۱۰ نظر

تحصیل در کانادا در کلیه مقاطع تحصیلی با آیلتس و تافل و حتی بدون این دو مدرک محبوب زبان انگلیسی، امکان پذیر است. دانشگاه ها معمولا برای افرادی که سطح زبان خوبی ندارند و خواهان تحصیل در رشته های پولی هستند، پذیرش مشروط (conditional admission) صادر می کند و فرد می تواند با این نامه پذیرش مشروط، درخواست ویزای تحصیلی کرده و پس از ورود به این کشور، در دوره های زبان شرکت کرده و پس از کسب نمره لازم، وارد دوره تحصیلی مورد نظر شود.

البته این که سفارت کانادا به چنین کیس هایی، ویزا می دهدیا نمی دهند، موضوعی است پر نوسان که شکایت زیادی را از سوی متقاضیان به همراه نداشته است. اگر به دنبال کار در حین تحصیل و پس از تحصیل به منظور دریافت اقامت دائم کانادا از سال ۲۰۱۹ میلادی به بعد هستید، پذیرش تحصیلی، بهترین راه ممکن برای سفر به کانادا و دنبال کردن برنامه های جنبی دیگر است.

شما با داشتن ویزای گردشگری مولتی پل ۵ ساله کانادا که این روزها، مثل ویزای شنگن، محبوب ایرانی ها شده است، صرفا می توانید در عرض ۵ سال، به راحتی به کانادا سفر کرده و اجازه اقامت بیش از ۶ ماه در هر بار وورد را ندارید. هم چنین اجازه کار به شما داده نمی شود. اما با ویزای تحصیلی کانادا، به راحتی می توانید در این کشو رتحصیل کرده و از فرصت های کار دانشجویی در حین تحصیل و کار دائمی پس از فراغت از تحصیل استفاده کنید

پس اگر قصد شما از سفر به کانادا، اقامت دائم کانادا و اخذ شهروندی و گذرنامه کانادایی است، تحصیل در این کشور و اقدام برای کار واقامت دائم، بهترین روش ممکن است. حتی اگر شما به کانادا رفته و همسرتان زایمان کند، به فرزند شما، گذرنامه اعطا می شود اما اقامت دائم و گذرنامه ای برای والدین تا چندین سال، وجود ندارد و تابع قوانین خاصی است.

شرایط ویزای کار پس از تحصیل در کانادا 

آنهایی که در کانادا تحصیل میکنند اگر دارای شرایط زیر باشند، پس از اتمام تحصیلات به آنها ورک پرمیت (work permit) تعلق می گیرد. توجه داشته باشید که حتما موسسه ای که برای تحصیل انتخاب می کننید در فهرستی موسوم به DLI یا Designated Learning Institutions (موسات آموزشی معتبر) باشد تا پس از تحصیل، به شما Post-graduation work permit که PGWP نام دارد، اعطا شود.میتوانید اسم موسسه را از طریق این  لینک  سرچ کرده و چک کنید که آیا معتبر هست یا نه.

حتما بخوانید: قوانین کانادا برای تولد فرزندان والدین غیر کانادایی در این کشور

برای دریافت اجازه کار پس از تحصیل، حتما باید در موسسات معتبر تحصیل کرده باشید

حما ببینید:  دلایل رد گسترده درخواست ویزای گردشگری ایرانیان برای سفر به کانادا

تنها موسسات و دانشگاه هایی که در این لیست قرار داشته باشد، از نظر اداره مهاجرت کانادا، مخاطبانشان، مستحق دریافت استادی پرمیت یا study  permit هستند. دوره تحصیل شما باید حداقل ۸ ماه باشد. دوره تحصیل باید فول تایم باشد.

بخش کمی از آن به عنوان تحصیل آنلاین قابل قبول است و بخش اعظم آن باید در کانادا و به شکل حضوری برگزار گردد.
دوره تحصیل حتما باید پیوسته بوده و نباید حتی یک ترم آن را مرخصی گرفت. مگر آنکه دلیل مرخصی شما کاملا خاص باشد.اگر قبلا از این برنامه استفاده کرده اید دیگر مجاز به استفاده آن نیستید.

فهرست مراکز آموزشی استان کبک کانادا که در لیست DLI قرار داشته و برای دانش آموختگانش، PGWP صادر می شود.

حتما باید طی ۱۸۰ روز پس از فارغ التحصیلی برای آن اقدام نمایید. زمانیکه اقدام میکنید باید ویزای تحصیلی شما معتبر باشد.  اگر از بورسیه تحصیلی کانادا استفاده میکنید احتمالا این برنامه شامل شما نخواهد شد.

اگر دوره تحصیل شما بین ۸ ماه تا ۲ سال است، ویزای کار شما نیز به همان اندازه دوره تحصیل خواهد بود‌. اما اگر بیش از ۲ سال تحصیل میکنید به شما ۳ سال ورک پرمیت تعلق میگیرد. سقف این اجازه کار هم ۳ سال است.  به همسر شما در صورتی اجازه کار داده میشود که شما در زمینه تخصصی خود مشغول به کار باشید. (ناک ها ۰, A, B)

ویزای کار پس از تحصیل در کانادا

۸ شغل پر تقاضای کانادا را در سال ۲۰۱۹ میلادی مشاهده میکنید. معلمی، وکالت، تحلیل گر فناوری اطلاعات، پرستار، توسعه دهنده نرم افزار، مدیر ساخت و ساز و فعالان حوزه ساختمان و هم چنین فعالان حوزه بازاریابی، از جمله کسب و کارهای پر تقاضا در کانادا می باشند

پس به منظور دریافت ویزای کار پس از تحصیل در کانادا، شما بایستی در دانشگاه معتبر تحصیل کرده و در فرصت مشخصی و بر اساس قوانین اداره مهاجرت کار، نسبت به دریافت PGWP اقدام کنید. پرداخت مالیات و اقامت قانونی، زمینه ای مناسب برای دریافت اقامت دائم و کسب PR CARD بوده و مسیر را برای دریافت گذرنامه کانادایی هموار می کند. لذا از روش های پناهندگی و یا جعل ویزای شنگن به منظور دریافت ویزای مولتی پل گردشگری کانادا که بستر اقامت شما را فراهم نمی کند، پرهیز کنید.

مطالب مرتبط
مطالب دیگر از همین نویسنده
مشاهده بیشتر
۱۰ نظر

ورود

  • siamak تیر ۲۴, ۱۳۹۸

    هیچوقت از اینایی که رفتن کانادا خوشم نمیاد
    به قول استاد دانشگاه اقای حسینی تمام پزشکای ایرانی تو کانادا شش ماه میان ایران خون ما رو میکشن و پولها رو میبرن کانادا شش ماه خوش میگذرونن
    تف به همشون. پز دادن شون برا ماست اونوقت. گور به گور شده ها بعدم تو تلگرام پست میزارن ما این همه پزشک تو کانادا داریم. اخه یکی نیست بگه احمق اگه این همه پزشک با پول ما تو همین مملکت درس خوندن و تک تک هزینه هاشو مردم دادن چرا به جا اینکه وظیفه شون رو انجام بدن میرن کانادا؟ همشونم اونجا فقط برا تفریح و استراحت میرن. شش ماه یکبار بهمون سر میزنن تا خونمون رو بکنن تو شیشه.
    داییم ساکن المانه میگه از قدیم یه بیماری داشت. تو المان چندبار ویزیت قبل کرد داشت چندبارم بعد عمل. هربار ویزیت میگفت اندازه پول دوتا جوراب خرج براش داشته. عمل هم اندازه پول یه کفش و هر شب خوابیدن تو بیمارستان اندازه دوتا جوراب معمولی خرجش شد. میگفت تو بیمارستان تو اتاقش شبیه یه اپارتمان بود که تو یه اتاق خودش میخوابید و یه اتاق جدای دیگه که همسرش یا بچه هاش میومدن سر بزنن و میتونستن شب هم بمونن و همونجا بخوابن.
    اونوقت ما برا اینکه این پزشکای اشغال تو کانادا زندگی کنن باید خونمون کشیده بشه

    • ugd تیر ۲۴, ۱۳۹۸

      پزشکا که کلا حسابشون جداست. این قشر کثیف ترین قشر مملکته.
      شخصا کسایی میشناسم فارغ التحصیل دانشگاهی مثل خواجه نصیر و تهران هستن اما قاچاقی رفتن المان سوئد. ما نه تفکر تصمیم گیری جمعی داریم و نه با عمل و فعالیت جمعی اشنا هستیم چه برسه بهش عمل کنیم. ما محکوم به فنا هستیم. فکر نکن این تغییرات مسئولین برا خدمت به ما هست. معنیش اینه مسئولی قبلی جیبشون پر شده الان نوبت مسئولای بعدیه که بیان جیبشونو پر کنن و برن خارج. و صف اونقدر طولانیه که تا صد سال وضعمون همینه

  • امیر علی عباسی تیر ۲۴, ۱۳۹۸

    با سلام خدمت شما
    بنده فارغ مهندسی کشتی از امیر کبیر هستم. به جز شخص بنده حداقل پنج نفر از همقطارانم عزم مهاجرت دارند. به نظر شما برای قشر دریا نورد کانادا گزینه ایی مطبوع هست؟
    دوستانی دارم که با ویزای کاری به دانمارک هلند و استرالیا مهاجرت کردند اما متاسفانه هیچ سوالی در این رابطه را جواب نمیدهند.
    به نظر شما کدام منطقه برای یک مهندس کشتی که با رتبه ای کمتر از ۱۰۰۰ وارد شده است مناسب میباشد؟

    • علی زمانی تیر ۲۴, ۱۳۹۸

      سلام. پاسخ سوالات شما در یک کامنت نمی گنجد. توصیه میکنم برای مهاجرت به کانادا، به سایت اداره مهاجرت رجوع کرده و رشته های DEMANDED را بررسی کنید. هر سوالی درباره مهاجرت به نیوزلند، استرالیا و کانادا دارید،فقط و فقط از طریق سایت رسمی اداره مهاجرت این کشور ها بپرسید.

  • علی تیر ۲۴, ۱۳۹۸

    کلا باید رفت
    نه غیرت درست کردن داریم نه بخار بلند شدن. بهترین راه رفتنه

    • تارک تیر ۲۵, ۱۳۹۸

      جمله تامل برانگیزی بود…

  • حسن جوانی تیر ۲۵, ۱۳۹۸

    به نظرتون کانادا پذیرش تصحیلی چقدر سخته؟
    تجربه اپلای برا اپسالای سوئد تو ایمونولوژی دارم به دلایلی منصرف شدم
    دانشگاه اپسالا و سوئد به نظرتون بهتره یا کلا کانادا؟ خیلی شنیدم میگن کسایی که میرن کشورای اروپایی بعدش میرن کانادا در واقع این کشورای اروپایی براشون یه سکوی پرشه. برا زندگی سوئد چطوره کلا؟ چون اشنا داریم سوئد مد نظرمه

    • علی زمانی تیر ۲۵, ۱۳۹۸

      دانشگاه اوپسالا سوئد،در فهرست ۱۰ دانشگاه برتر کره زمین است. هیچ دانشگاهی در کانادا، در قد و قواره اوپسالا سوئد نیست.
      سوالات شما چون کمی گنگ است، باید شفاف و صریح مطرح کنید که پاسخ صریح بدیم. برای ادمیشن در هر جای دنیا، CV جذاب نیاز داریم. ضمنا نیاز نیست ای میل FAKE بدین.

  • سهیل تیر ۲۵, ۱۳۹۸

    سلام آقای زمانی ممنون بابت مقالات زیبای شما درباره تحصیلات
    من ایران معلم هستم سنم ۲۴ میتونم برای ادامه معلمی برم کانادا یا خیر؟

    • علی زمانی تیر ۲۵, ۱۳۹۸

      سلام
      پاسخی به سوال درباره معلمی ندارم. اما برای مهاجرت به کانادا، اگر زبان انگلیسی شما خوب است به canada.ca بروید. معلمی رشته خوبی در این کشور است. شرایط و مراحل را در سایت دنبالکنید