کشف سلاح های جنگ جهانی دوم پس از تخریب سد کاخوفکا و فروکش کردن سیل + ویدیو

کشف سلاح های جنگ جهانی دوم پس از تخریب سد کاخوفکا و فروکش کردن سیل + ویدیو

در ۶ ژوئن، سد کاخوفکا در اوکراین، بر اثر انفجاری که عاملین اصلی آن هنوز مشخص نشده اند، تخریب شد. این تخریب سیل ویران کننده ای به راه انداخت و علاوه بر فجایع زیست محیطی، نگرانی هایی را به علت از کار افتادن یکی از منابع خنک کننده نیروگاه هسته‌ای زاپوریژیا را به وجود آورد. حالا که سیل کمی فروکش کرده، این فاجعه جنبه های دیگری پیدا کرده است. در گل و لای باقی مانده از این سیل، سلاح هایی آشکار شدند که قدمت آنها به جنگ جهانی دوم بازمی گردد.

کشف سلاح های جنگ جهانی دوم پس از تخریب سد کاخوفکا و فروکش کردن سیل

در این شرایط جدید، مقامات به غیرنظامیان دستور دادند که از مناطق دور بمانند. سواحل گل آلود باقی مانده، پس از تخریب سد کاخوفکا، بقایای موشک‌های ضد هوایی امروزی که در جنگ روسیه و اوکراین به سمت هواپیماهای یکدیگر شلیک می‌کردند و سلاح‌های قدیمی‌ مربوط به جنگ جهانی دوم، زمانی که نیروهای شوروی و نازی با هم درگیر بودند را در کنار هم قرار داده است.

وزیر اوکراین، روز یکشنبه در حالی که به غیرنظامیان دستور داد که از مخزن در حال فروپاشی فاصله بگیرند، اعلام کرد: «مهماتی مربوط به جنگ جهانی دوم، در این منطقه پیدا شده است.

الکساندر چچکو، رئیس تیم مین زدایی اوکراین گفت: «ما اغلب بقایای راکت های اس-۳۰۰، بقایای راکت های اسمرچ را بازیابی می کنیم و پس از فروکش کردن آب، در حال یافتن مهمات جنگ جهانی دوم هستیم.»

کشف سلاح های جنگ جهانی دوم پس از تخریب سد کاخوفکا و فروکش کردن سیل

اس-۳۰۰ موشک های زمین به هوای ساخت روسیه هستند و راکت های اسمرچ راکت های سنگینی هستند که از پرتابگرهای متحرک شلیک می شوند.

سلاح ها و مهمات قدیمی‌تر یافت شده در این منطقه، یادآور نبردهای سنگین اوکراین در جنگ جهانی دوم است. شوروی که مصمم به بازپس گیری قلمرو سابق خود پس از سقوط به دست آلمان ها بود، با نیرویی بالغ بر ۲.۵ میلیون سرباز ارتش سرخ در محدوده رود دنیپر، به مدت تقریباً چهار ماه با نظامیان نازی جنگید.

کشف سلاح های جنگ جهانی دوم پس از تخریب سد کاخوفکا و فروکش کردن سیل

برخی از کاربران شبکه های اجتماعی ویدیوها و تصاویری از جمجمه های پیدا شده در گل و لای را به اشتراک گذاشته اند. این منطقه، توسط مهمات منفجر نشده و گلوله باران روسیه، بسیار خطرناک است که هر دوی این عوامل تلاش مقامات و خبرنگاران برای راستی آزمایی این شواهد را پیچیده می کند.

جولیان بورگر از روزنامه گاردین معتقد است که این اجساد ممکن است سربازان آلمانی ای باشند که پس از نبرد سال ۱۹۴۳ در آنجا باقی مانده اند.

منبع: yahoo
دیجیاتو
بدون نظر

ورود