با ارزش ترین برندهای تجاری خطوط هوایی جهان از سال ۲۰۱۳ تا ۲۰۲۲

با ارزش ترین برندهای تجاری خطوط هوایی جهان از سال ۲۰۱۳ تا ۲۰۲۲

صنعت هواپیمایی جهانی قبل از اینکه همه‌گیری کرونا سال‌ها رشد توقف ناپذیری را تجربه می‌کرد. سفرهای جهانی از ۱.۹ میلیارد مسافر برنامه ریزی شده در سال در سال ۲۰۰۴ به ۴.۷ میلیارد مسافر در سال ۲۰۱۹ رسید. اما در سال ۲۰۲۰ به ۱.۸ میلیارد مسافر کاهش یافت. همزمان با از بین رفتن همه گیری کرونا، ارزش نام تجاری خطوط هوایی به طور قابل توجهی تحت تاثیر قرار گرفته است. اینفوگرافیک زیر با استفاده از داده های Brand Finance، نام تجاری خطوط هوایی برتر جهان را از سال ۲۰۱۳ تا ۲۰۲۲ نشان می دهد.

ارزش نام تجاری خطوط هوایی برتر جهان چقدر است؟

با ارزش ترین نام های تجاری خطوط هوایی جهان از سال ۲۰۱۳ تا ۲۰۲۲
پس از دو سال کاهش متوالی، ارزش ایرلاین ها در سال ۲۰۲۲ افزایش یافت. شرکت‌های آمریکایی مدت‌هاست که بر اساس ارزش برند ایرلاین های خود، بر خطوط هوایی تسلط داشته‌اند. خطوط هوایی امریکن، دلتا، یونایتد و ساوث وست از سال ۲۰۱۷ تاکنون چهار مورد از پنج شرکت برتر بوده اند که ارزش کل برندهای آنها در سال ۲۰۲۲ به ۲۴.۱ میلیارد دلار رسید.
ارزش نام تجاری خطوط هوایی برتر جهان چقدر است؟
به طور خاص ایرلاین دلتا در اول لیست ۱۰ نام تجاری برتز خطوط هوایی جهان، از سال ۲۰۱۴ در رتبه اول یا دوم باقی مانده است. از سوی دیگر، رتبه دوم امریکن ایرلاینز حتی در ۱۰ شرکت برتر در سال ۲۰۱۳ هم نبود، اما به سرعت شرکت هایی مانند یونایتد، لوفت‌هانزا و بریتیش ایرلاین را پشت سر گذاشت.

ارزش نام تجاری خطوط هوایی برتر جهان چقدر است؟

امارات نیز یک رقیب جدی است و جوایز متعددی را برای خدمات به مشتریانش کسب کرده است. این شرکت هواپیمایی مستقر در امارات حتی برای چهار سال متوالی از سال ۲۰۱۳ تا ۲۰۱۶ عنوان ارزشمندترین ایرلاین را در اختیار داشت.

آیا وضعیت ایرلاین ها بهتر خواهد شد؟

ارزش نام تجاری خطوط هوایی برتر جهان چقدر است؟
در حالی که برخی از مدیران خطوط هوایی اکنون بسیار خوش‌بین‌تر هستند، باید قبول کرد همه‌گیری کرونا، منجر به آشفتگی قابل توجهی در صنعت هواپیمایی شده است. درآمد این صنعت از ۸۳۸ میلیارد دلار در سال ۲۰۱۹، در سال ۲۰۲۰، ۵۴ درصد کاهش یافت.

در نتیجه، مشخص است که این نام های تجاری، ارزششان کم تر از آن چیزی است که باید باشد. اما پیش بینی می شود این صنعت دوباره به رونق سابق خود بازگردد.

منبع: visualcapitalist
دیجیاتو
بدون نظر

ورود