راهنمای گام به گام ثبت نام در آزمون GRE عمومی

راهنمای گام به گام ثبت نام در آزمون GRE عمومی

آزمون بین المللی GRE، همچون آزمون آیلتس، تافل و جی مت، یکی از معروف ترین آزمون هایی است که مخاطبان حضور در دانشگاه ها و موسسات آموزشی بین المللی در سراسر جهان به خصوص در شمال آمریکا، در آن شرکت می کنند.

این آزمون برای آن دسته از علاقمندان به تحصیل در دانشگاه های کانادا و ایالات متحده آمریکا که برای مقطع کارشناسی ارشد و دکترا اپلای می کنند، به عنوان یکی از نیازمندی های ضروری پذیرش مطرح شده و بر خلاف آزمون آیلتس و تافل، نمره مجموع (OVERALL)  ندارد و هر ۳ بخش (SKILL) دارای نمره مخصوص به خود است.

اکنون ورژن GRE Revised در دسترس است و امتحان به صورت اینترنتی برگزار می شود. یعنی در ساعت مشخصی سیستم باز و در ساعت مشخصی به اتمام می رسد. تصحیح بخش های سه گانه نیز توسط رایانه انجام می شود و عامل انسانی به جز در بخش تصحیح مقالات (analytical writing) وجود ندارد.

در ایران، سالانه ده ها هزار نفر در سراسر کشور در تهران و مراکز استان ها حضور پیدا کرده و در این آزمون شرکت می کنند. هر داوطلب مجاز است که هر ۲۱ روز یک بار، در آزمون شرکت کند. اما مجموع شرکت در آزمون وی، نباید بیش از ۵ بار در ۳۶۵ روز سال شود.

gre1

قبلا به مجموعه نکات ضروری درباره آمادگی در آزمون جی آر ایی و به خصوص جی آر ایی موضوعی (GRE SUBJECT) اشاره کردیم. در گفتار امروز، به راهنمای گام به گام ثبت نام در آزمون جی آر ایی می پردازیم تا برای علاقمندان به ثبت نام در این آزمون، اطلاعات لازم ارائه شود.

با ما همراه باشید.

داستان GRE

همانطور که می دانید، کسانی که مشتاق تحصیل در رشته های مختلف در کانادا و آمریکا هستند، از آن ها مدرک جی آر ایی خواسته می شود تا ضمیمه APPLICATION خود کرده و به دانشگاه مقصد ارسال کنند.

کارنامه جی آر ایی همچون کارنامه آزمون آیلتس و تافل، باید از سوی ETS، مرکز صادر کننده کارنامه به صورت مستقیم به دانشگاه مقصد ارسال شود و شما نمی توانید کپی کارنامه را به همراه مدارک خود ارسال کنید. اگر چنین کاری انجام دهید، این کارنامه مورد قبول واقع نشده و رد می شود.

ما قبلا به این موضوع اشاره کردیم که آزمون جی آر ایی، نمره مجموع ندارد. هر بخشی مثل ریاضی، وربال و رایتینگ، دارای نمرات مجزایی است. دو بخش اول بین ۱۳۰ تا ۱۷۰ نمره بندی می شود و بخش آخر نیز از ۶ نمره محاسبه خواهد شد.

معمولا عرف بر این است که اکثر دانشگاه های آمریکا از دانشجویان بین المللی، نمرات بالای ۱۵۰ تا ۱۵۵ را درخواست می کنند و برای بخش رایتینگ نیز، ۴ از ۶ درخواست می شود و به عنوان حد نصاب (MINIMUM SCORE REQ) مطرح می شود.

GRE2
تصویر بخش پاسخ به پرسش های ریاضی که البته نیاز به ماشین حساب معمولا ندارد

اگر شما نمرات کمتری از این حد نصاب هم کسب کنید، باز پرونده شما بررسی می شود، اما شانس قبولی شما به خصوص با بورس کاهش می یابد. ما برای کسانی که نمره بالایی در آزمون نمی توانند کسب کنند توصیه می کنیم که بخش رایتینگ خود را تقویت کرده تا حداقل نمره ۴ از ۶ کسب کرده و در بخش های بعدی، با ۲ بار امتحان دادن، نمره خود را ارتقا دهند.

نمره تضمینی در آزمون جی آر ایی معنا ندارد و تبلیغاتی که در این زمینه در تلگرام و شبکه های اجتماعی انجام می شود، خلاف است.

برای آمادگی در آزمون جی آر ایی، ابتدا باید سطح زبان انگلیسی خود را تقویت کنید و سپس روی اصطلاحات و فرمول های ریاضی دوره دبیرستان کار کنید و از نرم افزارهای شبیه ساز آزمون جی آر ایی که به صورت رایگان و پولی در اینترنت است، استفاده کنید.

نکته مهم درباره آزمون آن است که به صورت اینترنتی همچون تافل برگزار می شود و همه کارها با رایانه انجام می گیرد. لذا شما باید مهارت های رایانه ای خود مثل تایپ سریع و همچنین انتقال مطلب و انتخاب گزینه درست با کمک موس را سریع انجام دهید.

با توجه به اینکه در بخش رایتینگ، ادیتور مربوطه امکان تصحیح لغت را مانند MISCROSOFT OFFICE WORD نمی دهد، ‌لذا سعی کنید املا لغات انگلیسی را که قبلا با کمک ادیتور ورد انجام می دادید، به درستی تمرین کنید.

برای آمادگی در آزمون جی آر ایی باید روی کلمات و درک مطلب و حل حداقل ۱۰۰۰ مساله ریاضی اقدام کنید تا به برنامه، اشراف اطلاعاتی داشته باشید.

اکنون در ۱۰۰۰ مرکز در ۱۶۰ کشور دنیا به خصوص ایران، این آزمون به صورت هفتگی برگزار می شود. برای مسافران دانشگاه های آمریکای شمالی به خصوص برای مقطع دکترا، این آزمون یک ضرورت به نظر می رسد.

اگر شما قصد تحصیل در دانشگاه های آسیایی و اروپایی با بورس در مقطع دکترا را دارید، در اختیار داشتن این مدرک معتبر بین المللی می تواند شانس شما را برای قبولی افزایش دهد. گر چه نه شرط لازم برای ادمیشن است و نه شرط کافی.

برای آشنایی با آزمون از ویدیوی زیر استفاده کنید.

همان طور که در سلسله مطالب قبلی گفتیم، متقاضیان تحصیل در خارج از کشور می بایست از نظر زبانی، در سطح خوبی برای تحصیل باشند. اکثر متقاضیان تحصیل در خارج از کشور را متقاضیان تحصیل در دانشگاه های انگلیسی زبان تشکیل می دهند و به همین خاطر، زبان انگلیسی، مهم ترین زبان تحصیل در دانشگاه های سراسر جهان است. برخی از دانشگاه ها به خصوص دانشگاه های آمریکای شمالی، برای تعیین سطح زبان آکادمیک متقاضیان، علاوه بر مدارک زبانی متداول، مدارک دیگری هم از متقاضیان درخواست می کنند که نمونه مقاله علمی و مدرک GRE از آن جمله است.

متقاضیانی که زبان اصلی آن ها انگلیسی نباشد و در دانشگاه انگلیسی زبان تحصیل نکرده باشند، باید مدرکی دال بر آشنایی آن ها به زبان انگلیسی در سطح معیارهایی که دانشگاه هدف مشخص می کند، ارائه نماید. در واقع (English language proficiency) داوطلبان باید توسط واحد پذیرش (admission office) احراز شود. مدرک احراز صلاحیت زبان انگلیسی، از طریق مدارکی چون IELTSTOEFL صورت می پذیرد.

اکثرا دانشگاه های کانادا و آمریکای شمالی و برخی از دانشگاه های اقیانوسیه و حتی اروپا که دوره دکترای اقتصاد و MBA را برگزار می کنند، از داوطلبان برای ارسال مدارک و اپلای، مدرک GRE-GMAT را درخواست می کنند و برای متقاضیان تحصیل در کلیه مقاطع تحصیلی در آسیا و اروپا، مدرک GRE-GMAT الزامی ندارد. یعنی شما برای تحصیل در چین، سنگاپور، فنلاند، کره جنوبی و حتی اتریش و اسپانیا، نیازی به ارائه مدرک جی آر ایی ندارید.

ثبت نام در آزمون GRE

برای ثبت نام در آزمون جی آر ایی، می بایست از طریق سایت رسمی این آزمون به این نشانی مراجعه کنید. اگر به قسمت GRE در ایندکس این پرتال مراجعه کنید، صفحه زیر برای شما به نمایش در می آید.

کلیه موارد مربوط به ثبت نام، پرداخت هزینه های ارزی و هم چنین مشاهده کارنامه و حتی درخواست صدور کارنامه جدید و حتی تغییر روز برگزاری آزمون را می بایست از طریق پروفایل شخصی که در این سایت ایجاد می کنید، انجام دهید.

gre3
تصویر ایندکس سایت رسمی GRE TEST . برای ثبت نام به بخش account مراجعه کنید.

همان طور که در این پرتال نیز اشاره شده است، مدرک آزمون GRE یکی از معتبر ترین مدارکی است که متقاضیان تحصیل در دانشگاه های ممتاز در سراسر جهان به دانشگاه ها ارائه می کنند تا شانس خود را برای پذیرش مخصوصا با بورس تحصیلی بیازمایند. فهرست دانشگاه هایی که در سراسر دنیا این مدرک را قبول دارند، در این بخش ارائه شده است. برای آشنایی با آزمون و مسائل مرتبط، می  توانید اپلیکیشن موبایل آن را نیز دانلود کنید.

برای آگاهی از بخش های مختلف آزمون و شیوه های طرح پرسش در این آزمون ۱۸۰ دقیقه ای، به این بخش مراجعه کنید.

همانطور که در صفحه بالا مشاهده می کنید، این بخش های اصلی وجود دارد:

  • بخش store برای خرید کتاب ها و نمونه سوالات آزمون رسمی جی آر ایی
  • بخش contact us برای ارتباط با مدیران برگزاری آزمون
  • بخش search برای آگاهی از سوالات و راهنمای آزمون
  • بخش ETS ACCOUNT برای ورود به بخش ثبت نام آزمون

برای ثبت نام در آزمون به بخش REGISTER مراجعه کنید. برای آگاهی از تست های رایگان رسمی جی آر ایی به این لینک بروید.

مراکز برگزاری آزمون GRE

GRE4

بخش خاصی در سایت به معرفی مرکز برگزاری آزمون جی ار ایی در سراسر جهان می پردازد. در این قسمت، شما قادر خواهید بود تا از مراکز برگزاری آزمون در کشور های مختلف و روز برگزاری آزمون و بررسی جا داشتن یا جا نداشتن برای ثبت نام اطلاع کسب کنید.

همانطور که در تصویر بالا مشاهده می کنید، اگر روی view test centers کلیک کنید، اطلاعات مورد نیاز ارائه می شود.

بعد از کلیک، این صفحه نمایش داده می شود.

gre5

در قسمت select a test، می بایست GRE GENERAL TEST را انتخاب کنید و در بخش FIND TEST CENTERS، نام IRAN را انتخاب کنید. سپس  روی FIND AVAILABLE CENTER کلیک کنید. به این موضوع توجه کنید که فاصله بین آزمون اول و دوم شما، باید حداقل ۳ هفته باشد و هر داوطلب می تواند سالانه ۵ بار در آزمون شرکت کند و بیش از آن مجاز نیستید.

اسامی کشور ها و مراکز برگزاری آزمون در این قسمت در دسترس است.

همان طور که در منوی آبشاری مربوط به انتخاب نام کشور مشاهده می کنید، در قسمت country، اسامی ۱۶۰ کشور برگزار کننده آزمون معرفی شده است. وقتی نام کشور iran را انتخاب کردید، به صفحه زیر منتفل می شوید.

شهر های آمل، اصفهان، شیراز، تهران، ارومیه و زنجان، ۶ مرکز اصلی برگزاری آزمون رسمی جی آر ایی در کشور هستند و جایابی آن ها به گونه ای است که شمال، جنوب، مرکز و غرب کشور را پوشش می دهد. بنابراین اگر قصد شرکت در آزمون را داشتید، تلاش  کنید که در یکی از مراکز فوق الذکر در آزمون شرکت کنید و نیازی نیست که برای شرکت در آزمون به تهران مراجعه کرد.

GRE7
تصویر بخش بررسی سنترهای ارائه دهنده آزمون جی آر ایی

همان طور که در تصویر فوق مشاهده می کنید، اطلاعات مربوط به مراکز برگزاری آزمون و تاریخ برگزاری، در جداولی ارائه شده است.

مثلا در تهران، مرکز برگزاری آزمون در ساختمان کریمخان سازمان سنجش و آموزش  کشور قرار دارد که محیطی ایزوله برای برگزاری تخصصی آزمون جی آر ایی است و امکانات رفاهی خوبی هم برای متقاضیان در آن تعبیه شده است. معمولا بازه زمانی ۴ ماهه برای شرکت در آزمون به داوطلب نشان داده می شود و در تصویر فوق نیز که بخشی از صفحه مربوطه است، امکان شرکت در آزمون از آگوست تا اکتبر ۲۰۱۷ در دسترس است.

در تاریخ هایی که امکان شرکت در آزمون برای داوطلبان مهیا نیست و صندلی ها رزرو شده است، با گزینه no seats available نشان داده می شود. این موضوع بیان گر این حقیقت است که در تاریخ مشخص شده و در مرکز معرفی شده، امکان ثبت نام وجود ندارد. تنها در تاریخ هایی که گزینه register now معرفی شده، داوطلبان می توانند نسبت به ثبت نام اقدام کنند.

برای همین، به داوطلبان توصیه می شود که اگر در  تاریخ خاصی علاقمند به شرکت در آزمون هستید، هر چه سریع تر نسبت به ثبت نام و رزرو اقدام کنید چرا که متقاضی شرکت در آزمون در سراسر کشور بسیار است.

اگر روی بخش ثبت نام کلیک کنید، به صفحه ای که در زیر نشان داده شده است،، منتقل می شوید.

GRE8
تصویر بخش ثبت نام در آزمون GRE

برای ثبت نام در آزمون، می بایست در سایت رسمی ETS ثبت نام کنید و یک پروفایل در اختیار داشته باشید. برای این کار به قسمت NEW USERS بروید. توجه کنید که برای تشکیل پروفایل، می بایست کد کاربری و رمز عبور داشته باشید و حتما از یک نشانی پست الکترونیک معتبر نیز برخوردار باشید.

وقتی شما روی گزینه مربوطه کلیک کنید، تصویر زیر برای شما به نمایش در می آید.

GRE9
تصویر ساخت یک اکانت برای پروفایل داوطلب شرکت در آزمون GRE

 در صفحه CREATE YOUR GRE ACCOUNT، ۲۰ منو باید تکمیل شود. بخش های اول مربوط به نام و نام خانوادگی و تاریخ تولد است. حتما این چند قسمت اولیه را درست پر کنید. حتما این اطلاعات می بایست بر اساس اطلاعات گذرنامه شما باشد چرا که کارنامه بر اساس این اطلاعات صادر می شود و هم چنین حضور شما در روز آزمون هم بر اساس چک کردن گذرنامه با فرمی که اکنون پر می کنید صورت می پذیرد.

GRE10

البته تغییر این اطلاعات پس از ساخت اکانت هم امکان پذیر خواهد بود. معرفی جنسیت، پست الکترونیک معتبر که CONFIRMATION EMAIL به این نشانی ارسال می شود در فرم می بایست ارائه شود. آدرس و شماره تلفن و نام شهر را نیز درست وارد کنید که برای تماس احتمالی با شما مشکلی وجود نداشته باشد.

وفتی شما فرم بالا را پر کردید و گزینه NEXT را کلیک کردید، به صفحه زیر راهنمایی می شوید.

GRE11
تصویر صفحه تعیین کد کاربری و رمز عبور برای ساخت پروفایل در آزمون GRE

همان طور که در تصویر فوق مشاهده می کنید، این بخش از شما درخواست می کند تا برای ورود به پروفایل خود، کد کاربری و رمز عبور ایجاد کنید. کد کاربری شما می بایست بین ۶ تا ۱۶ کاراکتر باشد که می تواند اعداد، حروف یا تلفیقی از این دو باشد. رمز عبور شما می بایست:

  • حداقل یک حرف کوچک مانند  a داشته باشد.
  • حداقل یک حرف بزرگ مانند Y داشته باشد.
  • حداقل یک عدد یا سمبلی مانند ۱ یا @ در آن وجود داشته باشد.
  • بین ۸ تا ۱۶ کاراکتر باشد.

کد کاربری و رمز عبور خود را پس از تعیین کردن، در جایی که یادداشت کنید تا یادتان نرود. رمز عبور را می بایست ۲ بار وارد کنید. اگر زمانی رمز عبور خود را فراموش کردید، سیستم همانند بخش متداول در سایت های پست الکترونیک مانند یاهو و جی میل، از شما درخواست می کند تا به پرسشی که قبلا پاسخ دادید، دوباره جواب دهید. برای همین، سوال SECURITY QUESTION را انتخاب کنید.

GRE12
تصویر صفحه انتخاب سوال ایمنی برای زمانی که رمز عبور را فراموش کردید

یکی از پرسش های بالا را انتخاب کنید. سوال اول این هست که مثلا، نام خیابانی که در آن جا بزرگ شده اید چیست؟

هر کدام از این ۵ سوال را که دوست دارید انتخاب کنید و سعی کنید موردی را انتخاب کنید که هیچ گاه برای پاسخ به این پرسش، دچار سردرگمی نمی شوید. مثلا نام پدرتان را قطعا هیچ گاه فراموش نخواهید کرد!

پس از انتخاب SECURITY QUESTION و SECURITY ANSWER گزینه submit را کلیک کنید.

پس از آن تصویر زیر برای شما به نمایش در می آٖید که باید تایید کنید.

gre13
تصویر صفحه تایید ساخت کد کاربری و رمز عبور برای ساخت پروفایل جهت شرکت در آزمون GRE

بعد از کلیک روی سابمیت، متن زیر نمایش داده می شود.

Your Account Has Been Created!

وقتی ایجاد کد کاربری تمام شد، به این صفحه مراجعه کنید. این صفحه مدیریت پروفایل شما است و اطلاعات مهمی در ان قرار دارد.

gre14
تصویر صفحه مدیریت اکانت داوطلب در سایت رسمی GRE جهت ثبت نام در آزمون

همان طور که ملاحظه می کنید در بخش MY GRE HOME، نام کاربری شما که این جا به عنوان مثال ali Agha هست نشان داده می شود. ۵ گزینه مهم در این قسمت وجود دارد که باید در اطلاع باشید:

۱- بخش register که برای ثبت نام در آزمون عمومی و هم چنین تخصصی (subject) در دسترس است. هم چنین برای استفاده از خدمات رایگان آموزشی سایت GRE نیز می توانید به این بخش مراجعه کنید.

۲- بخش VIIEW/CHANGE/CANCEL REGISTRATION که برای تغییر اطلاعات پروفایل شما و هم چنین تغییر اطلاعات روز برگزاری آزمون استفاده می شود.

۳- در بخش scores می توانید نمره آزمون خود را در مشاهده کنید و هم چنین دسترسی برای ارائه درخواست ارسال کارنامه به دانشگاه های مختلف دنیا در این قسمت در دسترس خواهد بود.

۴- در بخش Quick Links می توانید به اطلاعات مربوط به آمادگی در آزمون، تاریخ و محل برگزاری آزمون، اطلاعات مربوط به شناسایی درروز آزمون و قوانین مربوطه و هم چنین اطلاعاتی مربوط به افراد با معلولیت های جسمی در روز آزمون دسترسی داشته باشید.

۵- در قسمت Manage profile می توانید کد کاربری و رمز عبور خود را تغییر دهید.

شیوه پرداخت هزینه شرکت در آزمون GRE

با مواردی که در بالا به صورت مصور ارائه کردیم، آماده پرداخت هزینه های مربوطه و ثبت نام رسمی خواهید بود. صورت حساب را می توانید از دو طریق پرداخت کنید.

با کارت های اعتباری یا کارت هدیه ویزا/ مستر بپردازید. (نیازی نیست که الزاما ویزا کارت/ مسترکارتی که از آن برای پرداخت استفاده می کنید به نام خود شما باشد. تمامی مراحل ثبت نام برای درخواست وقت شرکت در آزمون را تا مرحله پرداخت طی کنید. برای ثبت نام می بایست، نام و نام خانوادگی، شماره موبایل، پست الکترونیک و رمز عبور را وارد کنید و یک حساب کاربری به نام خود باز کنید.

اگر کارت اعتباری ندارید، می بایست از شرکت های پرداخت الکترونیک در کشور استفاده کنید.

با توضیحاتی که در بالا ارائه شد، راهنمای خوبی برای علاقمندان به شرکت در آزمون GRE در دسترس است. همان طور که عرض شد، از طریق پروفایل خود در این سایت، می توانید هم روز آزمون، هم کشور و شهر برگزاری آزمون را تغییر دهید و هم هر وقت علاقمند بودید، درخواست ارسال کارنامه به کشور و دانشگاه خاص را انجام دهید.

۱۲ نکته برای ثبت نام در آزمون GRE

  • زمان آزمون: همان طور که در مطالب این گفتار ارائه شد، زمان ثبت نام درآزمون جی آر ایی را باید زودتر مشخص کنید و برنامه ریزی خود را بر اساس زمان مشخص شده هدایت کنید. حداقل ۳ ماه قبل از برگزاری آزمون، نسبت به روز و شهر برگزاری آزمون، انتخاب خود را انجام دهید تا استرسی برای ثبت نام نداشته باشید.
  • برنامه ریزی زمان: اگر مدارک خود را باید در ۱ اکتبر به دانشگاه خاصی ارسال کنید، حتی الامکان ۲ ماه قبل از این تاریخ در آزمون شرکت کنید که اگر نمره مورد نظر را کسب نکرده باشید، فرصت ۱ ماهه برای شرکت در آزمون مجدد را داشته باشید.
  • دریافت کارنامه: برای شرکت کنندگان در آزمون،‌ دریافت و درخواست مکرر کارنامه جهت اپلای در دانشگاه ها، بسیار اهمیت دارد و البته هزینه بر است. صدور کارنامه و ارسال آن به دانشگاه مقصد، با هزینه همراه است و حدود ۱ تا ۲ هفته نیز طول خواهید کشید. این بازه زمانی را برای ارسال مدارک به دانشگاه مقصد در نظر داشته باشید.
  • هزینه آزمون: جی آر ایی آزمونی گران محسوب می شود. هزینه صدور هر کارنامه نیز بیش از ۱۲۰ هزار تومان خواهد بود. بنابراین تلاش کنید تا در زمان ثبت نام در آزمون، کد محل هایی که قرار است کارنامه شما پس از آزمون به آن جا ارسال بشود را مشخص کرده تا هزینه مجدد پرداخت نکنید. هم چنین تمام تلاش خود را معطوف به این موضوع کنید که در بالا ترین سطح آمادگی در آزمون شرکت کنید.
  • درگاه GRE: جی آر ایی، فروشگاهی برای فروش محصولاتش ارائه کرده است که در بخش STORE در دسترس خواهد بود. همواره اطلاعات دقیق آزمون را از این سایت دنبال کنید.
  • تغییر زمان: تغییر زمان و محل برگزاری آزمون هم هر بار، بیش از ۱۲۰ هزار تومان هزینه در بر خواهد داشت که برای صرفه جویی در هزینه ها تلاش کنید تا حتی الامکان روز دقیق را برای شرکت در آزمون در نظر بگیرید.
  • دریافت کارنامه: کارنامه آزمون GRE فقط به صورت اینترنتی از طرف ETS به دانشگاه هایی که معرفی می کنید انجام می شود و ارسال نسخه پی دی اف یا الکترونیکی کارنامه شما به دانشگاه ها مجاز نخواهد بود.
  • کارنامه کاغذی: توجه داشته باشید که کارنامه ای برای شما ارسال نمی شود و تنها از طریق سایت می توانید به کارنامه خود دسترسی داشته باشید.
  • بهترین نمره: اگر چند بار در آزمون شرکت کردید، این امکان به شما داده شده است که آخرین کارنامه آزمونی که شرکت کرده اید را انتخاب و ارسال کنید.
  • عدم اعتبار زمانی: آزمون جی آر ایی بر خلاف تافل و آیلتس، اعتبار زمانی ندارد. یعنی بعد از ۲ سال یا ۵ سال expire نخواهد شد.
  • پرداخت مجازی: توجه داشته باشید که شرکت هایی که پرداخت مجازی جهت تکمیل ثبت نام در آزمون جی آر ایی را انجام می دهند، ارز را بر اساس قیمت روز به علاوه حق کمیسیون خود در نظر می گیرند.حتی الامکان از شرکت های پرداخت مجازی استفاده کنید که گواهی نماد اعتماد الکترونیک را از وزارت صنعت، معدن و تجارت داشته باشند.
  • تغییرات آزمون: برای درخواست کارنامه و تغییر زمان آزمون، می بایست هزینه های مربوطه را پرداخت کنید و هر بار از شرکت های ایرانی پرداخت مجازی ارزی استفاده کنید.
  • حفظ اطلاعات: کد کاربری و رمز عبور خود را همواره در دسترس داشته باشید چرا که برای تغییرات به این کد نیاز دارید. اگر رمز عبور را فراموش کردید، از طریق forget password رمز عبور مجدد را بدست آورید.

برای شیوه ریپورت کارنامه جی آر ایی جنرال از ویدیوی زیر استفاده کنید.

منابع خوب برای GRE

  • از منابع اینترنتی مگوش استفاده کنید.
  • یکی از بهترین منابع را باید منهتن دانست که سوالات ریاضی فوق العاده خوبی برای آمادگی در آزمون دارد.
  • از جمله منابع دیگر مطلوب برای دانشجویان جی آر ایی می توان از پرینستون استفاده کرد.
  • درگاه TEST PREPERATION را در این قسمت مشاهده نمایید.
  • اگر قصد خرید منبع جی آر ایی از آمازون دارید به این لینک مراجعه کنید.

درباره آزمون های بین المللی و ثبت نام در آن در طول سال مطالب مختلفی در بخش دانستنی های روزیاتو ارائه می شود.

راز موفقیت در GRE جنرال، خوب خواندن و خوب نوشتن است. مراقب آگهی های جی آر ایی تضمینی در فضای مجازی باشید که دام سودجویان است.

منبع: ETS
مطالب مرتبط
مطالب دیگر از همین نویسنده
مشاهده بیشتر
بدون نظر

ورود