عکس رنگی جنین برای تهیه آلبوم خاطرات کودک توصیه نمی شود

فرق سونوگرافی عکس رنگی جنین در رحم با HSG و اسکن آنومالی

عکس رنگی جنین برای تهیه آلبوم خاطرات کودک توصیه نمی شود

عکس رنگی جنین در رحم مادر این امکان را می دهد که ببینید در هر  هفته بارداری، جنین چه شکلی است و تصاویر واضحی از دست و پا و سر نوزاد خود مشاهده کنید. موقعیت قرار گرفتن جنین در رحم، هر هفته فرق می کند و با سونوگرافی، این تصاویر به صورت واضح ارائه می شود. عکس رنگی جنین برای ایجاد آلبوم خاطرات کودک، اصلا توصیه نمی شود و بهتر است این اقدام  تنها به تجویز و تشخیص پزشک متخصص زنان و زایمان انجام شود.

سونوگرافی عکس رنگی جنین چیست؟

با استفاده از اولتراسوند، تصاویر سه بعدی رنگی و واضح از جنین در رحم مادر گرفته می شود. با این کار، والدین می توانند فرزند خود را پیش از تولد به خوبی مشاهده کرده  و پزشک متخصص نیز قادر است فرآیند تکامل و جزییات سلامتی نوزاد را پیش از تولد ارزیابی دقیق کند.

تجویز پزشک متخصص برای عکس رنگی جنین الزامی است و تهیه آن برای کتاب آلبوم کودک توصیه نمی شود
عکس رنگی جنین در طول هفته های مختلف بارداری، روند رشد جنین را نشان می دهد
عکس رنگی جنین
عکس رنگی جنین با اولتراسوند سه بعدی انجام می شود
صفحه نمایش عکسبرداری با اوتراسوند سه بعدی را مشاهده میکنید که روند رشد نوزاد داخل رحم مادر رادر هفته های آخر بارداری به نمایش می گذارد
ایجاد آلبوم کودک با اولتراسوند ۳ بعدی

روش کار به این صورت است که یک منبع نوز مجازی قابل انتقال  ایجاد شده و با تکنیک های پیشرفته برای نمایش  پوست بدن جنین، رنگ های واقعی ایجاد می شود. این منبع نور مجازی، با ایجاد سایه، هر گونه جزییات را به نمایش در می آورد. با  استفاده از این فناوری، تصاویر سیاه و سفید که پیش از این در سونوگرافی استفاده می شد، با فناوری جدید روبرو شود.

سونوگرافی رنگی جنین همان طور که گفته شد از امواج صوتی برای ایجاد تصویر از جنین، جفت و مایع آمنیوتیک استفاده شده و تصاویری که ایجاد می شود در صفحه نمایش (مانیتور) قابل مشاهده خواهد بود. با این فناوری، همان طور که در تصاویر مشاهده  میکنید، تصاویر دقیقی  از دست و پا و جمجمه  جنین به نمایش در می آید.

سونوگرافی آنومالی

نوع دیگر سونوگرافی است که به تشخیص متخصص زنان و زایمان، بانوان باردار هر سه ماه یک بار در دوران زایمان باید این عکسبرداری را انجام دهند. این اسکن های سه گانه کمک می کند که سلامت جنین از نزدیک بررسی شود. تست آنومالی یا اسکن در سه ماهه دوم بارداری، اقدامی برای ارزیابی بهتر پیشرفت رشد جنین است. در واقع سونوگرافی آنومالی، سطح سونوگرافی دو بعدی است و تصاویر رنگی مثل  عکس رنگی جنین در رحم را ارائه نمی کند.

سونوگرافی دو بعدی سیاه و سفید

سونوگرافی آنومالی را به عنوان اسکن متوسط بارداری دانسته و سطح اولتراسوند II است. رشد طبیعی کودک شما و وضعیت بند ناف و مایع آمنیوتیک در این  سونوگرافی قابل بررسی خواهد بود. به سونوگرافی آنومالی اسکن هفته بیستم بارداری هم  اطلاق می شود. با این سونوگرافی آنومالی می توان سلامتی نوزاد و جنسیت آن را تشخیص داد. فرق سونوگرافی آنومالی با عکس رنگی جنین و HSG این است که سیاه و سفید بوده و کاربردهای متفاوتی با هم دارند.

فرق عکس رنگی رحم با سونوگرافی رنگی جنین

در عکس رنگی  رحم، برای بررسی مشکلات باروری،سقط مکرر، ناباروری، اختلالات دهانه رحم و غیره، به تشخیص متخصص زنان و زایمان، عکس رنگی رحم (HSG) گرفته می شود که هیستوسالپنگوگرافی نامیده می شود. این عکس، متخصص زنان و زایمان را به ارزیابی نتایج ناهنجاری مادرزادی منجر به سقط مکرر یاری می کند.

موارد زیادی در ناهنجاری مادرزادی رحم نقش دارد که از آن جمله می توان به چسبندگی ها، توده های توموری، فیبرونیدهای رحمی، انسداد لوله های فالوپ و غیره  اشاره کرد. این کار، با  استفاده از وسایلی که به داخل واژن می رود انجام می شود و ۲ نوع با بیهوشی و بی بیهوشی دارد. اما عکس رنگی جنین در رحم، نیازی به بیهوشی ندارد.

عکس  رنگی رحم توسط  پزشک تجویز می شود و زمان گرفتن، طوری تنظیم می شود که در زمان حاملگی نباشد و روی جنین بی  تاثیر  باشد. اما سونوگرافی عکس رنگی جنین، هیچ بیهوشی ندارد و ارتباطی به بررسی مشکلات ناباروری وسقط و بررسی دهانه رحم و تشخیص هایی که ماموریت HSG است، ندارد. اما هر دو این کارها، نیازمند تشخیص و تجویز پزشک بوده و انجام آن به اختیار بیمار نیست.

اگر  شما مخاطب گرامی، سابقه تصویربرداری رنگی از نوزاد دارید، دیدگاه های خود را از طریق بخش کامنت با ما به اشتراک بگذارید. این گفتار، هیچ توصیه ای که انجام اسکن HSG و سونوگرافی سه بعدی به مادران باردار نیست و متقاضیان این عکسبرداری ها، بایستی برای مشاوره، از طریق پزشک معالج خود اقدام کنند.

حتما ببینید: همه چیز درباره زگیل تناسلی، بیماری شایع این روزها

مطالب دیگر از همین نویسنده
مشاهده بیشتر
بدون نظر

ورود