راهنمای مهاجرت به نقاط مختلف جهان: از چین تا نیوزلند

راهنمای مهاجرت به نقاط مختلف جهان: از چین تا نیوزلند

مهاجرت یک حق برای همه انسان ها است. افراد در طول زندگی، به دلایل اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و وابستگی های خانوادگی، به فکر مهاجرت افتاده و تلاش می‌کنند برای زندگی بهتر و پیدا کردن آینده ای بهتر، جلای وطن و دیار کرده و به سرزمین دیگری بروند.

در طول نیم قرن اخیر، احتمالا میلیون ها ایرانی از کشور خارج شدند و موطن اصلی خود را جایی غیر از ایران انتخاب کردند. در چند دهه اخیر، عزم ایرانیان به خصوص متخصصان و نسل جوان برای مهاجرت تخصصی و موقت یا دائمی، روند صعودی داشته و به نظر می رسد این رویه، تا سال ها ادامه دار باشد.

الزاما مهاجرت از ایران در سودای سرزمین دیگر، برای همه متقاضیان مهاجرت، اقدامی موفقیت آمیز و پر فایده نیست و در کنار مزیت های فراوان، چالش های بسیاری را فرا روی متقاضیان مهاجرت و افراد مهاجر در سرزمین جدید، قرار داده است که معمولا در آمال و آرزوهای متقاضیان مهاجر و مهاجران، در نظر گرفته نمی شود. داستان آواز دهل شنیدن، داستان مهاجرت است.

ناگفته پیداست که افراد هر چقدر در سن کمتر از کشور خود خارج شوند، راحت تر و بهتر با زبان و فرهنگ و قانون و آداب کشور مقصد، آشنا شده و جذب جامعه می شوند. هر چقدر وابستگی های کم تری به موطن خود داشته باشند، راحت تر در کشور مقصد زندگی می کنند و البته دلایل دیگری هم هست که در این مبحث نمی گنجد.

اگر به دنبال مهاجرت به نقاط مختلف جهان هستید، بهتر است به جای مراجعه به شرکت های اعزام دانشجو یا مهاجرت که قانونی یا غیر قانونی مشغول به فعالیت هستند و گاها یک کانال تلگرامی یا اینستاگرامی هستند و یک خط موبایل و تمام!، انگلیسی خود را قوی کرده و به سایت های رسمی مهاجرت کشورهای مختلف مراجعه کنید.

وقتی به سایت های رسمی مهاجرت کشورهای مهاجر خیز یا غیر مهاجر خیز جهان رجوع کنید، اطلاعات دست اول، موثق و مستند و مستدل را مشاهده خواهید کرد که فرآیند ها و مراحل مهاجرت را برای طیف های مختلفی از متقاضیان در دسته بندی های گوناگون، تشریح کرده است.

پس اگر در این روزها سودای مهاجرت به سر شما افتاده است، به جای این که به دنبال کلید واژه های فارسی در زمینه مهاجرت به کانادا، مهاجرت به سوئد، مهاجرت به گرجستان، مهاجرت به نیوزلند، مهاجرت به استرالیا، مهاجرت به کانادا، مهاجرت به فرانسه، مهاجرت به عمان، مهاجرت به نروژ و غیره باشید، به دنبال سایت های رسمی ادارات مهاجرت کشورهای مورد نظر خود باشید تا جدید ترین اطلاعات مهاجرتی را بر اساس قوانین به روز رسانی شده در سال ۲۰۲۰ میلادی دریافت کنید.

اینکه فلان دوست و آشنا و بستگان شما از طریق فلان مجموعه در فلان زمان، به فلان مکان رفته، هیچ تضمینی بر موفقیت پرونده مهاجرتی شما در سال ۲۰۲۰ میلادی و به بعد نیست. بسیار مشاهده شده که افرادبی اطلاع، هزاران دلار سرمایه و ماه ها وقت خود به دلیل اعتماد بی جا به اشخاص حقیقی یا حقوقی های غیر مجوز دار و اعتباردهی شده، از دست داده اند.

مهاجرت به چین

مهاجرت به چین! چین کشوری است که اصلا مورد استقبال ایرانیان نه برای تحصیل و نه برای مهاجرت نبوده است. اما استقبال چینی ها برای یادگیری زبان فارسی در یک دهه اخیر افزایش یافته و در ایران نیز، سال به سال بر شمار متقاضیان یادگیری زبان چینی و تحصیل در دانشگاه های معتبر این کشور، افزوده می شود. این یک پیام مهم برای علاقمندان اقتصاد و کسب و کار است.

با تاسیس شرکت در چین، می توانید بستر مهاجرت خود و خانواده را فراهم کنید. دریافت ویزای چین آسان است و حقوق در چین هم به مراتب از ایران بهتر است. پاسپورت چینی هم در فهرست گذرنامه های معتبر جهان محسوب می شود.

مهاجرت به روسیه

یکی از گزینه های می تواند باشد. گزینه ای ارزان! حتی اگر در فکر شما خطور نکرده باشد. بسیارند دانشجویانی که پس از دانش اموختگی از دانشگاه های روسیه، در این کشور مشغول به کار و فعالیت شده و گذرنامه روسی دریافت می کنند. به بیش از ۱۰۰ کشور جهان با گذرنامه روسی می توان بدون روادید یا روادید فرودگاهی سفر کرد.با ثبت شرکت و سرمایه گذاری، می توان بستر مهاجرت به روسیه را فراهم نمود.

مهاجرت به آلمان

در واقع یکی از بهترین برنامه های مهاجرتی، می تواند مهاجرت به آلمان، قطب اول اقتصاد اروپا و یکی از قدرت های صنعتی و اقتصادی با آینده درخشان در قاره سبز باشد. آلمان، سالهاست که مقصد تحصیلی شماره یک ایرانیان در اروپا محسوب می شود و با بلو کارت آلمان و فرصت های سرمایه گذاری و اشتغال و کارآفرینی آن، خیلی ها رهسپار سرزمین ژرمن ها شده اند.

۸۲ میلیون جمعیت داشته و ثبات اقتصادی و رفاه فوق العاده خوبی را تجربه می کند. کشوری مرفه با صدها دانشگاه و مرکز تحقیقاتی و پایتخت غول های صنعتی قاره سبز. داشتن تمکن مالی و تسلط به آلمانی یا انگلیسی و سابقه کار، الزامات مهاجرت به آلمان است. سایت مهاجرت آلمان را در نظر داشته باشید. سایت رسمی دولت آلمان در این لینک است.

مهاجرت به کانادا

گزینه شماره یک ایرانیان در یک دهه اخیر برای مهاجرت، سرزمین یخی در آمریکای شمالی است. پذیرای صدها هزار ایرانی بوده و بزودی شمار ایرانیان مهاجر این کشور شش رقمی می شود. انواع و اقسام فرصت های مهاجرتی از تحقیقاتی، کارآفرینی و سرمایه گذاری در اختیار علاقمندان مهاجرت به کانادا است.

اگر آیلتس بالای ۷ دارید یا حداقل ۲۰۰ هزار دلار سرمایه و یا می توانید کارفرمای کانادایی را برای اشتغال خود راضی کنید، فرصت مهاجرت به کانادا فراهم است. به سایت رسمی اداره مهاجرت کانادا مراجعه کنید. اگر فرزند شما در کانادا متولد شود، گذرنامه کانادایی خواهد گرفت. اصراری روی داشتن وکیل نداشته باشید. حتما مراحل وفرآیندهای سایت رسمی اداره مهاجرت کانادا که مثل سایت بورس ایران، محبوب بسیاری از ایرانیان شده است را در نظر داشته باشید! برنامهSKILLED WORKER کانادا از طریق EXPRESS ENTRY، خیلی ها را کانادایی کرده است.

مهاجرت به ترکیه

شرایط و روش های مهاجرت به ترکیه متفاوت است. در سال های اخیر، زمینه مهاجرت به ترکیه در میان ایرانیان افزایش یافته و البته سخت گیری های از طرف ترک ها مثل گرجستانی ها برای مهاجرت ایرانیان شاهد هستیم.

با گذرنامه ترکیه، بدون ویزا به ۷۰ کشور دنیا سفر می کنید و از فرصت های تحصیلی و کسب و کار خوبی هم بهره مند خواهید شد. اما انتظار اوضاع نیوزلند و کانادا را از ترکیه نداشته باشید. سایت اداره مهاجرت ترکیه را در نظر داشته باشید.

سایت وزارت خارجه ترکیه

مهاجرت به مالزی و سنگاپور

یکی از گزینه خوب البته تا حدی سخت برای مهاجرت ایرانیان به نقاط جنوب شرق آسیا است. اقتصاد شکوفا و دانش بنیان و رفاه مطلوبی که در مالزی و سنگاپور وجود دارد، سبب می شود که ایرانیان به دنبال این دو مقصد برای مهاجرت وسرمایه گذاری در یک دهه اخیر باشند.

از قدرتمند ترین گذرنامه های جهان بوده و دانشگاه های خوبی دارند. تنها ۳ دانشگاه ملی سنگاپور در فهرست ۱۰۰ دانشگاه برتر جهان است. برای لاکچری گردها و سرمایه گذاران، دو مقصد فوق العاده با توجه به فاکتور سود آتی است. سایت های رسمی اداره مهاجرت مالزی و سنگاپور را فراموش نکنید. نگاهی به ICA داشته باشید.

مهاجرت به نیوزلند

یکی از بهترین گزینه های برای مهاجرت مثل مهاجرت به استرالیا، مهاجرت به نیوزلند است. اگر دانش اموخته رشته های فنی و مهندسی و علوم پزشکی هستید، انتخاب خوبی فرا روی شما خواهد بود. مخصوصا اگر پرستار، مهندس عمران، صنایع، مکانیک، برق، نانو و امثالهم باشید در بستر مهاجرت نیروی کار تخصصی، با آیلتس ۷ می توانید ظرف یک سال، عازم سرزمین زیبای نیوزلند شوید.

مهاجرت
سایت رسمی اداره مهاجرت نیوزلند برای کسب اطلاعات جدید در سال ۲۰۲۰ میلادی

به جای مراجعه به شرکت های مهاجرتی، به سایت رسمی اداره مهاجرت نیوزلند در این لینک مراجعه کنید. ایرانیان نیوزلند در لینکدین و فیسبوک و تلگرام، جدیدترین اطلاعات را در اختیار شما قرار می دهند.

مطالب دیگر از همین نویسنده
مشاهده بیشتر
بدون نظر

ورود