بازیگران فیلم ارباب حلقه ها بعد از گذشت ۱۵ سال چگونه به نظر می رسند؟

بازیگران فیلم ارباب حلقه ها بعد از گذشت ۱۵ سال چگونه به نظر می رسند؟

تا به حال آثار سینمایی بسیار زیادی در سراسر جهان به نمایش درآمده اند. برخی از آن ها به قدری زیبا و ماندگار بوده اند که هنوز هم بعد از سال ها از آن ها یاد می شود. با این وجود فیلم های بسیار کمی دارای این ویژگی هستند. بدون شک یکی از بهترین فیلم های ساخته شده در طول تاریخ، سه گانه «ارباب حلقه ها» است.

این اثر سینمایی با جلوه های ویژه خیره کننده خود و کارگردانی هوشمندانه پیتر جکسون، توانست یکی از بهترین ساخته های تاریخ سینما لقب بگیرد و فروشی شگفت انگیز را تجربه کند. ارباب حلقه ها به قدری حرفه ای و خوب ساخته شده است که هنوز هم می توانیم بدون آن که خسته شویم، ساعت ها به تماشای آن بنشینیم.

یکی از نقاط قوت ارباب حلقه ها، بازی های بسیار خوب هنرپیشه های این فیلم است که نظر هر کسی را به خود جلب می کند. اکنون ۱۵ سال از اکران سری اول آن می گذرد و بسیاری از افراد تغییر کرده اند. ما قصد داریم بازیگران ارباب حلقه ها را بعد از گذشت چند سال از نقش آفرینی، مورد بررسی قرار دهیم. تا پایان همراه باشید.

فرودو (الیجا وود)

p1

او چندان به بازیگری نمی پردازد و بیشتر صدا پیشگی را دنبال می کند. وی در این زمینه یک شرکت نیز تاسیس کرده است. یکی از بهترین آثار او بعد از سه گانه ارباب حلقه ها، ایفای نقش در فیلم «درخشش ابدی یک ذهن پاک» به شمار می رود.

لگولاس (اورلاندو بلوم)

p2

او قبل از آن که نقش یک الف را در این فیلم بازی کند، هنرپیشه ای گم نام محسوب می شد. بلوم چند سال بعد در فیلم های دزدان دریایی کارائیب نیز شرکت کرد و توانست به موفقیت زیادی دست یابد.

گندالف (ایان مک گلن)

pic3

وی نخستین کارهای خود را در دهه ۱۹۷۰ میلادی ارائه داد و توانست دو دهه بعد به شهرت دست پیدا کند. او در فیلم های «راسپوتین» و سری فیلم های «مردان ایکس» خوش درخشید. مک گلن در سال ۱۹۸۹ توسط ملکه انگلیس به مقام شوالیه مفتخر شد.

آراگورن (ویگو مورتنسن)

pic4

او علاوه بر فعالیت در زمینه بازیگری، در کارهایی مانند عکاسی، شعر و موسیقی نیز تخصص دارد. انتشاراتی که او تاسیس کرده، نوشته های افراد نه چندان مشهور را به چاپ می رساند. وی نشان شوالیه پرچم دانمارک را نیز دریافت کرده است.

آروِن (لیو تایلر)

pic5

وی قبل از ایفای مهم ترین نقش دوران بازیگری اش در ارباب حلقه ها، در آثار زیادی شرکت کرده و به موفقیت هایی نیز دست یافته بود. این بازیگر اکنون سه فرزند دارد و به عنوان تهیه کننده فعالیت می کند.

سم وایز گمجی (شان آستین)

pi6

با وجود آن که وی در فیلم های زیادی حضور داشته، اما نقش سم در ارباب حلقه ها همچنان موفق ترین کار او به شمار می رود. وی در سال ۲۰۰۴ به کمک جوزف لیدن، کتابی به نام «آن ها باز هم برگشته اند: داستان یک بازیگر» را به رشته تحریر درآورد. آستین در آن از تجربیات و ماجراهای خود در فیلم ارباب حلقه ها سخن گفته بود.

مِری (دامینیک مانهن)

pi7

جالب است بدانید که او همراه با بازیگر کنار خود یعنی بیلی بوید، در نوشتن فیلم نامه ارباب حلقه ها دست داشته است. وی همچنین به خاطر نقش چارلی در سریال «گمشده» شهرت زیادی دارد.

پیپین (بیلی بوید)

pi8

وی به خاطر توانایی هایش در خوانندگی، نواختن گیتار و اجرای درام مشهور است. آهنگ «لبه شب» در فیلم بازگشت پادشاه، توسط او نوشته شده بود. بوید رابطه خوبی با مانهن دارد و به عنوان اسپانسر تئاتر جوانان و گروه کُر جوانان اسکاتلند فعالیت می کند.

برومیر (شان بین)

pi9

شان در زمان خودش بازیگر سرشناسی بود و سپس برای بازی در فیلم ارباب حلقه ها به پروژه پیتر جکسون دعوت شد. ایفای نقش او بسیار خوب بود و باعث شده که وی در آثاری مانند «تروی»، «تپه خاموش» و سریال «بازی تاج و تخت» نیز شرکت داشته باشد. او همچنین از دانشگاه شفیلد در رشته ادبیات انگلیسی مدرک دکتری دریافت کرده است.

ایووین (میراندا اتو)

pi10

وی در فیلم های دیگری نیز به ایفای نقش پرداخته که چندان موفق نبوده اند. او در سال ۲۰۱۴ فیلم «من، فرانکشتاین» را بازی کرد.

بیلبو بگینز (ایان هولم)

pi11

وی نخستین فیلم خود را در سال ۱۹۵۸ بازی کرده است. او تا کنون ۱۱۰ نقش را ایفا نموده و در آثاری مانند «راهزنان زمان» شرکت داشته است. وی توانسته مقام شوالیه را نیز دریافت کند.

گالادریل (کیت بلانشت)

pi12

او تا کنون در بیش از ۴۰ فیلم و ۲۰ تئاتر بازی کرده و توانسته خودش را به عنوان یک هنرپیشه سرشناس مطرح کند. در سال ۲۰۰۹ تمبرهایی در کشور استرالیا منتشر شد که تصویر ۴ بازیگر برنده اسکار این کشور بر روی آن نقش بسته بود. کیت نیز کنار آن ها قرار داشت.

الروند (هوگو ویوینگ)

pi14

او علاوه بر بازیِ نقش رهبر الف ها در ارباب حلقه ها، به عنوان مامور اسمیت در سه گانه ماتریکس نیز خوش درخشیده است.

تئودن (برنارد هیل)

pic13

وی به خاطر نقش ماندگار خود به عنوان کاپیتان کشتی تایتانیک و همچنین عملکرد خیره کننده اش در ایفای نقش تئودن، توانسته به محبوبیت زیادی دست یابد. او تنها بازیگری است که توانسته در هر دو اثری که ۱۱ اسکار برده اند، شرکت داشته باشد.

گیملی (جان ریس-دیویس)

pic15

وی در دوران بازیگری خود نقش های جالب بسیاری را بازی کرده است. شرکت در مجموعه های «باب اسفنجی»، «Sliders» و فیلم های ایندیانا جونز، از جمله شاخص ترین کارهای او به شمار می روند.

گالوم (اندی سرکیس)

pic16

بازی در «ظهور سیاره میمون ها»، «کینگ کونگ» و بسیاری از آثار این چنینی دیگر، در کارنامه وی دیده می شود. او در فیلم های «سفر غیر منتظره یک هابیت» و «نبرد پنج ارتش» علاوه بر ایفای نقش، وظیفه یک کارگردان را نیز بر عهده داشت.

منبع: brightside
مطالب دیگر از همین نویسنده
مشاهده بیشتر
دیجیاتو
۲۱ نظر

ورود

  • عماد آذر ۲۹, ۱۳۹۵

    من سری ارباب حلقه هارو بارها و بارها دیدم . واقعا فیلم تأمل برانگیزیه . و تالکین با اون کتاباش اسطوره ای بود تکرار نشدنی.

  • khosrow آذر ۳۰, ۱۳۹۵

    یادش بخیر. الان که دوباره یادش میوفتم میگم که عجب فیلم مسخره ای بود. و ما با چه چیزایی حال میکردیم.

    • محمد مرداد ۲۸, ۱۳۹۶

      منظورت از مسخره چیه؟ به جرئت بهترین فیلم تاریخ سینمای جهان، حداقل در ژانر فانتزیه.

    • امیرحسین آذر ۱۳, ۱۳۹۶

      لابد الان شما با آثار خارق العاده مهران مدیری و سریال های فوق جذاب صدا و سیما حال میکنی.

  • shapoor مهر ۲۶, ۱۳۹۶

    حداقل میتونه جزو سه فیلم برتر تاریخ باشه

    • ابی بهمن ۴, ۱۳۹۶

      چی بود همش دری وری بابا اصلا واقعیتی نداشت این فیلم به خدا…

      • Hiva بهمن ۱۸, ۱۳۹۶

        خخخخخخ مسخره ترین حرفی که شنیدم واقعیت نداشت؟؟؟ میخواستی واقعیت داشته باشه؟؟؟ هههههه چی زدی صنعتی؟؟

      • ابوالفضل آبان ۵, ۱۴۰۱

        شما با کلاه قرمزی باید حال کنی

    • علی هاشمی آبان ۱۳, ۱۴۰۱

      بهترین فیلمی که دیدم و کیف کردم هرکی میگ بده خودش بده

  • شیرین فروردین ۳۱, ۱۳۹۷

    برادر من این فیلم علمی تخیلی انتظار نداری که واقعی باشه…ولی هر کس نظری داره شما دوست داری حتی تخیلم واقعی باشه

  • mohammad rezaei دی ۴, ۱۳۹۸

    همین فیلمی که بعضیا قضاوتش میکنن ۱۱تا اسکار گرفته و جزه ۲۵۰ فیلم برتر جهان

  • Saeed مهر ۱۸, ۱۳۹۹

    فیلم عالی بود و دیگه ام تکرار نمیشه جاییزه ای نبود که نگرفته باشه و به حق گرفت

  • یک بیننده معمولی:) اسفند ۱۰, ۱۳۹۹

    به نظر من این فیلم عالیه و تکرار نشدنی حداقل در سبک خودش که اینطوره و داستان خیلی جالب با فراز و نشیب های مناسب در نقاط حساس فیلم. نیاز به قوه ی تخیل و ذهن قوی داره چیزی که خیلیا ندارن و این موضوع نویسنده این فیلم را از باقی افراد یا حداقل از افراد معمولی که این فیلم رو نمیپسندن متمایز میکنه. این فیلم حرف نداره و اگر شما نمیتونید جنبه تخیلی و زیبای این فیلم رو ببینید پس نظرتون فرقی نداره حالا هم میتونید با سکوت سنگین تر باشید:)

  • واتر تیر ۲۵, ۱۴۰۰

    عالی بودش امروز میخوام دوباره هابیت یک رو ببینم اونی که میگه واقعیت نداره خب نبایدم داشته باشه ? ولی تخیل مهمه

  • Kamran تیر ۱, ۱۴۰۲

    هنوزم که هنوزه باهاش حال میکنم امیدوارم یه روزی یه سری فیلم دوباره مثل این بسازن

    • مهردخت مرداد ۱۵, ۱۴۰۲

      من همین الان برای بار هزارم داشتم نگاه میکردم فیلم عالی هست

  • منتقد مرداد ۲۵, ۱۴۰۲

    سپاس و این پست خیلی جالب بود. خطاب به اون دوستی هم نوشته که مسخره بود، لابد، شاید منظور و دلیل دیگه ای داشته و نباید زود داوری کنیم، اما خطاب به ایشون به چیزایی اشاره کنم که اولا یادمون باشه بیشتر وقتا فیلم ها در ایران سانسور می شن و فقط سانسور نما و سکانس های غیراخلاقی نیست، گاهی چیزای دیگه رو هم سانسور می کنن و فیلم رو تا حدودی مبهم و یا ناقص و بی ربط می کنن؛ این از این و دوم این اثر “یاران حلقه” بیشتر از بیست ساله که ساخته شده و من اون موقعه کودک بودم و هفت هشت سال پیش دیدم، اما برای اون سال ساختش واقعا فیلم خوبی بوده و الانم خوبه، حتی اگه برای ما عادی شده باشه، به خصوص طراحی لباس و طراحی صحنه و جلوه های ویژه و موسیقی و گربم و بازی بازیگرا. دقت کردین هم موسیقی و هم تصاویر، آدم رو انگار به دورانی از گذشته های دور ربط می ده و یا حس می کنی در اون نقش داری و این تاثیرگذاری خیلی ملموسه به ویژه وقتی به گذشته گالوم اشاره می شه و خیلی چیزای دیگه. اون دوست گرامی اول باید “هابیت” رو می دید و بعد “یاران حلقه” . اون دوست باید مثل یک حرفه ای به فیلم نگاه می کرد مثلا شخصیتای فیلم کنار هم، یکی کوتاه و یکی قد بلند و این هم شاهکار جلوه های ویژه بود و آدم حس می کرد لابد خود بازیگر قدش کوتاهه

  • منتقد مرداد ۲۵, ۱۴۰۲

    چیزی که از قلم افتاد:
    اما خب نقص هایی هم داشت و نمی شه گفت صد در صد اوکی بوده، مثل وقتی اون موجودات اهریمنی که اون دو هابیت رو گرفته بودن و اون دو هابیت خواستن فرار کنن اون قد کوچکشون کرده بودن که از زیر اسب ها رد شدن؛ به عبارتی خیلی کوچکشون کرده بودن، اما در جاهای دیگه وقتی سوار اسب هم می شدن، اون جور نبودن

  • منتقد مرداد ۲۵, ۱۴۰۲

    ببخشید اگه زیاد شد با دیدن دوباره عکسا یاد یه چیز دیگه هم افتادم و اون توهین فیلم به چیزهایی به خصوص به خانم ها و دوم به ترنس ها و یا مدام گفتن عبارت کوتوله؛ اینا رو نمی دونم واقعا بلغور کردن یا نه توی ایران اون جور دوبله کردن و فکر کنم خود فیلم توهین کرده؛ مثل به پادشاه الف های جنگل می گفتن شاهزاده خانم و این یه جورایی و غیرمستقیم توهین به جامعه ترنس ها بود

  • محمدعلی مرداد ۲۵, ۱۴۰۲

    یادش بخیر واقعا بعید می‌دونم فیلمی تاپنجاه سال دیگه هم در این سبک به این خوبی ساخته بشه