گاف های «روز استقلال» ترامپ در سخنرانی ۴۷ دقیقه ای پشت شیشه ضد گلوله

اینستاگرام ترامپ، محفل موافقان و مخالفان آقای رئیس‌جمهور

گاف های «روز استقلال» ترامپ در سخنرانی ۴۷ دقیقه ای پشت شیشه ضد گلوله

روز استقلال آمریکا مصادف با ۴ جولای است و طبق رسم همیشگی، رییس جمهور ایالات متحده آمریکا در این روز سخنرانی می کند.

دونالد ترامپ که در آخرین سال دوره ریاست جمهوری خود قرار دارد، آخرین سخنرانی خود به مناسبت روز استقلال آمریکا را ایراد کرد.

او ۴۷ دقیقه پشت شیشه ضد گلوله و با شدید ترین تدابیر امنیتی در واشنگتن، به سخنرانی پرداخت و همچنان آمریکا را قدرتمند ترین کشور دنیا خطاب کرد. شماری از هواداران او نیز در این محل حاضر شدند.

مراسمی که گفته می شود برای اجرای آن، ۲.۵ میلیون دلار از جیب مالیات دهندگان آمریکایی هزینه شد و شو تبلبغاتی برای ترامپ در آستانه رقابت های انتخاباتی ۲۰۲۰ میلادی بود. اما آن سو تر، بودند کسانی که سخنان ترامپ را یک بلوف سیاسی می دانستند و معتقدند بودند که آمریکا، هیچ گاه قدرتمند ترین کشور جهان نبوده است.

ترامپ در نمایش نظامی خود از پرواز «اف٢٢‌»ها، «اف٣۵» و «اف١٨»ها و بمب‌افکن‌های «بی٢» که بالای سر بنای تاریخی واشنگتن پرواز می‌کردند، لذت می‌برد. مردمی که به تماشای این واقعه آمده بودند نیز سوت می‌زدند، تشویق می‌کردند و کلاه‌های‌شان را به هوا پرتاب می‌کردند و فریاد می‌زدند: «آمریکا!  آمریکا!»

سخنرانی دونالد ترامپ در چهارم جولای
پس از صدها سال از گذشت استقلال آمریکا، روسای جمهور این کشور هنوز جرات ایراد سخنرانی بدون شیشه های ضد گلوله را ندارند.

تیم آکروباتیک هوایی نیروی دریایی آمریکا هم در این مراسم نمایش هوایی برگزار کرد. نمایش ‌ها محدود به هواپیماها و جنگنده‌ها نبود؛ تانک‌های آبرامز و خودروهای زرهی نیز در این مراسم حضور داشتند. این موضوع هم به علت نگرانی شهرداری واشنگتن از آسیب‎‌دیدن سطح خیابان‌ها بود و باعث شد تا تنها دو تانک ۷۰ تنی آبرامز به ‌طور ثابت در برابر جایگاه قرار داده شوند.

آقای ترامپ در این مراسم در سخنانی از نیروهای مسلح این کشور تقدیر کرد و گفت: «ما تاریخ‌مان، مردم‌مان و قهرمانان‌مان که شجاعانه از پرچم کشورمان دفاع کردند را گرامی می‌داریم.» او گفت: «ما به همراه هم بخشی از بزرگترین داستانی هستیم که تاکنون روایت شده است؛ داستان آمریکا.»

ترامپ از پشت شیشه ضدگلوله در سخنرانی ۴٧ دقیقه‌ای خود از تاریخ نظامی آمریکا سخن گفت و در مورد استقلال آمریکا از بریتانیا  و جنگ داخلی و جنگ جهانی دوم داستان‌ها تعریف کرد.او گفت که «کشور ما از هر زمان دیگری در گذشته قوی‌تر است» و برای آمریکایی‌ها هیچ‌ چیز غیرممکن نیست». او سپس به فرود بر روی ماه در ۵٠‌ سال پیش اشاره کرد و گفت که «ما به‌زودی پرچم آمریکا را بر فراز مریخ هم به اهتزاز در خواهیم آورد.» هنوز، فرود آمریکا روی ماه، در هاله ای از ابهام است و کتاب‌هایی با عنوان we never went to the moon به بررسی این ادعای هوا فضای آمریکا پرداخته است.

حتما ببینید: همه چیز درباره کت و شلوارهای ترامپ

سخنرانی دونالد ترامپ در چهارم جولای
تیپ ترامپ و همسر سفید پوشش در مراسم روز استقلال آمریکا در واشنگتن. لباس سفید رنگ پوشیده و بلند ملانیا ترامپ، محصول برند محبوبش Carolina Herrera بود. تناسب رنگ سفید و کت و شلوار سورمه ای و کراوات قرمز رنگ ترامپ، هوشمندی استایلیست زوج معروف آمریکایی را به نمایش گذاشت. دونالد ترامپ علاقه زیادی به کت و شلوار و محصولات «بریونی» دارد

دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا در بخش جنوبی کاخ سفید به خبرنگاران گفت: ما در روز برگزاری مراسم استقلال آمریکا، باران زیادی را شاهد بودیم. من زیر باران ایستاده بودم. دستگاه پخش سخنرانی – اتوکیو – از کار افتاد و نمی‌شد از آن استفاده کرد و بعد همه چیز بهم خورد و از کار افتاد.

ترامپ در جریان این سخنرانی ایجاد ارتش از سوی کنگره قاره‌ای را در سال ۱۷۷۵ یادآور شد و گفت: ارتش قاره‌ای با زمستان سخت و طاقت‌فرسای دره فورج روبرو شد اما توانست به پیروزی دست یابد. ارتش ما توانست اوضاع را درست کند، به آسمان دست یابد و استحکامات را تصرف کند و فرودگاه‌ها را به تصرف خود درآورد. ارتش ما هر کاری که باید انجام می‌داد را انجام داد.

گاف های دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا!

در این میان اما دونالد ترامپ رئیس‌جمهور جنجالی آمریکا، در سخنرانی‌اش گاف‌هایی داد که از چشم خبرنگاران دور نماند. او با  لحنی حماسی گفته که در سال ۱۷۷۶ میلادی، نیروهای انقلابی «فرودگاه‌ها» را تسخیر کردند. ترامپ گفت: «ارتش ما آسمان را تحت کنترل خود درآورد، باروها را در هم کوبید، فرودگاه‌ها را تسخیر کرد، هر آن‌چه که باید را انجام داد و در دژ مک‌هنری، زیر آتش خیره‌کننده موشک‌ها، چیزی به‌جز پیروزی به دست نیاورد.»

این در حالی است که استقلال آمریکا از بریتانیا سال ۱۷۷۶ به وقوع پیوست، اما اولین هواپیما در سال ۱۹۰۳ توسط برادران «رایت» به پرواز درآمد. اولین موشک نیز طی جنگ جهانی اول مورد آزمایش قرار گرفت که از ۱۹۱۴ تا ۱۹۱۸ میلادی به وقوع پیوست. همچنین ترامپ به اشتباه، نبرد «مک‌هنری» را در جریان استقلال آمریکا دانست. در حالی که این نبرد در سال ۱۸۱۲ و دهه‌ها بعد از استقلال آمریکا رخ داد.

تصویر پست اینستاگرامی که صفحه رسمی اینستاگرامی دونالد ترامپ به مناسبت سخنرانی وی منتشر کرد و با موافقان و مخالفان بسیاری همراه شد

دونالد ترامپ دو ‌سال پیش پس از شرکت در مراسم روز باستیل در پاریس خواهان برگزاری رژه نظامی مشابهی در واشنگتن شد که از همان زمان با مخالفت منتقدانش مواجه شد. او قصد داشت که این رژه را ‌سال گذشته برگزار کند که درنهایت برآورد هزینه ۹۲‌میلیون دلاری برگزاری آن را عقب انداخت.

همچنین عده‌ای از معترضان قبل از سخنرانی ترامپ در این مراسم، بیرون ساختمان کاخ سفید پرچم کشورشان را  آتش زدند و درگیری‌هایی میان مخالفان او و طرفدارانش صورت گرفت. عده زیادی از معترضان از میزان هزینه بالای این مراسم شکایت داشتند اما دولت ترامپ از اعلام این‌که این مراسم برای مالیات‌دهندگان آمریکا چه میزان هزینه داشته است، طفره
رفته است.

کاخ سفید هنوز هزینه مراسم امسال را اعلام نکرده با این حال اما بخش خدمات پارک ملی آمریکا که یک نهاد فدرال در این کشور است،  اعلام کرد که مراسم ٢,۵‌میلیون دلار هزینه داشته است. یک نماینده کنگره آمریکا این دستور ترامپ را به «آتش‌بازی برای خودستایی» تعبیر و بشدت از آن انتقاد کرد.

مطالب دیگر از همین نویسنده
مشاهده بیشتر
دیجیاتو
۹ نظر

ورود

  • ramtin تیر ۱۷, ۱۳۹۸

    “هنوز، فرود آمریکا روی ماه، در هاله ای از ابهام است”

    کمی خجالت بکشید و توهمات شخصی خودتون رو در قالب مقاله انتشار ندید

    • علی زمانی تیر ۱۷, ۱۳۹۸

      مخصوصا برای امثال شما، روی اون کلمات انگلیسی، لینک گذاشتیم. سعی کنید مطالعه کنید.

      • ramtin تیر ۱۷, ۱۳۹۸

        منظورتون از لینک فقط یه کتاب بی نام و نشان هست دیگه ؟ با رتبه فروش ۶۱۴۰۰۰ در امازون ؟ حروفی مینویسم ششصد و چهارده هزار :))))))))))

        • علی زمانی تیر ۱۸, ۱۳۹۸

          ما به رتبه کتاب در امازون کاری نداریم. فرود انسان روی کره ماه، هنوز در ابهام است. به ما هم ربطی نداره که ابهام داره یا نداره یا AMERICAN STORY دیگری در برابر شوروی سابق در قرن بیستم بود. موضوع مطلب ما هم فرود انسان روی کره ماه نبود و ابهام در فرود نیز، question mark بنده نیست.
          به هر حال ممنون از کامنت شما

  • امیر حسین تیر ۱۹, ۱۳۹۸

    مشنگ‌تر از ایرانی جماعت وجود نداره ناموسا،این ک سایت علمی هست مثلا وضعش اینه.
    سوال چند هزار سالع در مورد چگونگی تشکیل ماه رو بالاخره از طریق سنگ هایی ک از ماه آوردن پاسخ دادن،فیلم ها و عکس هایی ک هنوز هم با سوپر کامپیوتر های الان و بهترین کارگردان ها بخای شبیه سازیشون کنی امکانش نیست،ده سال پنج در صد از بودجه ی بزرگترین اقتصاد دنیا صرفش شده،تمام تکنولوژی های توسعه دادع شده موجوده،و در آخره ماهواره های پایش سطح ماه تمام تصاویر محل فرود حتی جای پا و رد چرخ های ماهوارع نورد هارو گرفتن،هنوز یه عده مشنگ بی سواد میگن انسان به ماه نرفته،یادتون باشه کسانی ک نظریه های توطئه رو قبول دارن با تحقیقات انجام شده مشخص شده اکثرن بی سواد هستن،و اینک اکثر مدرک دارهای ایران ک شامل نویسندگان این سایت هم میشه از بی سواد های بقیه کشور ها بیسواد تر هستن.

    • علی زمانی تیر ۱۹, ۱۳۹۸

      بعید میدونم ایرانی جماعت مشنگ باشد جناب امیر حسین. اطلاعاتی که نوشتید، توضیح الواضحاتی بوده که همگان می دانند. سوالی که منتقدان فرود آمریکایی های روی کره ماه مطرح می کنند، این است که اولا چرا تجدید پذیر نبود و در ثانی، چرا خیلی ها، هنوز به صحت اطلاعاتی که شما در نوشته خود اشاره کردید، مشکوک هستند؟ داستان conspiracy theory چه ارتباطی با ابهام ادعای آمریکایی ها به فرود در کره ماه دارد؟ این سوال بنده در مطلب نیست. صدها هزار صفحه در اینترنت این سوال را مطرح کردند و تا زمان تکرار این قضیه در قرن ۲۱، همچنان مصداق ابهام و AMERICAN STORY است. ربطی هم به سواد یا بی سوادی من و شما ندارد. پذیرش الکی چیزی، بد تر از قبول متوهمانه آن است.
      ممنون از کامنت شما

  • علیرضا تیر ۱۹, ۱۳۹۸

    سلام و عرض ادب
    بنده سال هاست دیجیاتو دنبال می کنم و با مدیران محترم و دوست داشتنی این رسانه مستقل و علمی آشناییت دارم و مفتخرم که ایران دارای همچنین رسانه ای است؛ ولی تا بحال هیچ وقت کامنت نگذاشته ام؛ افسون و صد افسوس و هزاران افسوس که سایت علمی به این درجه دارای نویسنده چون جناب آقای زمانی است که یک رسالت علمی که برنامه سفر به ماه هست را زیر سایه دیدگاه غرب ستیزی خودشون قرار دادند خواهش می کنم سریعا این پست حذف بشه و این نویسنده تذکر جدی بگیرید؛ سپاس

    • علی زمانی تیر ۲۰, ۱۳۹۸

      ممنون از نظر شما. من و غرب ستیزی؟ 🙂

    • فروغ بیداری تیر ۲۲, ۱۳۹۸

      دوست عزیز این تفکری هست ک در سراسر جهان مطرحه و بدون شک، رسالت روزیاتو صرفا اطلاع رسانی است و برچسب‌های غرب یا شرق ستیزی رو از اساس رد می کنه. با تشکر از شما که پیگیر مطالب ما (روزیاتو) هستید و درخواست دارم با نگاهی عاری از قضاوت متون رو مطالعه بفرمایید.