ملیسا بلیک؛ زن معلولی که مدل هفته مد نیویورک شد

ملیسا بلیک؛ زن معلولی که مدل هفته مد نیویورک شد

«وقتی نوجوان بودم یک نفر به من گفت که به خاطر معلول بودنم هیچوقت نمی توانم مدل شوم.» ملیسا بلیک می گوید این حرف تا مدت ها با او بود تا اینکه مدل هفته ی مد نیویورک شد و به این ترتیب به آن شخص و همه ثابت کرد در اشتباه بودند.

در ادامه با این زن و ماجرای زندگی او آشنا خواهیم شد.

ملیسا هرگز کسی مثل خودش در نشریات مد ندیده بود

ملیسا بلیک در سال ۱۹۸۱ پا به این دنیا گذاشت و با یک اختلال ژنتیکی استخوانی و ماهیچه ای به نام سندرم فریمن – شلدون متولد شد که سبب شد ۲۶ بار تحت عمل جراحی قرار گیرد. او بیشتر استقلالش را مدیون والدینش است که به دخترشان یاد دادند هرگز اجازه ندهد با معلولیتش تعریف شود.

وقتی از ملیسا خواسته شد خود را در دو جمله توصیف کند، گفت: «من یک نویسنده ی فریلنسر هستم که درباره ی روابط عاطفی، معلولیت و فرهنگ عامه می نویسم. من یک فعال حوزه ی مسائل معلولان هم هستم و علاقه ی زیادی به بازی با کلمات دارم.» ملیسا مدرک خبرنگاری دارد و برای نشریاتی مانند نیویورک تایمز، گلامور، کازموپولیتن و اِل نوشته است. او یک بلاگ هم دارد.

«مادر و خواهرم عزیزان من در این دنیا هستند. دو گربه هم داریم که بهترین گربه های دنیا هستند. برای من هیچ چیزی بهتر از این نیست که روزم را با خانواده ام بگذرانم و همان وقت است که شادترین و راضی ترین آدم دنیا هستم.»

با وجود ترول هایی که از ظاهر ملیسا انتقاد کردند، رویای او برای مدل شدن به واقعیت پیوست

وقتی ملیسا به گذاشتن سلفی از خود در صفحه ی توییترش ادامه داد، ترول ها یا همان اوباش مجازی به او گفتند که زشت است و نباید از خودش سلفی بگذارد اما ملیسا دست نکشید و به شیوه ای عالی و کوبنده در برابرشان ایستاد. در واقع ملیسا از آن به بعد سلفی های بیشتری منتشر کرد. در کمال تعجب ترول هایش، ملیسا حالا می تواند بگوید که شوخ طبعی، سلفی ها و توییت هایش به راه پیدا کردن او به هفته ی مد نیویورک کمک کردند. میندی شیر، پایه گذار و مدیرعامل شرکت Runway for Dreams، از طرفداران ملیسا است و در سال ۲۰۲۰ از او خواست تا در هفته ی مد نیویورک شرکت کند.

عکس بالا همان لباسی است که ملیسا با آن برای پروژه ی شرکت Runway for Dreams در هفته مد نیویورک شرکت کرد. در این پروژه بیش از ۲۵ نفر از خانه ی خود مدل برندهایی مشهوری همچون تامی هیلفیگر شدند. این کت واک مجازی به بیش از ۲۵ فرد معلول این امکان را داد تا از ماجرای زندگی خود با معلولیت و اهمیت دیده شدن و به رسمیت شناخته شدن معلولان توسط صنعت مد بگویند.

بایست و گوش بده؛ ملیسا پیام مهمی برای دنیا دارد

اگر ملیسا می توانست به مدت ۱۰ ثانیه توجه تمام مردم دنیا را داشته باشد، این پیامی بود که دوست داشت به دیگران دهد: «لطفاً به افراد معلول گوش دهید. صدای ما و ماجراهای زندگی مان مهم است. ما دیگر نباید اولویت آخر جامعه باشیم.»

وقتی از ملیسا سؤال شد که اگر می توانست به خود هجده ساله اش چه می گفت، پاسخ جالبی داشت: «ملیسا به تو قول می دهم یک روز می رسد که خودت و بدن معلولت را دوست داشته باشی. به علاوه قرار است چیزهای فوق العاده ای بنویسی!! رو به راه می شوی.»

 

بیشتر بخوانید:

دختر زالی که در نوزادی رها شده بود مدل نشریه ووگ شد

بیلی مارسال؛ اولین مدل مسلمان و سایز بزرگ برند مشهور انگلیسی

الی گلداشتاین؛ مدل برند گوچی که به سندرم داون مبتلا است

۱۰ مدل محبوب این روزهای دنیای مد که کلیشه های این صنعت را زیر پا گذاشته اند

منبع: brightside
بدون نظر

ورود