۲۵ اقتصاد بزرگ جهان تا سال ۲۰۷۵؛ پایان یک قرن تسلط آمریکا

۲۵ اقتصاد بزرگ جهان تا سال ۲۰۷۵؛ پایان یک قرن تسلط آمریکا

در سال های ۲۰۲۲ و ۲۰۲۳ اقتصاد جهانی در اثر تورم بالا و افزایش نرخ بهره توسط بانک های مرکزی برای کنترل تورم، با کاهش فعالیت های اقتصادی و مشکلات دیگر مواجه شده است. علیرغم عملکرد خوب اقتصاد آمریکا با رشد ۴.۹ درصدی در سه ماهه سوم ۲۰۲۳، چشم انداز اقتصاد جهانی همچنان مثبت نیست و انتظار می رود رشد جهانی در سال های ۲۰۲۳ و ۲۰۲۴ حدود ۳ درصد باشد که کمتر از سال ۲۰۲۲ با رشد ۳.۵ درصد است. یکی از دلایل اصلی کاهش رشد جهانی نسبت به پیش بینی ها، کاهش رشد اقتصاد چین است. برای تعیین بزرگترین اقتصادهای جهان تا سال ۲۰۷۵، ما از گزارش تهیه شده توسط گلدمن ساکس استفاده کردیم که نرخ رشد هر کشور را ارزیابی می‌کند و تخمین می‌زند تولید ناخالص داخلی آنها در سال ۲۰۷۵ چقدر خواهد بود. در ادامه مروری خواهیم داشت بر ۲۵ اقتصاد برتر جهان تا سال ۲۰۷۵.

۲۵. آفریقای جنوبی

25 اقتصاد بزرگ جهان تا سال 2075

تولید ناخالص داخلی مورد انتظار در سال ۲۰۷۵: ۳.۳ تریلیون دلار

قطعی‌های برق تأثیر منفی ای بر اقتصاد آفریقای جنوبی داشته‌اند. اما عملکرد اقتصادی این کشور در سه ماهه دوم ۲۰۲۳ بهتر از پیش‌بینی‌ها بوده است.

۲۴. کره جنوبی

25 اقتصاد بزرگ جهان تا سال 2075

تولید ناخالص داخلی مورد انتظار در سال ۲۰۷۵: ۳.۴ تریلیون دلار

کره جنوبی در چند دهه گذشته به یک نیروگاه اقتصادی تبدیل شده است و انتظار می رود تا سال ۲۰۷۵ در بین بزرگترین اقتصادهای جهان باقی بماند.

۲۳. مالزی

25 اقتصاد بزرگ جهان تا سال 2075

تولید ناخالص داخلی مورد انتظار در سال ۲۰۷۵: ۳.۵ تریلیون دلار

مالزی خود را به‌عنوان قطبی برای فعالیت‌های اقتصادی منطقه‌ای آسیای شرقی تثبیت کرده است، اما به دلیل افت صادرات، ضعیف‌ترین رشد تولید ناخالص داخلی خود را در دو سال اخیر ثبت کرده است.

۲۲. ایتالیا

25 اقتصاد بزرگ جهان تا سال 2075

تولید ناخالص داخلی مورد انتظار در سال ۲۰۷۵: ۳.۸ تریلیون دلار

نگرانی ها در مورد رشد اقتصادی بلندمدت ایتالیا، مدتی است که وجود دارد و رئیس بانک مرکزی این کشور از رئیس جمهور این کشور خواسته است که به ترس سرمایه گذاران از بدهی توجه کند.

۲۱. استرالیا

25 اقتصاد بزرگ جهان تا سال 2075

تولید ناخالص داخلی مورد انتظار در سال ۲۰۷۵: ۴.۳ تریلیون دلار

پیری جمعیت و کاهش نرخ زاد و ولد بزرگترین عوامل کاهش نرخ رشد اقتصادی این کشور هستند و انتظار می‌رود تورم زیربنایی بالا بر رشد کشور در آینده نزدیک تأثیر بگذارد.

۲۰. ترکیه

25 اقتصاد بزرگ جهان تا سال 2075

تولید ناخالص داخلی مورد انتظار در سال ۲۰۷۵: ۵.۲ تریلیون دلار

در سپتامبر ۲۰۲۳، نرخ تورم ترکیه افزایش یافت و انتظارات را نسبت به رشد اقتصادی، کاهش داد. این کشور به شدت برای مقابله با تورم بالا و کاهش ارزش پول خود تلاش می‌کند.

۱۹. کانادا

25 اقتصاد بزرگ جهان تا سال 2075

تولید ناخالص داخلی مورد انتظار در سال ۲۰۷۵: ۵.۲ تریلیون دلار

در حال حاضر، کانادا کشوری به نظر نمی رسد که تا سال ۲۰۷۵ در میان بزرگترین اقتصادهای جهان قرار گیرد. اخیراً بانک کانادا تصمیم گرفت نرخ‌ها را ثبیت کند و در عین حال اذعان داشت که ریسک‌های تورمی در این کشور در حال افزایش است.

۱۸. عربستان سعودی

25 اقتصاد بزرگ جهان تا سال 2075

تولید ناخالص داخلی مورد انتظار در سال ۲۰۷۵: ۶.۱ تریلیون دلار

این کشور نفت خیز یکی از بالاترین تولید ناخالص داخلی سرانه در جهان را دارد که پیش از این بر صحنه جهانی تأثیر گذاشته است. اگرچه بزرگترین چالش برای این کشور محافظت از نفت در آینده است، در سال ۲۰۲۲، عربستان سعودی نرخ رشد ۸.۷ درصدی را ثبت کرد.

۱۷. اتیوپی

25 اقتصاد بزرگ جهان تا سال 2075

تولید ناخالص داخلی مورد انتظار در سال ۲۰۷۵: ۶.۲ تریلیون دلار

اتیوپی درگیر جنگ داخلی است که به قیمت جان ده ها هزار نفر تمام شده و منجر به بی ثباتی بزرگ در این کشور شده است. با این حال، پتانسیل رشد در این کشور بسیار زیاد است و دهه آینده احتمالاً تعیین می کند که اتیوپی چقدر می تواند انتظار پیشرفت در نیم قرن آینده را داشته باشد.

۱۶. بنگلادش

25 اقتصاد بزرگ جهان تا سال 2075

تولید ناخالص داخلی مورد انتظار در سال ۲۰۷۵: ۶.۳ تریلیون دلار

داکا در بنگلادش، یکی از پرجمعیت ترین شهرهای جهان است. در حالی که انتظار می رفت این کشور از سال ۲۰۲۴ تا ۲۰۲۶ به رشد سالانه ۶.۴ درصدی ادامه دهد، ریسک نقدینگی منجر به تغییر چشم انداز این کشور به سمت منفی شد.

۱۵. فرانسه

25 اقتصاد بزرگ جهان تا سال 2075

تولید ناخالص داخلی مورد انتظار در سال ۲۰۷۵: ۶.۵ تریلیون دلار

فرانسه در سال ۱۹۸۰ چهارمین اقتصاد برتر جهان بود، اما به تدریج سقوط کرد. رشد اقتصادی کند و نرخ باروری پایین باعث شده روند نزولی اقتصاد فرانسه ادامه پیدا کند.

۱۴. فیلیپین

25 اقتصاد بزرگ جهان تا سال 2075

تولید ناخالص داخلی مورد انتظار در سال ۲۰۷۵: ۶.۶ تریلیون دلار

انتظار می رود فیلیپین از سال ۲۰۳۰ تا ۲۰۳۹ نرخ رشدی نزدیک به ۵ درصد را حفظ کند که به این کشور اجازه می دهد در بلندمدت از اقتصادهای برتر اروپایی مانند فرانسه نیز پیشی بگیرد.

۱۳. روسیه

25 اقتصاد بزرگ جهان تا سال 2075

تولید ناخالص داخلی مورد انتظار در سال ۲۰۷۵: ۶.۹ تریلیون دلار

روسیه در نتیجه تهاجم این کشور به اوکراین همراه با تحریم های شدید کشورهای غربی، شاهد کاهش رشد اقتصادی بیشتری خواهد بود. این کشور در حال حاضر نهمین اقتصاد برتر جهان است، اما در سال ۲۰۷۵ به جایگاه سیزدهم در میان بزرگترین اقتصادهای جهان سقوط خواهد کرد.

۱۲. ژاپن

25 اقتصاد بزرگ جهان تا سال 2075

تولید ناخالص داخلی مورد انتظار در سال ۲۰۷۵: ۷.۵ تریلیون دلار

ژاپن موفق شده است فرصت های از دست رفته در طول همه گیری کرونا را جبران کند و این کشور احتمالا سیاست پولی خود را حداقل تا سال ۲۰۲۴ حفظ خواهد کرد.

۱۱. مکزیک

25 اقتصاد بزرگ جهان تا سال 2075

تولید ناخالص داخلی مورد انتظار در سال ۲۰۷۵: ۷.۶ تریلیون دلار

بر اساس گزارش صندوق بین المللی پول، مکزیک در حال حاضر در حال توسعه اقتصادی است و انتظار می رود رشد آن در سال ۲۰۲۳ به ۳.۲ درصد برسد. بخش های ساخت و ساز، تولید خودرو و خدمات باعث رشد بیشتر در یکی از بزرگترین اقتصادهای جهان تا سال ۲۰۷۵ خواهند شد.

۱۰. انگلستان

25 اقتصاد بزرگ جهان تا سال 2075

تولید ناخالص داخلی مورد انتظار در سال ۲۰۷۵: ۷.۶ تریلیون دلار

بریتانیا در دو سال گذشته با فشارهای اقتصادی شدیدی مواجه بوده است. اگرچه افزایش هزینه‌های زندگی و بحران انرژی بر مشکلات اقتصاد آن افزوده است، اما انتظار می‌رود بریتانیا در بلندمدت شهرت خود را به عنوان یکی از تأثیرگذارترین کشورهای جهان حفظ کند.

۹. آلمان

25 اقتصاد بزرگ جهان تا سال 2075

تولید ناخالص داخلی مورد انتظار در سال ۲۰۷۵: ۸.۱ تریلیون دلار

آلمان بزرگترین اقتصاد اروپا است و پیش‌بینی‌های رشد تولید ناخالص داخلی واقعی آن برای چند دهه آینده حدود ۱ درصد خواهد بود.

۸. برزیل

25 اقتصاد بزرگ جهان تا سال 2075

تولید ناخالص داخلی مورد انتظار در سال ۲۰۷۵: ۸.۷ تریلیون دلار

برزیل در حال حاضر بزرگترین اقتصاد آمریکای لاتین است و این موقعیت را برای آینده قابل پیش بینی حفظ خواهد کرد. برزیل در ۱۰ تا ۱۵ سال گذشته عملکرد ضعیفی از خود نشان داده است، به همین دلیل است که در لیست ۲۵ اقتصاد برتر جهان در سال ۲۰۷۵ جایگاه بالاتری ندارد، اما انتظار می‌رود که عملکرد ضعیف آن، در چند سال آینده معکوس شود.

۷. مصر

25 اقتصاد بزرگ جهان تا سال 2075

تولید ناخالص داخلی مورد انتظار در سال ۲۰۷۵: ۱۰.۴ تریلیون دلار

مصر برای تبدیل شدن به یکی از بزرگترین اقتصادهای جهان تا سال ۲۰۷۵ به نهادها و سیاست های مناسب نیاز دارد و نیازمند ثبات بیشتری است.

۶. پاکستان

25 اقتصاد بزرگ جهان تا سال 2075

تولید ناخالص داخلی مورد انتظار در سال ۲۰۷۵: ۱۲.۳ تریلیون دلار

تولید ناخالص داخلی پاکستان در سال ۲۰۲۲ حدود ۰.۱ تریلیون دلار بوده است. برای رسیدن به ۱۲ تریلیون دلار در سال ۲۰۷۵ نیاز به تغییر بنیادین در سیاست‌ها و نگرش‌ها است. باید صنایع و تولیدات محلی ایجاد شود تا ارزش پول ملی تقویت گردد. پول ملی پاکستان در کمتر از ۳ سال، تقریبا ۱۰۰ درصد ارزش خود را از دست داده است.

۵. نیجریه

25 اقتصاد بزرگ جهان تا سال 2075

تولید ناخالص داخلی مورد انتظار در سال ۲۰۷۵: ۱۳.۱ تریلیون دلار

نیجریه یکی از کشورهایی است که بالاترین رشد جمعیت را در جهان دارد و استفاده صحیح از این امتیاز می‌تواند کمک کند تا این کشور از یکی از خطرناک‌ترین کشورهای جهان در سال ۲۰۲۳ به یکی از بزرگترین اقتصادها در سال ۲۰۷۵ تبدیل شود.

۴. اندونزی

25 اقتصاد بزرگ جهان تا سال 2075

تولید ناخالص داخلی مورد انتظار در سال ۲۰۷۵: ۱۳.۷ تریلیون دلار

اندونزی کشوری که دارای بالاترین جمعیت مسلمان در جهان است و همچنان در حال تثبیت خود به عنوان یک قدرت قابل توجه در صحنه جهانی است. انتظارات بالا، اندونزی را تا سال ۲۰۷۵ به جایگاه پنجم اقتصادهای برتر جهان سوق می دهد؛ یک دستاورد بزرگ با توجه به اینکه اندونزی حتی در بین ۱۵ اقتصاد برتر جهان در سال ۲۰۲۳ قرار ندارد.

۳. ایالات متحده آمریکا

25 اقتصاد بزرگ جهان تا سال 2075

تولید ناخالص داخلی مورد انتظار در سال ۲۰۷۵: ۵۱.۵ تریلیون دلار

اگرچه ایالات متحده ممکن است تا سال ۲۰۷۵ بزرگترین اقتصاد جهان نباشد، اما همچنان سرانه تولید ناخالص داخلی بسیار بالایی خواهد داشت. انتظار می‌رود تا سال ۲۰۳۵، یک قرن تسلط آمریکا بر اقتصاد جهانی تمام شود و کشورهایی که در حال حاضر به عنوان کشورهای نوظهور یا در حال توسعه طبقه‌بندی می‌شوند، به بزرگترین اقتصادهای جهان تبدیل شوند.

۲. هند

25 اقتصاد بزرگ جهان تا سال 2075

تولید ناخالص داخلی مورد انتظار در سال ۲۰۷۵: ۵۲.۵ تریلیون دلار

ظهور هند به عنوان یک اقتصاد بزرگ نتیجه اجرای موفقیت آمیز برنامه های دولتی در چند سال اخیر بوده است. انتظار رشد واقعاً بالایی از هند برای چند دهه آینده ممکن است درخواست بزرگی باشد، اما جمعیت رو به رشدی که به شدت به سمت سرمایه گذاری جمعیتی جوان تر و قابل توجه در آموزش و زیرساخت ها متمایل است، همگی در کمک به هند برای سبقت گرفتن این کشور از ایالات متحده در سال ۲۰۷۵ نقش دارند.

۱. چین

25 اقتصاد بزرگ جهان تا سال 2075

تولید ناخالص داخلی مورد انتظار در سال ۲۰۷۵ (به تریلیون دلار): ۵۷

ممکن است این کشور بزرگترین اقتصاد جهان در سال ۲۰۳۰ نباشد، اما تا سال ۲۰۷۵، احتمال دارد ورق برگردد. در حالی که چین در حال حاضر درگیر کندی اقتصادی است، در واقع عملکرد بهتری نسبت به پیش بینی ها داشته است.

منبع: yahoo
۱۹ نظر

ورود

  • اقتصاد برتر آبان ۱۱, ۱۴۰۲

    امیدوارم سیاستمداران نالایق از صحنه سیاسی و اقتصادی کشور دستشون کوتاه بشه و ما هم بتونیم تا سال ۲۰۷۵ وارد جمع اقتصادهای برتر دنیا بشیم واقعا شرم آوره که کشورهایی مانند اتیوپی و نیجریه در این لیست هست ولی اسم کشور ما نیست مسئولین اقتصادی کشور ای کاش این لیست رو ببینند و یکم خجالت بکشند

  • محسن آبان ۱۱, ۱۴۰۲

    مضحک

  • آزاد آبان ۱۱, ۱۴۰۲

    لابد تا ۲۰۷۵ ایران نابود خواهد شد

    • پدی آبان ۱۱, ۱۴۰۲

      دقیقا هند سطل زباله ای بیش نیست

    • پدی آبان ۱۱, ۱۴۰۲

      ایران خیلی وقته نابود شده تنها راه مهاجرته فقط آمریکا

      • کیانوش آبان ۲۱, ۱۴۰۲

        خب چطور شد که سیاستندار های نالایق و فاسد اتیوپی و پاکستان رو ندید گرفته و جزو امار اورده اما راجب ایران اینطور نشده یعنی ایران هیچ طرفیت اقصادی نداره تو میزان ارایه مقالات علمی به ازای ده هزار نفر جمعیت ایران از هند و چین و روسیه هم برتره اونقت اتیوپی و پاکستان میتونن پنجاه سال دیگه جزو پونزده تا اقتصاد برتر باشن مگه فرق نطام سیاسی پاکستان با ما چیههیچی جفتشون ناکرامدن

  • آرمان آبان ۱۱, ۱۴۰۲

    قبل از اینکه این مقاله رو بخونم با خودم گفتم اگه هند توی لیستش باشه اعتبار نداره،،،

    • Ali آبان ۱۱, ۱۴۰۲

      مگر با چین پدر کشتگی دارید ؟ خب مثل چین با جمعیت میلیاردی رفته سمت صنعتی شدن دیگه کارخانه های شرکت های بزرگ جهان به هند مهاجرت کردن سامسونگ سالهاست در هند خط تولید دارد اپل داره میاد و کلی کمپانی بزرگ ، بانک جهانی هم هند رو جزو ده اقتصاد برتر جهان می‌دونه ، شما متخصص که نیستید رد میکنید از هرکسی خووشتون نیاد رد میکنید

    • کیانوش آبان ۲۱, ۱۴۰۲

      هند همین الان هم جزور برتین هاست چه برسه با پنجاه سال دیگه و قطعا عرب واسه کاهش قدرت و نفود چین تو اسیا به هند کمک خواهد کرد که هم اقتصادی هم سیاسی رقیب چین بشه

  • ؟؟؟؟ آبان ۱۱, ۱۴۰۲

    اقتصاد چین در دوران نوین، کمونیستی و دستوری بوده و سیستم لیبرال سرمایه داری نداشته. گرچه الان بازارهای باز و سرمایه گذاری خصوصی هم داره اما اونم حکومتی هست.
    باید دید تا ۵۰ سال آینده نظام کمونیستی تغییر خواهد کرد یا نه و در اون صورت اقتصادش در سیستم سرمایه داری چجوری جواب میده

  • محمد آبان ۱۱, ۱۴۰۲

    به هر حال نمیدونم چه فعل و انفعالاتی قراره شکل بگیره که کشوری مثل اتیوپی ،مصر ،اندونزی،از کشور هایی مثل ژاپن وفرانسه و… پیشی بگیرن

  • عباس آبان ۱۱, ۱۴۰۲

    این پیشبینی ها بر اساس نرخ رشد فعلی هست. قرار بود طبق پیش بی ها در سال ۲۰۲۰ ژاپن اقتصاد پانزده تریلیون دلاری داشته باشه ولی هنوز پنج نشده. خیلی معتبر نیست این پیش‌بینی‌ها. حدودی با توجه به ظرفیت ها درسته. چین الان مشکل زاد و ولد دارد و اون زمان جمعیتش هفتصد میلیون نفر شده و مشکل پیری جمعیت پیدا میکند همانطور که ژاپن مشکل پیدا کرد. قرار بود نرخ رشد چین در امسال ده درصد باشد ولی پنج درصد هست

  • الهه آبان ۱۱, ۱۴۰۲

    وما ایرانی ها همچنان با یک مشت سیاست مدار دزد واز خدا بی خبر در افق محو……..تو هیچ لیست اقتصادی جایگاهی نداریم ……چرا چرا بی ارزش ترین پول جهان پول ماست ….وای خدایا شکرت بابت این مسئولان دزد از کشورهای جنگ زده زدیم جلو تازه از اونها هم ارزش پولمون رو با مدیریت مسولان دزد کشیدیم پایین تر ……خاک تو سرتون با این مملکت داریتون …..منابع گاز نفت مس اهن آلمینیوم روبدزدید….هر کدوم نه همشون هر کدوم از این منابع طبیعی برای زندگی راحت ۱۰۰ میلیون آدم کافیه ….ی مس کافیه …ی نفت کافیه ….این چه اقتصادی مردم بیچاره باید پراید سواران با هزارتا قسط وکوفت زهرمار ….خدا لعنتت ن کنه

  • الهه آبان ۱۱, ۱۴۰۲

    مگه کشور های عربی همسایه به جز نفت چی دارن ….تو منابع گاز ومس ما از همشون منابع بیشتری داریم ….ولی باز فقیریم ….اقتصاد عربستان همین الان هم خیلی جلو …..واقعا تاسف باره که وقتی بخوای بری دندون پزشکی دودوتا چهار تا کنی ….بعد اونا همه خدمات مجانی …..حالا فردا پس فردا تو رسانه شروع میکنن میگن ای عربستان ی قتل انجام شد تو عربستان ی استکان شکست …تو عربستان بارون نیومد ..ای ای …الکی ودروغ که ما چقدر خوبیم وکشور های عربی بیچاره اند ….

  • دانا آبان ۱۱, ۱۴۰۲

    تا حالا داخل سایت بانک مرکزی رفتید ؟ قیمت دلار را برید داخل سایت بانک مرکزی همون صفحه اول برید پایین ببینید زده ۴ هزار تومان !!! اره دلار در ایران در سایت بانک مرکزی ۴ هزار تومان است !! و دلیل کارشون اینه صندوق بین المللی پول با توجه به قیمت دلار در سایت بانک مرکزی کشورها تولید ناخالصی را حساب می‌کنه و تولید ناخالصی ایران با دلار ۴ هزاری حساب میشه !! اما بانک جهانی با دلار چهل و پنجاه حساب می‌کنه که سیصد درصد پایین تر از آمار صندوق بین المللی میشه !! برای همین هیچوقت رسانه های نزدیک به دولت از بانک جهانی آمار تولید ناخالصی ایران را نمیدن معتبرترین منبع جهانی اقتصاد است اما معتبر برای رسانه های دولتی یعنی هر رسانه ایی که تمجید می‌کنه است ، که است یعنی دشمنی با ایران و حتی جمهوری اسلامی! دشمن جمهوری اسلامی کسی است که با تعریف و تمجید الکی کشور رو به سمت پرتگاه هدایت می‌کنه و زمانی که داخل پرتگاه می افتن با تعجب میگن مگر‌ نمی‌گفتین اقتصاد ما جزو بهترین هاست !! مردم آمدن داخل خیابان فریاد زدن اعتراض کردن بازنشسته و جانباز و… همه آمدن آخرم روزنامه جوان که بودجه دولتی میگیره اعلام کرد اقتصاد که درست شده چرا معترض هستند !!!

  • ناشناس آبان ۱۱, ۱۴۰۲

    متاسفانه خصوصی سازی واقعی انجام نشده است دولت در همه کار دخالت می کندوهمه چیزسیاسی است.سه مزیت اصلی ایران ترانزیت،توریست و بهینه کردن مصرف انرژی بدستی به بخش خصوصی واقعی بدون دخالت های بی مورد دولت سپرده نشده است.دولت خیلی گران اداره می شود.

  • Hossein آبان ۱۲, ۱۴۰۲

    کشور های اروپایی چرا کمن به جایش کشور های بنجول گذاشته شده

    • مرتضی آبان ۱۶, ۱۴۰۲

      قدرت از غرب به شرق داره منتقل میشه و این کشورها بنجل نیستن .عرضه دارن کارخونه درست کردن و تولید دارن

  • PEYMAN آبان ۱۸, ۱۴۰۲

    این پیشبینی قابل اتکا نیست در آینده نچندان دور ربات ها جایگزین نیروی کار خواهند شد و کشورهایی همچون آمریکا مشکلی از بابت تامین نیروی کار ارزان جهت رقابت با هند و چین نخواهند داشت از نظر انرژی هم تا اون موقع قطعا سوخت های فسیلی از دور خارج میشن و اتکا به کشورهای نفت خیز از بین خواهد رفت