اعزام نیروی کار به استرالیا و نیوزلند، به اندازه اعزام نیروی کار به آلمان و فرانسه و امارات وعمان و قطر، هیچگاه محبوب نیروی کارایرانی نبوده و شاید مشکلات در دریافت روادید و دوری مسیر را بتوان به عنوان چالش های ارتباط نیروی کار ماهر ایرانی با این کشور دانست.
البته استقبال نیروی متخصص ایرانی برای مهاجرت به استرالیا و دریافت اقامت دائم این کشور از طریق روش SKILLED WORKER یا کارآفرینی و سرمایه گذاری، عاملی برای گسترش حضور ایرانیان در بازار کار استرالیا شده است. استرالیا، مقصد خوبی برای فعالیت های توریسم، کشاورزی، دامداری، مهندسی فناوری اطلاعات وارتباطات و حتی پزشکی است و اگر در این زمینه های فعالیت دارید و گواهی صلاحیت حرفه ای دارید، استرالیا انتخاب خوبی خواهد بود.
دریافت روادید استرالیا در تهران، به سختی دریافت روادید شنگن و کانادا نیست و داشتن تمکن مالی و پیدا کردن کارفرما و اخذ دعوتنامه از آن، عاملی برای حضور در بازار کار این کشور خواهد بود. سعی کنید ایرانیان شاغل در این کشور را در لینکدین پیدا کرده و با آن ها درباره فرصت های شغلی و سرمایه گذاری، رایزنی کنید.
هم چنین مراجعه به سایت اداره مهاجرت استرالیا در این لینک، شما را با شرایط مهاجرت کاری آشنا می کند. تحصیل در استرالیا گران است اما ابزاری برای ورود آسان تر به بازار کار کشور از طریق فرصت های کارآموزی دانشجویی است.
حتما ببینید: راهنمای اعزام نیروی کار به آلمان ۲۰۱۹
روش های اعزام نیروی کار به استرالیا
روش های اعزام نیروی کار به استرالیا با توجه به فرصت های شغلی بسیار فراوانی که در کشور استرالیا وجود دارد بسیاری از افراد هستند که به دنبال مهاجرت کاری به استرالیا هستند. مهاجرت کاری به استرالیا ، با توجه به مزایای ویژه این کشور می تواند یکی از بهترین گزینه های مهاجرت و کسب اقامت باشد . در چندین دهه گذشته اقتصاد استرالیا پیشرفت هایی را به دست آورده است که توانسته به بهبود نیروی کار خود و جذب نیروی کار کمک شایانی کند.
انواع مجوز های کار در استرالیا
مهاجرت کاری به استرالیا برای افراد متخصص
این نوع مجوز کار برای آن دسته افرادی صادر میشود که میتوانند مهارتهای لازم و شرایط لازم برای مشاغل خاصی که در لیست مشاغل مهارتی ذکر شده است را اثبات کنند. در این نوع مجوز کار استرالیا و برخلاف مجوز های دیگر کارفرما به هیچ وجه ملزم به حمایت از کارکنان نیست و این ویزا مناسب افرادی است که به دنبال مهاجرت به استرالیا هستند.
مهاجرت کاری به استرالیا با ویزای مشاغل ضروری
اعزام نیروی کار به استرالیا با استفاده از ویزای مشاغل ضروری به صورت یک ویزای کار دائمی است که برای افراد واجد شرایط کار برای بهبود اقتصاد استرالیا مثل مقامات دولتی یا مدیران تجاری و غیره صادر میشود.تنها معیار واجد شرایط بودن این ویزای خاص این است که فرد باید توسط کارفرما تایید و حمایت شود.
مهاجرت کاری به استرالیا با استفاده از TSS
ویزای TSS یکی از راه های مناسب در جهت مهاجرت کاری به استرالیا شناخته می شود این ویزا در تاریخ مارس ۲۰۱۸ به نوعی جایگزین ویزای موقت ۴۵۷ شد. هدف این ویزا ارائه یک ویزای کاری به مدت دو سال تا چهار سال بسته به نیاز است و فرد متقاضی خارجی برای کسب آن نیاز به حمایت یک کسب و کار یا شرکت در استرالیا است و باید این موضوع به اثبات برسد که در آن ضمینه و در استرالیا کمبود جدی نیروی وجود دارد و فرد متقاضی مهارت های لازم را دارد.
این ویزا نیاز به حمایت یک موسسه جهت پرداخت حقوق و دستمزد و دیگر موارد ضروری دارد. کارکنان باید در جهت کسب این ویزا دانش زبانی خود را در تقویت کنند و تسلط بسیار خوبی به این زبان داشته باشند. همچنین نیاز است که حداقل دارای دو سال سابقه کار باشند. می توان پس از گذشت چند سال و با استفاده از این ویزا به اقامت دائم استرالیا نیز رسید.
مهاجرت کاری به استرالیا با استفاده از طرح کارفرما
این ویزای استرالیا ویزای کار دائمی برای کارگران خارجی در نظر گرفته شده است کارگران برای کسب این ویزای کار باید کارفرمایی را داشته باشند که به صورت کامل از آن ها حمایت کند. این نوع ویزا برای افزایش رقابت استرالیا در سطح جهانی و همچنین پر کردن خلأهای مهارتی در بازارکار صادر میشود.
مهاجرت کاری به استرالیا با استفاده از ویزای کار تعطیلات
اعزام نیروی کار به استرالیا از طریق کسب ویزای کار تعطیلات به این صورت است که افرادی که سنی در حدود ۱۸ تا ۳۰ سال دارند و خواهان کار به صورت کوتاه مدت در استرالیا هستند می توانند نسبت به اخذ این ویزا اقدام کنند. این ویزا معمولا پس از گذشت ۱۲ ماه منقضی می شود.
انواع ویزاهای استرالیا برای متقاضیان کار در این کشور
ساب کلاس های ویزای های کاری استرالیا از نوآوری تا سرمایه گذاری و تا ویزای ماهر مستقل را در لینک های زیر مشاهده کنید.
- Business Innovation and Investment (permanent) visa (subclass 888)
- Business Innovation and Investment (provisional) visa (subclass 188)
- Business Owner (subclass 890)
- Business Talent (Permanent) visa (subclass 132)
- Distinguished Talent visa (subclass 124)
- Distinguished Talent visa (subclass 858)
- Employer Nomination Scheme (subclass 186)
- Investor visa (subclass 891)
- Regional Sponsored Migration Scheme (subclass 187)
- Skilled Independent visa (subclass 189)
- Skilled Nominated visa (subclass 190)
- Skilled-Recognised Graduate visa (subclass 476)
- Skilled Regional (provisional) visa (subclass 489)
- Skilled Regional visa (subclass 887)
- State or Territory Sponsored Business Owner visa (subclass 892)
- State or Territory Sponsored Investor visa (subclass 893)
- Temporary Activity visa (subclass 408)
- Temporary Graduate visa (subclass 485)
- Temporary Work (International Relations) visa (subclass 403)
- Temporary Work (Short Stay Specialist) visa (subclass 400)
- Temporary Skill Shortage visa (subclass 482)
بدون نظر