برگزاری جشن فارغ التحصیلی ۱۱ هزار نفری در ووهان بدون ماسک و فاصله گذاری اجتماعی

برگزاری جشن فارغ التحصیلی ۱۱ هزار نفری در ووهان بدون ماسک و فاصله گذاری اجتماعی

برای چندین هزار دانشجوی شهر ووهان ِ چین، همه گیری کرونا گویی هرگز رخ نداده است.

این دانشجویان هفته ی گذشته با ردا و کلاه مخصوص در جشن فارغ التحصیلی دانشگاه خود در ووهان شرکت کردند.

نکته ی جالب این بود که دانشجوها نه ماسک به صورت داشتند نه فاصله گذاری اجتماعی را رعایت کرده بودند، در تضادی آشکار با محدودیت های شدید کرونایی این روزهای ژاپن و اجبار استفاده از ماسک که هنوز در بخش هایی از آسیا همچون سنگاپور برقرار است.

به گفته ی رسانه های محلی چین، این جشن در استادیومی در محوطه ی دانشگاه مذکور برگزار شده بود و بیش از ۱۱ هزار دانشجو در آن شرکت کرده بودند. بیش از ۳ هزار نفر از والدین دانشجویان هم برای تماشای مراسم فارغ التحصیلی فرزندان خود آمده بودند، بنابراین در مجموع ۱۴ هزار نفر در استادیوم حضور داشتند.

دانشجویانی که در سال ۲۰۲۰ باید فارغ التحصیل می شدند، با انتشار پست هایی در شبکه اجتماعی Weibo (توییتر ِ چین) شادی خود را از برگزاری این مراسم ابراز کردند. یکی از دانشجویان نوشته بود: «برگشتم به دانشگاه و حسرت این را می خورم که پارسال نتوانستم فارغ التحصیل شوم.»

دانشجوی دیگری هم نوشته بود: «از دانشگاهم متشکرم که برای ما، دانشجویانی که در سال ۲۰۲۰ باید فارغ التحصیل می شدیم، یک جشن فارغ التحصیلی برگزار کرد.»

این جشن عظیم فارغ التحصیلی در جایی برگزار شد که در اوایل سال ۲۰۲۰ اولین کانون همه گیری کرونا در دنیا بود. این ویروس ابتدا در اواخر سال ۲۰۱۹ در شهر ووهان در استان هوبئی ِ چین شناسایی شد و ۱۱ میلیون ساکن آن تحت قرنطینه ی شدید ۷۶ روزه قرار گرفتند.

طی ماه های بعدی، وضعیت در ووهان به حالت عادی بازگشت و در اوت ۲۰۲۰ این شهر برگزاری رویدادهای عظیم عمومی را آغاز کرد، یعنی ماه ها پیش از آنکه دیگر کشورهای درگیر همه گیری کرونا هم بتوانند چنین رویدادهایی برگزار کنند.

مقامات چین می گویند همه گیری کرونا در این کشور کمابیش تحت کنترل قرار دارد. روز سه شنبه ی هفته ی گذشته تنها ۲۱ مورد ابتلا به کرونا در چین گزارش شد که همگی افرادی عنوان شدند که از خارج چین به این کشور آمده بودند.

آخرین بار پس از گزارش ۲ مورد ابتلا به کرونا در استان گوانگ دونگ ِ چین در روز دوشنبه ی هفته ی گذشته بود که این کشور محدودیت هایی در این خصوص اتخاذ کرد. محدودیت در تردد، تست گیری گسترده و واکسیناسیون فوری از جمله ی اقداماتی بود که صورت گرفت. در ماه آوریل شیوع اندک کرونا در استان یونان ِ چین هم با تست گیری گسترده و قرنطینه ی فوری شهر به مدت ۷۲ ساعت مواجه شد.

چین با اجباری کردن قرنطینه ی شدید ۷+۱۴ روزه ی تمامی مسافران ورودی به این کشور موفق شده تعداد موارد ابتلا به کرونا را در پایین ترین میزان نگه دارد. بر این اساس، مسافرین ابتدا باید ۱۴ روز را در اقامتگاه تعیین شده برای آن ها سپری کرده و سپس یک هفته ی دیگر هم خود را در خانه قرنطینه کنند.

منبع: insider
بدون نظر

ورود