سلبریتی های ممنوع الورودی که اجازه سفر به بعضی کشورها را ندارند

سلبریتی های ممنوع الورودی که اجازه سفر به بعضی کشورها را ندارند

سلبریتی ها به دلیل برخورداری از ثروت و شهرت فرصت تجربه ی سفر به سراسر دنیا را دارند، اما چهره های مشهور زیادی هم هستند که از ورود یا اجرای برنامه در کشورهای مختلف دنیا منع شده اند. این مسأله دلایل مختلفی داشته، گاهی به خاطر مشکلات اخلاقی آن ها بوده و گاهی هم ریشه در فرهنگ، مذهب یا موضع سیاسی آن کشور داشته. در ادامه به ۱۴ مورد از سلبریتی هایی می پردازیم که به دلایلی ممنوع الورود شده اند.

۱- الک بالدوین- فیلیپین

ممنوع الورود شدن سلبریتی ها

در سال ۲۰۰۹ الک بالدوین در یک برنامه ی تلویزیونی حرف های جنجال برانگیزی در مورد کشور فیلیپین زد. او گفت در فکر آن بوده که از بین آگهی های همسریابی زن های فیلیپینی یا روسی، همسری برای خود انتخاب کند. بعد از این صحبت ها دولت فیلیپین ورود بالدوین به این کشور را ممنوع کرد. در حقیقت، رئیس اداره ی امور مهاجرت فیلیپین، اعلام کرد که بالدوین وارد لیست سیاه این اداره شده، پذیرش او به عنوان یک خارجی ممکن نیست و ورود او به فیلیپین ممنوع است. علیرغم عذرخواهی های بالدوین، ممنوعیت ورود او به فیلیپین رفع نشد.

۲- هریسون فورد- چین

ماجرا از آن قرار بود که هریسون فورد خواستار استقلال ناحیه ی تبت شده بود. او در سال ۱۹۹۵ در سنای امریکا حاضر شد و حمایت خود از این مسأله را به طور رسمی اعلام کرد، به همین دلیل دولت چین فورد را ممنوع الورود کرد.

۲- مایلی سایرس- جمهوری دومینیکن

از قرار معلوم جمهوری دومینیکن در سال ۲۰۱۴ از ورود مایلی سایرس به این کشور جلوگیری کرد. طبق اعلام مقامات کشور دومینیکن دلیل این مسأله آن بود که سایرس کارهایی انجام می دهد که خلاف اصول اخلاقی و فرهنگی بوده و طبق قوانین این کشور مستحق مجازات است. این اتفاق کمی بعد از آن رخ داد که سایرس در مراسم اهدای جوایز موزیک ویدئوی ام تی وی، هنگام رقص با رابین تیک حرکات ناشایستی انجام داده بود.

۳- گروه بیتلز- فیلیپین

اعضای گروه بیتلز بعد از آنکه از شرکت در مهمانی شام آیملدا مارکوس، بانوی اول آن زمان فیلیپین خودداری کردند، فورا از حضور در کشور فیلیپین منع شدند. علاوه بر این، انبوهی از فیلیپینی های خشمگین در اعتراض به بی احترامی آشکار گروه بیتلز تجمع و به آن ها حمله کردند.

۴- جی زی- چین

در سال ۲۰۰۶ دولت چین به دلیل آنکه متن ترانه های جی زی در مورد چین بود، از اجرای زنده ی او در شانگهای ممانعت کرد.

۵- اسنوپ داگ- نروژ

اسنوپ داگ در سال ۲۰۱۲ هنگام ورود به کشور نروژ به دلیل همراه داشتن ۸ گرم ماریجوانا دستگیر شد. این اتفاق در سال ۲۰۰۶، هنگام ورود او به بریتانیا هم افتاده بود. از قرار معلوم او و همراهانش بعد از دستگیری، خشمگین شدند و به فروشگاه های فرودگاه آن خسارت زدند.

۶- کریس براون- استرالیا

کریس براون در حقیقت توسط کشورهای مختلفی ممنوع الورود شده است اما در اینجا به مورد کشور استرالیا می پردازیم. دولت استرالیا ورود براون به این کشور را به دلیل سابقه ی خشونت خانگی او ممنوع کرد. اگرچه براون سعی کرد که این لکه ی سیاه را از کارنامه اش پاک کند و در صفحه ی توییترش اعلام کرد که دیگر آن آدم سابق نیست، اما دولت استرالیا درخواست او را نپذیرفت.

۷- ریچارد گر

ریچارد گر در سال ۱۹۹۳ از تریبون مراسم اهدای جوایز اسکار برای صحبت درباره ی ستمگری های دولت چین در این کشور و منطقه ی تبت استفاده کرد. بعد از این سخنرانی، نه تنها دولت چین ریچارد گر را ممنوع الورود کرد، بلکه او تا سال ۲۰۱۳ هم از اعلام برندگان در مراسم اسکار هم منع شده بود.

۸- سلنا گومز- چین

سلنا گومز به خاطر عکس هایی که با دالای لاما، رهبر دینی بوداییان تبت گرفته بود از ورود به کشور چین منع شد. چند سال پیش هم دولت روسیه گومز را ممنوع الورود کرده بود چون مقامات روسی مایل نبودند او در کنسرت خود علیه ممنوعیت همجنس گرایی در روسیه صحبت کند.

۹- بیانسه- مصر

از قرار معلوم زهی هاواس، باستان شناس مشهور مصری، به دلیل بی ادبی بیانسه بازدید او از اهرام مصر را ممنوع کرد! زهی هاواس اظهار کرد که بیانسه با تأخیر در محل ملاقات شان حاضر شد اما از این بابت عذرخواهی نکرد. به علاوه، عکاس شخصی او هم بسیار بی ادب بود. بیانسه اعلام کرد که ادعای هاواس دروغ است اما هاواس بر سر گفته ی خودش ماند.

۱۰- ساشا بارون کوهن- قزاقستان

ساشا بارون کوهن با فیلم «بورات» شهرت پیدا کرد. او در این فیلم نقش یکی از شخصیت های مشهور تلویزیونی کشور قزاقستان را ایفا کرد اما در نهایت فیلم به مذاق دولت قزاقستان خوش نیامد. بعد از اکران فیلم ورود بارون کوهن به قزاقستان ممنوع شد اما بعدها دولت قزاقستان با اذعان به بعد طنز آمیز فیلم، ممنوع الورودی ساشا بارون کوهن را رفع کرد.

۱۱- پاریس هیلتون- ژاپن

در سال ۲۰۱۰ پاریس هیلتون در حالی که کوکائین به همراه داشت در شهر لاس وگاس دستگیر شد و بعد از آن زمانی که قصد داشت به منظور برپایی تور تبلیغاتی اش وارد کشور ژاپن شود، دولت ژاپن از ورود هیلتون به این کشور ممانعت کرد و سوالات رسانه ها درباره ی علت این مسأله را بی پاسخ گذاشت.

۱۲- فیفتی سنت- کانادا

فیفتی سنت به دلیل ترویج خشونت مسلحانه در آهنگ هایش از ورود به کشور کانادا منع شد. دن مک تیگ، وزیر امور خارجه ی کانادا در این باره گفت: «بدون شک محدودیت و مقرراتی در خصوص آزادی بیان وجود دارد. به ویژه اگر این صحبت ها موجب نفرت پراکنی یا فعالیتی منجر به کشته شدن جوانان ما در تورنتو شود.» این ماجرا مربوط به سال ۲۰۰۵ یعنی زمانی است که فیفتی سنت طرفداران زیادی داشت.

۱۳- برد پیت- چین

برد پیت، بعد از بازی در فیلم «هفت سال در تبت» از ورود به کشور چین منع شد. در این فیلم تصرف منطقه ی تبت به دست دولت چین و سلطه گری خشونت آمیز آن در سراسر سرزمین چین به نمایش درآمده است. به همین دلیل دولت چین ژان ژاک آنو، کارگردان فیلم و بازیگران اصلی آن یعنی برد پیت و دیوید تیولیس را ممنوع الورود کرد.

۱۴- لیدی گاگا- چین

لیدی گاگا به دلیل ملاقات با دالای لاما، رهبر دینی بوداییان تبت، در سال ۲۰۱۶ از ورود به کشور چین منع شد. از قرار معلوم لیدی گاگا این کار را آگاهانه انجام داده و واکنش دولت چین به این دیدار را پیش بینی کرده بود.

منبع: worldlifestyle
مطالب دیگر از همین نویسنده
مشاهده بیشتر
بدون نظر

ورود