه به کنسول ارائه کنید. این مدارک هر ماه میتواند تغییر کند. لذا اخرین اطلاعات را از سایت سفارت جویا شوید.

پیش از درخواست برای روادید آلمان، هدف از سفر، شیوه تامین مالی سفر و اهمیت توجیه کردن سفارت برای اثبات بازگشت به ایران را مطالعه کنید.

  • مطالعه راهنمای دریافت رواید شنگن
  • تکمیل فرم درخواست روادید شنگن
  • اصل گذرنامه با شش ماه اعتبار
  • شناسنامه ایرانی
  • کپی از روادید قبلی در صورتی که شنگن باشد
  • عکس رنگی (۳ عدد) برای اقایان با پشت زمینه سفید باشد.
  • اگر همراه دارید و نامش در گذرنامه شما قید شده است× ۲ عکس برای ایشان ضمیمه کنید.
  • دعوت نامه: اگر قصد گردشگری شما با دعوت شهروند آلمان یا دوست ایرانی شما در این کشور باشد، کپی دعوت نامه ضمیمه شود.
  • اگر فرد دعوت کننده شما، متعهد به پرداخت هزینه شما در طول اقامت است ، مدارک مثبته ارائه کنید. یعنی سند مالکیت ملک، فیش حقوقی، گواهی بانکی دعوت کننده و غیره.
  • اسناد رسمی شغلی خود. مثل سابقه تامین اجتماعی، گواهی مرخصی، قرارداد کاری، ترجمه رسمی اساسنامه یا شرکت نامه در صورتی که مالک یا سهامدار شرکت خصوصی هستید.
  • گواهی کسب در صورتی که صاحب مغازه هستید.
  • گواهی گردش حساب بانکی (BANK STATEMENT). موجودی به یورو مشخص باشد.
  • گواهی اشتغال به تحصیل برای دانش اموزان و دانشجویان.
  • بیمه مسافرتی برای کلیه متقاضیان الزامی است.
  • بلیط هواپیما
  • ووچر رزرو محل اقامت در آلمان

چه مواردی امکان ارائه درخواست روادید گردشگری را ندارند؟

  • درخواست بیش از ۳ ماه قبل از سفرپذیرفته نمی شود. ولی میتوانید پیش از این ۳ ماه درخواست وقت خود را در سایت ثبت کنید.
  • فرم درخواست تکمیل و یا امضاء نشده باشد ۳
  • متقاضی گذرنامه معتبر با مشخصات ذیل ارائه ننموده باشد:
  1. a. دارای حداقل ۳ ماه اعتبار پس از بازگشت از سفر پیش بینی شده
  2. b. دارای حداقل ۲ صفحه خالی
  3. c. طی ۱۰ سال گذشته صادر شده باشد

۴- عکس ارائه شده از سوی متقاضی مربوط به بیش از ۱۲ ماه پیش باشد همچنین تأکید می گردد که اصولاً تنها در صورت ارائه کامل و مطابق مقررات مدارک مربوط به درخواست روادید، امکان صدور روادید وجود دارد. درخواست های دارای نقص مدارک معمولاً رد می شوند.

اگر درخواست روادید شما رد شد چه باید کرد؟

در صورت رد روادید، یک برگه ابلاغیه رد درخواست روادید دریافت خواهید نمود که دلایل در آن ذکر شده اند.

ممکن است بخواهید دلایل رد را با ارائه متعاقب مدارک و توضیحات دیگر برطرف نمائید. در چنین مواردی می توانید شخصاً و یا از طریق فردی که از سوی شما وکالت دارد به رد درخواست اعتراض و درخواست بررسی مجدد نمائید. نامه ای تنظیم نموده و در آن شرح دهید که به چه دلیل قصد دارید نسبت به رد درخواست اعتراض نمائید. نامه اعتراض در خصوص روادیدهای بلند مدت می بایست:

۱) ظرف یک ماه پس از رد درخواست

۲) با ذکر کامل نام و نام خانوادگی متقاضی، تاریخ تولد و بارکد شش رقمی (به عنوان مثال ۶۱۶۱۶۱)

۳) به صورت کتبی و به زبان انگلیسی و یا آلمانی و

۴) با امضاء شخص متقاضی

خطاب به سفارت نگاشته شود. نامه می بایست حتی الامکان با دقت بالا به دلایل رد درخواست بپردازد و آنها را از صحت ساقط و یا تشریح نماید. مدارک درخواستی را می توان از طریق پست الکترونیک، پست و یا مستقیماً به سفارت تحویل داد

نکته هایی برای متقاضیان روادید گردشگری آلمان

  • قبل از اینکه مدارک خود را به سفارت تحویل بدهید، اطلاعات لازم را از سایت سفارت کسب کنید.
  • مدارک ترجمه شده شما نباید خط خورده یا اصالت هولوگرام مهرهای رسمی مخدوش باشد.
  • هزینه های سفارت به صورت نقدی دریافت می شود.
  • حضور کلیه متقاضیان دریافت روادید در زمان مصاحبه الزامی است. (به غیر از افراد پر سفر)
  • هیچ کس نمیتواند به عنوان وکیل شما جهت انجام امور مصاحبه به سفارت مراجعه کند.
  • اگر مدارک شما نیاز به تایید دارد، روزهای یکشنبه تا ۵ شنبه با تعیین وقت قبلی به سفارت مراجعه کنید.
  • شرایط و اطلاعات مربوط به تایید مدارک سفارت آلمان را در این لینک تماشا کنید.
  • با دریافت روادید گردشگری آلمان، امکان تحصیل در دانشگاه ها و کالج های این کشور برای شما میسر نخواهد بود.
  • اگر قصد تحصیل در دوره های کوتاه مدت ۲ ماهه یا دوره های تابستانی دارید، روادید TYPE C مناسب شما خواهد بود.

برای افزایش شانس دریافت روادید گردشگری آلمان و همچنین اقامت بلند مدت و دائم و همچنین روادید تجاری و تحصیلی، مدارک خود را به صورت کامل  با ترجمه دقیق در روز مشخص به سفارت آلمان ارائه دهید. برای تحصیل رایگان در آلمان به این نشانی مراجعه کنید.

مطالب دیگر از همین نویسنده
مشاهده بیشتر
بدون نظر

ورود